Şimdi Ara

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.407
Cevap
24
Favori
213.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunseverlerin merakla beklediği Call of Duty: Black Ops 2'den sürpriz haberler var!

Bilgisayar oyunlarıyla aranız iyiyse büyük olasılıkla Call of Duty serisinden de fazla uzak kalamamışsınız demektir. Özellikle Black Ops ile oyunseverlerin gönlünü fetheden Call of Duty serisine yeni bir oyun daha geliyor. Oyun, Black Ops'un devamı olacak ve Black Ops 2 ismiyle satışa sunulacak.

Elbette yapımcı şirket Activision'dan konuyla ilgili yapılan resmi bir açıklama yok; ancak internete sızan gelişmeleri de sizinle paylaşmak istiyoruz. Öncelikle oyunun çıkış tarihiyle ilgili şu takvim üzerinde iddialar yoğunlaşıyor: 6 Kasım 2012... Ancak dediğimiz gibi; bu tarih elbette sadece bir iddia; ama ihtimal dahilinde...

• Zombie campaign gibi bişey umarım koyarlar. Her zaman böyle bişe istemisimdir
  • Geçtiğimiz haftalarda Call of Duty: Black Ops 2'ye ait olduğu söylenen bir menü görüntüsü sızmşıtı. Bu sefer ise iddialar oyunun logosunun sızdığı yönünde.

Bu fotoğrafı yayınlayan CoDInform nickli Youtube kullanıcısı, bu logoyu resmi Call of Duty forumlarından aldığını belirtiyor. Logoya göz attığımızda ise logonun profesyonel ellerden çıktığı belli oluyor. Zaten logoda geliştirici Treyarch'ın ve dağıtıcı Activision'ın da simgeleri bulunmakta.

Ayrıca logo yayından kaldırılmadan önce bizi "http://www.callofduty.com/bo2/images" adresine yönlendiriyordu. Call of Duty: Modern Warfare 3'e ait görüntüler ise, "http://www.callofduty.com/mw3/images" adresinde bulunuyor. 

www.bolumsonucanavari.com
    Call of Duty: Black Ops 2 Mi?
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Black_Ops_2_Mi-26452.htm

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI

• Ayrıca görselin üzerinde bulunan tarih ilk oyun ile ilgili ilk videonun yayınlandığı tarih yani 28 Nisan. Bu bir ipucu ise ilk videodan tam 2 sene sonra Black Ops 2 ile ilgili yeni bilgiler gelebilir. Peki sizce bu bir ipucu olabilir mi? 

Call of Duty: Black Ops 2 Mi?
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Black_Ops_2_Mi-26452.htm

• yahu arkadaşım bi dünya para kazandılar şu seriden niye hala server sistemini düzeltmiyolar bıktım milletin 1sn. gerisinden oynamakla
    zaten en son mw3le birlikte töbe ettim
  • Eğer dikkatli bakarsanız, "http://www.callofduty.com/mw3/images" adresi de Modern Warfare 3 görselleri için kullanılıyor.

Ayrıca resimde ilk oyunun ilk videosunun çıkış tarihi olan 28 Nisan tarihi de görünüyor. Yani 2 sene sonrasında yeni bir video karşımıza çıkabilir.

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Call of Duty: Black Ops 2'nin logosu sızdı!
    http://www.merlininkazani.com/Call_of_Duty_Black_Ops_2nin_logosu_sizdi-haber-50254p1.html

• 2 sene değil 2 ay olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

2 sene değil 2 ay olması lazım.

Orada su anlatilmak istenmis yaniliyorsam duzeltin lutfen.

Treyarch ilk Black Ops oyununu 2010 Kasim ayinda cikarmis ve 2010 Kasim ayindan aylar öncede yani 2010 yilinin Nisan ayinda ilk Call of Duty Black Ops oyunun ilk vidyosu yayinlanmisdi.

