Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
1
Favori
146.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LsR

Hiçbir şey anlamadım ben bu işten

* Oyun çıktı mı çıkmadı mı ?

Oyun dün 23:00'da çıktı..

* Multi'de lag var diyorlar Single Player'da sorun varmı ?

Multide Lag var Singleda birşey yok..

* Oyun her yıl bomba olurdu bu sene herkes kötülüyor.. Neden ?

Oyun zaten yine bomba bu yıl öyle her sistem kaldırmıyor kötüleme ondan

* En ilginç olan ise ; bilindiği üzere ne zaman bi oyun çıksa, atıyorum 9 kasım çıkış tarihi 6-7'snde illegal yerlere düşerdi.. Ve bu tür konular tam bir SS manyağı olurdu..
    Burda garip olan önce orjinal alanlar oynuyor multiden bahsediyor ama diğerlerinden sesde yok SS'da yok Yada olayları ben yanlış biliyorum..

Korsan olmamasının sebebi oyunun CD key satışının zaten ucuz olması

Sonuç olarak oyundaki son durum nedir ?

• #designr

#maknc

Çok teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

geceye iner oyun 8.5 saat kaldı. heralde oynarım. PS3 ise orijinal alacağım kardeşle sırf multiplayer için multi si süper olmuş oyunun

Atik indiği anda sendeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Korsan olmamasının sebebi oyunun CD key satışının zaten ucuz olması

Ne alaka ki? Zaten çoğu oyunun Rus CD keyleri bu fiyatta oluyor. Ee hiç bir oyunun korsanı çıkmamalı bu duruma göre?
  • bir yıldır bekliyorum sistem yanda hiçmi umut yok oynamak için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farketmez

quote:

Orijinalden alıntı: treach

@farketmez harika anlatmissiniz hocam, coddaki alman arkadaslarla bugunki konusmalarimdan ve x360daki sahsi izlenimlerimden ben de bu tarz bir bomba bekliyordum.

valla hocam keşke haksız olsaydım. gerçi treyarch adını ilk duyduğumda az çok tahmin etmiştim ama o kadar övüldü ki, dedim herhalde bu sefer farklı. bu adamlar single da iş yapıyorlar nispeten. ama kesinlikle multi olayını beceremiyorlar. ve oyunları sürükleyen artık multi. 3-5 saatlik single player için kimse oyuna para vermez.
    dün gece kurcalamadığım ayar, girmediğim harita filan kalmadı. sonuçta zevk almadım oyundan.
    ancak dedicated server olayı ile bir süre idare ederler. clanlar çoğalır, farklı oyun tipleri filan kurulur, muhabbet eşliğinde oyunlar oynanırsa bi nebze iş görür. (ki halen cod4 ve mw2 oldukça aktif kim girer bu oyunun serverlarına orası ayrı)

@Learning_To_Live cod5 tede lisans sorunları filan dolayısıyla silah modellemelerinde sorunlar yaşanmıştı ve tuhaf tuhaf silah modellemeleriyle oynamıştık. sanırım yine aynı sorundan yapmadılar doğru düzgün. demekki cod serisi oyunlarını hep birer atlayarak alacağız orjinal:)

CoD WaW mp oynadığından eminmisin tank haritaları bile vardır, tuhaf silah modellemeleri derken ? O silahların hepsi 2. dünya savaşında kullanılan silahların birebir aynısıdır, CoD 4'ü mp olarak elinde top diye sektirir. Her yeni oyun çıkınca böyle eleştiriler olur ondan sonra oynamakdan vazgeçemezler, BO'sun dedicated server yapısı bile yeter ayrıca haritaları daha güzel karlı, orman, şehir vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Kasım 2010; 16:59:37 >

• Hiçbir sunucuya artım giremiyorum ''connect''de kalıyor nasıl işse 38k kişi oyundaymış
  • İnşallah kasma yaşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

Orijinalden alıntı: farketmez

quote:

@farketmez harika anlatmissiniz hocam, coddaki alman arkadaslarla bugunki konusmalarimdan ve x360daki sahsi izlenimlerimden ben de bu tarz bir bomba bekliyordum.

