Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
1
Favori
146.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Görkem XF

quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU]

patch lazım buna
    ingilizce dosyları patch cıktıktan sonra içine atmalıyız mı.

Al ingilizce patch :)

http://s360.hotfile.com/get/e14c88ceab3e2b8ef928c9501f45af0b3107e1ba/4cd8f6b3/2/fadb76fd08eeebd5/4d96bf8/codborussiantoenglish.exe

veriğin ink 900 kb ile cekiyor büyüksün

insallah patch işe yarar

• @blank42 tesekkurler ssler icin bizde sabirsizlikla bekliyoruz....
  • oyun çok güzel bişeye benziyo herhalde full de oynarım ben

inş gelmiştir bizim oraya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakustun

oyun çok güzel bişeye benziyo herhalde full de oynarım ben

Bu oyunu fullde oynarım ama birdahakine sistem kaldırmayacak sanki
  • hala çıkmadı ya bi deneseydik akşam bi megavizyona uğrayayım bakayım
  • quote:

oyun D&R ların depolarında gözüküyormuş daha sevkiyat yokmuş teknosaların dünyadan haberi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

quote:

oyun D&R ların depolarında gözüküyormuş daha sevkiyat yokmuş teknosaların dünyadan haberi yok

teknosa kadar iğrenç bir teknoloji market olamaz arkadaş yıllardı sevemedim gitti.
  • Pre-order yapanlardan oyuna giren varmı oyun steamde açıldı ama işyerinde olduğum için oynayamıyorum Oynamayı başaranlardan yorum bekliyorum multi hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

Pre-order yapanlardan oyuna giren varmı oyun steamde açıldı ama işyerinde olduğum için oynayamıyorum Oynamayı başaranlardan yorum bekliyorum multi hakkında

Bende işyerindeyim arkadaşım girmiş biraz aradım konuştuk hocam multide adamlar biraz hızlı koşuyormuş sanırım sağa sola dönüşte spin atıyormuş

Grafiklerin berbat olduğunu söyledi CS deki gibi evlerin köşeleri sivri sivri felan olduğunu ve oyuncuların uzaktan lego adamlar gibi kare kare göründüğünü söyledi (sistemi benimkinin aynısı sadece işlemcisi bir üst model)

• Şuan D&R larda oyun yokmu yani arkadaşlar steam yandan göz kırpıyo benden al benden al diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Pre-order yapanlardan oyuna giren varmı oyun steamde açıldı ama işyerinde olduğum için oynayamıyorum Oynamayı başaranlardan yorum bekliyorum multi hakkında

Bende işyerindeyim arkadaşım girmiş biraz aradım konuştuk hocam multide adamlar biraz hızlı koşuyormuş sanırım sağa sola dönüşte spin atıyormuş

Grafiklerin berbat olduğunu söyledi CS deki gibi evlerin köşeleri sivri sivri felan olduğunu ve oyuncuların uzaktan lego adamlar gibi kare kare göründüğünü söyledi (sistemi benimkinin aynısı sadece işlemcisi bir üst model)

millet bi hevesle aldı balonu patlıcak sanki black opsun

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

quote:

millet bi hevesle aldı balonu patlıcak sanki black opsun

Aynen Emir Hasan kardeşimin ilk görüşleri bunlar biz bu sistemle böyle kötü görüntü kalitesi alacaksak zaten oyun harbi balonmuş olan bizim 35'e olur

• Sanirim en iyisi bir hafta bekledikten sonra almak...yada almamak :)
  • Çok lag var ve oyunun optimizasyonu hiç iyi değil. MW2'yi 1280 x 1024 çözünürlük 2X AA ile sorunsuz 60-90 fps arası oynarken Black Ops'da aynı ayarlarda 15 fps'yi geçmiyor. 1280 x 720 No AA ile 30 fps'de oynuyorum, ve lag da eklenince hiç çekilmiyor oyun. Ayrıca ani fps düşmeleri de yaşanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisilli -- 9 Kasım 2010; 11:26:47 >
  • oyunda optimizasyon çok kötü. world at war da böyleydi, treyarch optimizasyonu beceremiyor bu oyundan sonra onuda aştılarmı kendilerini baya geliştirmiş olacaklar.

oyun sanki multide oynarken lag yaşıyormuş gibi single oynatıyor :D bu arada biraz multiye bakayım dedim baya güzel olmuş sanki mw2 den de iyi gibi.

birşey daha geldi aklıma sprint e basınca sanki fazla hızlı koşuluyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Çok lag var ve oyunun optimizasyonu hiç iyi değil. MW2'yi 1280 x 1024 çözünürlük 2X AA ile sorunsuz 60-90 fps arası oynarken Black Ops'da aynı ayarlarda 15 fps'yi geçmiyor. 1280 x 720 No AA ile 30 fps'de oynuyorum, ve lag da eklenince hiç çekilmiyor oyun. Ayrıca ani fps düşmeleri de yaşanıyor.

Hocam sanırım Black Ops ekran kartından ziyade işlemciye yüklenen bir oyun ondan sorun yaşıyor olabilirsiniz

ki yukarıda belirttiğim gibi bu oyunun grafikleri mw2 den kötü olmuş sanırım ama işlemciyi daha çok yoruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

oyunda optimizasyon çok kötü. world at war da böyleydi, treyarch optimizasyonu beceremiyor bu oyundan sonra onuda aştılarmı kendilerini baya geliştirmiş olacaklar.

oyun sanki multide oynarken lag yaşıyormuş gibi single oynatıyor :D bu arada biraz multiye bakayım dedim baya güzel olmuş sanki mw2 den de iyi gibi.

birşey daha geldi aklıma sprint e basınca sanki fazla hızlı koşuluyor gibi

bende onu belirttim hocam az önce sprintte koşarken sağa sola dönüşlerde adam spin atıyor

Sağlam bir patch gerekecek sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Çok lag var ve oyunun optimizasyonu hiç iyi değil. MW2'yi 1280 x 1024 çözünürlük 2X AA ile sorunsuz 60-90 fps arası oynarken Black Ops'da aynı ayarlarda 15 fps'yi geçmiyor. 1280 x 720 No AA ile 30 fps'de oynuyorum, ve lag da eklenince hiç çekilmiyor oyun. Ayrıca ani fps düşmeleri de yaşanıyor.

Hocam sanırım Black Ops ekran kartından ziyade işlemciye yüklenen bir oyun ondan sorun yaşıyor olabilirsiniz

ki yukarıda belirttiğim gibi bu oyunun grafikleri mw2 den kötü olmuş sanırım ama işlemciyi daha çok yoruyor

GTA 4'ü bile rahat oynuyorum bu sistemle. Böyle grafiklerle bu kadar fazla kasması normal değil. Treyarch bu işi beceremiyor. Bu sorunu halletseler bile bundan sonra Treyarch oyunu alırken iki kere düşüneceğim.

• Zzzzz lagdan oynayamadım ya bune böyle Patch mi yapacaklar başka bişey mi ne yapacaklarsa artık şu lagı halletsinler
  • Heleşükür ya, akşam eve gidince sabaha kadar oynarım heralde
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.