Simdide bahsi gecen Black Ops 2 nin logosunda 28 Nisan 2012 tarihi gectigi icin, ilk Black Ops oyun vidyosundan 2 yil sonra yeni seri olan Black Ops 2 icin yeni bir vidyomu gelicek acaba diye sorulmus. ilk vidyo ile logoda bahsi gecen tarih arasinda 2 yil var. Dogru yani Evet 2 yil sonra.

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 8 Nisan 2012; 18:03:02 >

• black ops 2
  • Sipahi üstat kasımda gelirmi bu black ops 2 gelsede bizi mw3 den kurtarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

Sipahi üstat kasımda gelirmi bu black ops 2 gelsede bizi mw3 den kurtarsa.

insALLAH gelir kardesim. Resmi aciklama halen yok fakat her zamanki gibi Kasim da bir Call of Duty gelicek ve Black ops 2 olucagina dair bir cok arguman var. Acikcasi MW3 ü haritalardan dolayi 3. haftadan sonra terk ettim suan bende sabirsizlikla duyrulmasini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

insALLAH gelir kardesim. Resmi aciklama halen yok fakat her zamanki gibi Kasim da bir Call of Duty gelicek ve Black ops 2 olucagina dair bir cok arguman var. Acikcasi MW3 ü haritalardan dolayi 3. haftadan sonra terk ettim suan bende sabirsizlikla duyrulmasini bekliyorum.

oyunun trailer ı ne zaman çıkar bende mw3 ü pek sevmedim umarım black ops 2 öncekisinden hiçbir şey kaybetmez ve çok daha iyi olur umarım
  • quote:

quote:

İnşallah b.ops 2 , mw3 den bağımsız bir oyun olur. mw3 Vasatın önde gideniydi . hatta bir açıklamaları var,'' sıradaki call of duty oyunu radikal olacak '' diye .Umarım yeni oyun motoruyla yapıyorlardır.Çünkü b.ops 2'yi 2 sene de yapmış olacaklar. öte yadan mw serisinin senaryosuna bir sözüm yok, eywallah fena değil, senaryosu.Ama oyun dinamikleri one öyle ya. hele ki mw3'te , b.ops ta hızlı koşarken bir anda (ps3'te ) yuvarlak tuşuna , yani eğilme tuşuna basınca aniden yere atlıyordu.bunu hemen mw3 de deniyim dedim.. '' h******tr bu ne ! '' dedim. öte yandan multisini geçtim, b.ops 2 nin hikayesi ne olacak çok çok merak ediyorum.Aman mw gibi olmasında ne olursa olsun kısaca

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Black Ops falan gelmesin. Ne yazik ki hiçbir zaman bir Modern Warfare olamadi, olamayacakta. Ne seneryo ne de silahlar bakiminda. Müzikleri olsun hep geride bu Treyarch. Sen gelme ulan ayi işte.

Black ops efsanedir
    black ops oynamak kolay değildir
    serverların doluluk oranı neredeyse mw3 le aynıdır bence sen gelme ulan mw artık olmalı bu kadr sorunlu bi oyun görmedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

black ops silah dinamiği olarak mw3 ten kat ve kat daha iyi oyun..siz alışmışsınız sekmeyen silahlarla oyanmaya daha doğrusu kolaya..ump alıp oynamaya

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratos90

quote:

quote:

İnşallah b.ops 2 , mw3 den bağımsız bir oyun olur. mw3 Vasatın önde gideniydi . hatta bir açıklamaları var,'' sıradaki call of duty oyunu radikal olacak '' diye .Umarım yeni oyun motoruyla yapıyorlardır.Çünkü b.ops 2'yi 2 sene de yapmış olacaklar. öte yadan mw serisinin senaryosuna bir sözüm yok, eywallah fena değil, senaryosu.Ama oyun dinamikleri one öyle ya. hele ki mw3'te , b.ops ta hızlı koşarken bir anda (ps3'te ) yuvarlak tuşuna , yani eğilme tuşuna basınca aniden yere atlıyordu.bunu hemen mw3 de deniyim dedim.. '' h******tr bu ne ! '' dedim. öte yandan multisini geçtim, b.ops 2 nin hikayesi ne olacak çok çok merak ediyorum.Aman mw gibi olmasında ne olursa olsun kısaca

Bahsetmis oldugunuz haber bu daha oncede vermisdim. Black ops da MW3 deki oyun motorunu kullanacak Gumbur gumbur geliyor.