valla hocam keşke haksız olsaydım. gerçi treyarch adını ilk duyduğumda az çok tahmin etmiştim ama o kadar övüldü ki, dedim herhalde bu sefer farklı. bu adamlar single da iş yapıyorlar nispeten. ama kesinlikle multi olayını beceremiyorlar. ve oyunları sürükleyen artık multi. 3-5 saatlik single player için kimse oyuna para vermez.
    dün gece kurcalamadığım ayar, girmediğim harita filan kalmadı. sonuçta zevk almadım oyundan.
    ancak dedicated server olayı ile bir süre idare ederler. clanlar çoğalır, farklı oyun tipleri filan kurulur, muhabbet eşliğinde oyunlar oynanırsa bi nebze iş görür. (ki halen cod4 ve mw2 oldukça aktif kim girer bu oyunun serverlarına orası ayrı)

@Learning_To_Live cod5 tede lisans sorunları filan dolayısıyla silah modellemelerinde sorunlar yaşanmıştı ve tuhaf tuhaf silah modellemeleriyle oynamıştık. sanırım yine aynı sorundan yapmadılar doğru düzgün. demekki cod serisi oyunlarını hep birer atlayarak alacağız orjinal:)

CoD WaW mp oynadığından eminmisin tank haritaları bile vardır, tuhaf silah modellemeleri derken ? O silahların hepsi 2. dünya savaşında kullanılan silahların birebir aynısıdır, CoD 4'ü mp olarak elinde top diye sektirir. Her yeni oyun çıkınca böyle eleştiriler olur ondan sonra oynamakdan vazgeçemezler, BO'sun dedicated server yapısı bile yeter ayrıca haritaları daha güzel karlı, orman, şehir vb.

valla hocam demekki zevklerimiz çoook farklı seninle. waw'ı cod4 le aynı kefeye koyman (modellemeler, sesler, oynanabilirlik vs) garip geldi bana.
    cod4 halen oynarım. zevkle oynarım. WaW'a pek dayanamadım. halen pcde duruyor. ancak değişiklik aradığımda açtığım bir oyun. single'ını severim ama multisi çok basit, renklendirmesinden tutda silah sesleri, oynanabilirliğe kadar bana hitab etmiyor. ve oynayan sayılarına filan bakarsan genele de hitap etmiyor. ama sen sevmişsin o ayrı.

silahlar "birebir" aynı değil. "benzer"ini yutturmaya çalıştılar. mp44'ü sen hiç öyle gördünmü başka bir yerde? adamların kendi bile söyledi. ben değilim bunu diyen.

• Wii sürümü çıktı Pc yok.
  • @farketmez arkadasin waw ile cod4'ü aynı kefeye koyması hatta sektirir demesi pek olmamis ama wawdan bu yana gelen zombie modu bu oyunda da iyiymis sanirsam.
    Fakat cizgi film goruntulu mapler, patates silahlar, optimizasyon sorunlarini guzel bir sp ile kurtaramazlar ne yazikki. Cogu insan acaip bir gazlama ile pre-orderdan kapatti zaten.

Gelelim asıl olaya hafif komplo teorisi ama kisa bi mantik yurutelim mw1 IW_Engine ile yapildi mw2 IW_Enginein gelistirilmis motoru ile BOyu da mw1deki motor ile yapacaklari duyurulmustu. Activision bu 2 firmanin da sahibi deil mi bir iw'ye bir treyarch'a yaptiriyor. Mw2 gelistirilmeyerek biraz da blackopsa yönelmeye zemin hazirlattilar.
    MW2 oynanabilirlik olarak, mapler ve silahlar olarak oldukca basarili fakat matchmaking sistemi heralde dunyadaki en kötü olay, gerek lag olayi olmasi, filtreleme olamadigi icin searchanddestroy modunu GLci elemanlarla shield hikayeleriyle oynamak zorunda kaldik, ump gibi bir silah imba oldu susturucusu sniper mesafesinden yoketti. MW2'yi duzeltip gelistirmediler, bu da oyundan nefrete BLACKOPS'un dedicatedina yonelmeye yol acti. Herkes dedicated var diye aldi fakat oyun mekanigi mw1den bile geri gozukmustu bana x360da oynadigimda mw1 veya mw2 + dedicated (o da olmayacak ama) ikilisi üzerine bu tarz oyun yok ne yazıkki GLlerle abuk sabuk perklerle kapismaya devam edicem gibi gozukyo simdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treach -- 9 Kasım 2010; 17:18:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Hiçbir sunucuya artım giremiyorum ''connect''de kalıyor nasıl işse 38k kişi oyundaymış

+1 mi diyorlar aynısı olunca,bende de aynısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Wii sürümü çıktı Pc yok.

