Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
1
Favori
146.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

almıyalım mı şimdi içime fesat düştü

gidip korsan alsan 2 DVD 20 TL eder bence key al 35 TL ye zaten dil yamasıda çıktı beğenirsen oynarsın yoksa silersin gider
  • keysiz arkadaslar oyun dustumu buralara Düştüyse bana Pm atabilirmisiniz?
  • Bazı serverlarda lag var bunun optimizasyon ile bir alakası yok, konsolda /com_maxfps 200 yazarak fps lilimitini kaldırıp performansda biraz artış sağlayabilirsiniz. Oyunda fizik motoru daha iyi kullanılmış mp'da bile etraftaki ağaçlar yapraklar hareket ediyor, orta seviye işlemcisi olanlar sorun yaşamayacaklardır. Grafikler yüz detayları ve kaplama kalitesi olarak iyi olmuş modelleme olarak bazı yerlerde zayıf kalmış, mesela kayalar çok köşeli duruyor CS gibide değil elbette. CoD WaW'daki optimizasyonda kötü değildi ve bence hala en iyi modelleme kalitesine sahip CoD oyunudur, Bu oyunun mp'ını MW 2'den daha çok sevdim, sp'ı için zaten söylenicek birşey yok Treyarch yine başarılı bir oyun yapmış atmosfer, senaryo herşey güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Kasım 2010; 14:48:14 >
  • oyun çıktı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

oyun çıktı mı ?

cıktı ama patch cıkana kadar yaklasılmaz adam öldürme işkence

bad company2 eline su döekmzler saglam grafik işlemci den yada server da kaynaklanan bir sorun yoktu
  • anlaşılan kimse bc2 ilk cıktıgında oynamamış oyunu.özellikle uzunca bir süre beta yapmasına rağmen.sürekli disconnect olmalar ve masa üstüne atmalar her bf oyununda vardı.bikaç ay sonra düzelttiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3kd

anlaşılan kimse bc2 ilk cıktıgında oynamamış oyunu.özellikle uzunca bir süre beta yapmasına rağmen.sürekli disconnect olmalar ve masa üstüne atmalar her bf oyununda vardı.bikaç ay sonra düzelttiler

Bende Bc2 var oynamıyorum pingler anasının gözü gibi oynadığım oyundan bi gıdım zevk alamıyorum 4mbit net bağlantım var ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: hellar

almıyalım mı şimdi içime fesat düştü

gidip korsan alsan 2 DVD 20 TL eder bence key al 35 TL ye zaten dil yamasıda çıktı beğenirsen oynarsın yoksa silersin gider

hocam yazdıgınız pekte mantıklı degil birincisi 2dvd 20tl demişsiniz hangi ilde yasadıgınızı bilmiyorum ama ben ankara'da yasıyorum 2dvd'lik korsan oyun 5tl ayrıca 35tl cd key alın demişsiniz peki cd key alan adam oyunu nasıl oynuyacak yine oyunu ya internetten yada malum satıcılardan temin etmesi gerekecek oyuna gelince az once justin'den amerikalı bir oyuncunun videosunu izledim adam 40-60 pıngli oyunlarda bile inanılmaz derecede lag ve steam connect failed hatası alıyordu simdi dusununce adam kendi ulkesindeki serverda lag yasıyorsa bizim gibi yurtdısı cıkıslı serverlarda oynuyacaklar neyapacak gerci bc2'nin ilk zamanlarındada lag sorunu oluyordu sonra cıkan 900mb patch'le sorun buyuk oranda cozülmüştü bundada boyle bir patch beklenebilir

• arkadaşlar az önce girdim oyuna ama lag çok o kesin düzletilir... grafiklerde fena değil...

benim anlamadığım oynayanlar şunu anladımmı para birikiyo bi yandan hep...o paralarla eklenti filan alabiliyoruz ama bi kere mi alabiliyoruz onu anlamadım...

mesela semtex 2000 dolarmı artık neyse onu bi kere alınca açılıyrmu yoksa bi kereyemi mahsus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 9 Kasım 2010; 12:50:21 >
  • bir kereye mahsustur yoksa iyice cs ye döner :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

bir kereye mahsustur yoksa iyice cs ye döner :D

yani bi kere açınca açılacak dimi yoksa dedğin gibi olay cs'ye döner..
  • Üzücü bir haber daha vereyim titleları karıştırırken gene Türkiye bayrağı olmadığını farkettim.
  • aral i bundan 10 oncede aramistim simdide ikinci defa aradim hala umursamaz tavirlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

aral i bundan 10 oncede aramistim simdide ikinci defa aradim hala umursamaz tavirlar,

ne diyorlar ?
  • geceye iner oyun 8.5 saat kaldı. heralde oynarım. PS3 ise orijinal alacağım kardeşle sırf multiplayer için multi si süper olmuş oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 9 Kasım 2010; 14:42:33 >
  • millet oynamaya başlamış bile be
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

aral i bundan 10 oncede aramistim simdide ikinci defa aradim hala umursamaz tavirlar,

ne diyorlar ?

daha bugun sevkiyat yapiyorlarmış eee diorum D&R mağazalarının deposundaymış oyunlar aa evet olabilir. niye satmıyorlar diyorum bilmiyorum biz bugun çıkardık cd leri filan kestirip kapattilar..
  • ya bu bug'ı bir an önce çözmeleri lazım, single oynanmıyor menüde bile 5-10sn de bir donuyor.single bitmeden de mp oynamak istemiyorum çünkü genellikle mp haritalar sp bölümlerin mekanlarından oluyor
  • dün gece 3-4 saat (sp-mp) oynadım. ve şu "müthiş" diyenleri hakikaten anlamıyorum. mantar tabancası gibi ve gerçekle alakasız silahlar, çizgi film kalitesinde grafikler. lag dolu serverlar (muhtemelen bu düzelir), berbat bir optimizasyon.
    mpde 1saatte filan 18 lvl oldum. lvl olayı vb işler serinin diğer oyunlarına göre kasmayacak. yani ergenler ve ergen önceleri belki zevk alırlar oyundan ama medal of honorun spsi bile bu oyundan (spsinden) daha iyi. multi ise cod4 ve mw2'nin yanına yaklaşamaz. hormonlu cod5 tadında. benim için tam bir hüsran oldu oyun.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.