Bildirim
Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU] (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o diğer videolardaki dandik grafiklerden eser yok. pc de ki performansını merak ediyorum...! ayrıca oynadıkları haritada epey büyükmüş... -
quote:
Orijinalden alıntı: headshooter
quote:
Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD
quote:
Orijinalden alıntı: QbLaY!!!
Muhteşem bi açılış töreni,kimler yok ki.Nası bi reklam nası bi güven alkışlamak lazım.Admalar her sene oyun çıkartıyo 8 yıl sonra 2.yi çıkartıyo değiller yani.
adamlar sadece reklamlara ve acılışlara ne kadar para yatırmıştır allah bilir herşeyi yaptılar bir de starcraft 2 gibi uçağada logolarını yapıştırsınlarda tam olsun
bi de bunu korsan alanlar olmasa var ya... dediğin gibi uçağa da yapıştırırlardı
dostum korsan alanlarada hak vermek lazım fiyatlar çok uçuk.
-
milyon dolarları savurup 42 pound fiyat çekmek bir oyuna. Çok ilginç gerçekten, fifa gibi seriye bağlamış bir oyuna. tamamen overrated. -
kac oyunu orjinal alabilirsinki korsana karsiyim diyen bir kisi oynadigi butun oyunlari lisansli almali kac kisi varki bunu yapan -
Oyunda zombi modu da varmış sanırım. -
-
ee hadi nerde oyun -
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
ee hadi nerde oyun
9 Kasım. -
-
Konser bombaymış -
Keşke mw2deki gibi bu oyunun müziklerini de hans zimmer yapsaydı.Mw2nin artılarından birisiydi. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1mpossible
quote:
Orijinalden alıntı: 1mpossible
Harita paketleri gine 15 dolarmı olucak yoksa map editör çıkıcakmı?
Umarım öyle olmaz. -
-
MESAJLARIMI SİLEN YÖNETİCİLER AMACINIZ NE SİZİN :@ -
Beyler oyun çıktı mı çıkmadı mı ?
Heryerde oynayanları görüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Heryerde oynayanları görüyorum
Şu an PC'de oynayan yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Heryerde oynayanları görüyorum
Xbox için çıktı sadece -
Yahu tama 5000 kişi alıntı yapmasın aynı mesajı ne var yani altı üstü bi adam çağırıp 2 şarkı okutmuşlar tanıtımda.. -
gene oyun steam belası üzerindenmi oynanancak yok sa eskisi gibi özel serverlarda açılacakmı x-fire dan önce oynuyorduk cok guzeldi steam orjinal key olmama rağmen fıtık etti beni .steam üzerindenmi oynanıyor gene onu merek ediyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X