Nasıl yok ?

Önceki sayfada sordum dün gece çıktı yazmış arkadaş
  • Abiler, kasım kasım kasılıyor oyun en düşük ayarlarda bile. Bu ne ya?
  • kutu org. arayanlar bu aksam media mark bakabilir, beylikduzu subesine PC, PS3 ve arabali versiyonları gelmiş..
  • quote:

@farketmez arkadasin waw ile cod4'ü aynı kefeye koyması hatta sektirir demesi pek olmamis ama wawdan bu yana gelen zombie modu bu oyunda da iyiymis sanirsam.
    Fakat cizgi film goruntulu mapler, patates silahlar, optimizasyon sorunlarini guzel bir sp ile kurtaramazlar ne yazikki. Cogu insan acaip bir gazlama ile pre-orderdan kapatti zaten.

Gelelim asıl olaya hafif komplo teorisi ama kisa bi mantik yurutelim mw1 IW_Engine ile yapildi mw2 IW_Enginein gelistirilmis motoru ile BOyu da mw1deki motor ile yapacaklari duyurulmustu. Activision bu 2 firmanin da sahibi deil mi bir iw'ye bir treyarch'a yaptiriyor. Mw2 gelistirilmeyerek biraz da blackopsa yönelmeye zemin hazirlattilar.
    MW2 oynanabilirlik olarak, mapler ve silahlar olarak oldukca basarili fakat matchmaking sistemi heralde dunyadaki en kötü olay, gerek lag olayi olmasi, filtreleme olamadigi icin searchanddestroy modunu GLci elemanlarla shield hikayeleriyle oynamak zorunda kaldik, ump gibi bir silah imba oldu susturucusu sniper mesafesinden yoketti. MW2'yi duzeltip gelistirmediler, bu da oyundan nefrete BLACKOPS'un dedicatedina yonelmeye yol acti. Herkes dedicated var diye aldi fakat oyun mekanigi mw1den bile geri gozukmustu bana x360da oynadigimda mw1 veya mw2 + dedicated (o da olmayacak ama) ikilisi üzerine bu tarz oyun yok ne yazıkki GLlerle abuk sabuk perklerle kapismaya devam edicem gibi gozukyo simdilik.

aynen dediğin gibi. dedicated olayı olayı cazip geldi zaten. bizim klandan bir arkadaş 1 yıllık server bile kiraladı oyun açılmadan. mw2 de bahsettiğin sorunlardan bende şikayetçiyim. HC da m9 la bile haritanın bir ucundan diğer ucundaki adamı almak, tuberlarla, hilecilerle baş edememek can sıkı şeyler. black ops yerine sadece dedicated olayını mw2 ye ilave eden bir paket/dlc çıkartsalardı emin ol çok ama çok daha mutlu olurdum. ve sanırım çok kişi de bunu tercih ederdi.
    dediğin mw2 ye devam gibi duruyor şuanki görüntü.

• İngilizce CD-Key alacaktım ancak bu yorumlardan sonra biraz daha beklemeye karar verdim.
    Optimizasyon konusunu kesinlikle anlayamadım...Yani bu adamlar hiç mi oynamamışlar yoksa kişilerin abartması mı?
    id Tech motorunun o kadar kasacağını sanmıyorum ben.
  • Vizeler dolayısı ile oynayamadım ama Steam'i 'offline' moda aldığınızda SP'de kasılmaların azaldığı söyleniyor.
  • farketmez silahlara laf etmişsinde burdakihttp://www.youtube.com/watch?v=W_XIN7VMUzc cod4denmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuGRuLAkSoY

farketmez silahlara laf etmişsinde burdakihttp://www.youtube.com/watch?v=W_XIN7VMUzc cod4denmi

Silah seslerine bahane bulananlarda iyice izlesinler orjinali nasılmış. Aslında o silahin gerçek ismi STG 44'dür ve oyunda doğru şekilde isimlendirilmiştir, aynı zamanda favori silahımdır 65 level tecrübe konuşur.

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU]

http://en.wikipedia.org/wiki/StG_44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Kasım 2010; 18:17:52 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.