Activision: Sıradaki Call of Duty Yenilikçi Olacak

Activision Dağıtım sorumlusu Eric Hirshberg, 2012 yılı için bir Call of Duty üzerinde çalıştıklarını açıkladı ve ekledi:

"Bu yıl oyunun sunum tarzını daha ileri taşıyarak Call of Duty markası altında tamamiyle efsanevi bir isim ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla oyun şimdiden harika görünüyor ve seriye anlanlı yenilikler katacak bir havaya sahip. Bundan daha heyecanlı olamazdım."

Hirshberg, Call of Duty Elite servisinin 2012 yılında çıkacak olan Call of Duty oyunuyla birlikte radikal değişikliklere uğrayacağının altını çizdi. 

Kaynak :
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Activision_Siradaki_Call_of_Duty_Yenilikci_Olacak-24524.htm

• Black ops oldukca iyi bir oyun MP de Perk dengeleri silahlarin tepkimeleri, Dahada onemlisi haritalarin olcegi benim gibi bier cok oyun severi tatmin ediyor. Zira en son gelen haberler Black ops 2 deki haritalarin Black opsa benziyecegi belirtildi. MW3 de 1 oda bir salon haritalar mevcut eski serilerde sadec 1,2 map bu denli kucuk olurdu fakat MW3 de bu abartildi ve artik 1,2,3 harita buyuk diger butun Maplar inanilmaz kucuk bu Call of Duty tarihinde bir ilk benim icin bir eksi yinede zevkler ve renkler tartisilmaz.

Black ops un tek eksigi oyun motoru MW serisine gore geride kaliyordu artik Black ops 2 ile Yeni Oyun motorununda gelmesiyle bu sorunda ortadan kalkiyor, Kasim ayini dort gozle bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bahsetmis oldugunuz haber bu daha oncede vermisdim. Black ops da MW3 deki oyun motorunu kullanacak Gumbur gumbur geliyor.

Activision Dağıtım sorumlusu Eric Hirshberg, 2012 yılı için bir Call of Duty üzerinde çalıştıklarını açıkladı ve ekledi:

"Bu yıl oyunun sunum tarzını daha ileri taşıyarak Call of Duty markası altında tamamiyle efsanevi bir isim ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla oyun şimdiden harika görünüyor ve seriye anlanlı yenilikler katacak bir havaya sahip. Bundan daha heyecanlı olamazdım."

Hirshberg, Call of Duty Elite servisinin 2012 yılında çıkacak olan Call of Duty oyunuyla birlikte radikal değişikliklere uğrayacağının altını çizdi. 

Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Activision_Siradaki_Call_of_Duty_Yenilikci_Olacak-24524.htm

hadi ya :( .. yeni oyun motoruyla bekliyordum.. neyse. önemli olan b.ops un devamının gelmesi :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Activision_Siradaki_Call_of_Duty_Yenilikci_Olacak-24524.htm

hadi ya :( .. yeni oyun motoruyla bekliyordum.. neyse. önemli olan b.ops un devamının gelmesi :))

Evet kardes zaten Yeni bir oyun motoruyla gelicek Black ops 2 endiye yer yok :)

• black ops candir. Eminimki baglanti black ops da daha iyiydi party halinde girdigimiz oyunlari hemen buluyordu ki hala oyle. Mw3 te hc oynamiyoruz. 2 oda 1 salon mantigi kapali alan oldugu icin rasgele tavana salliyor haritalarda hoop oldum niye rpg gelmis hadi oteki raund. Predator nedense hep benim tepeme gelir. Bops un hc ru cok daha ustundu. Hic degilse silahlar tepiyordu tam bir silah silaha carpisma oluyordu. Black ops 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.