dikkate alınmıcaksa bu ayrıntıyı vermesinler alırsak 120 tl vercez buna !
bu oyun yüzünden güzelim bc 2 yi yedilker ben ona yanıyom pop kültür fecaati
120 tl pc fiyatı.Hay ben bu9 Aral'ın.Keye kaldık
quote:
Orijinalden alıntı: skdaj
120 tl pc fiyatı.Hay ben bu9 Aral'ın.Keye kaldık
hepe keye kalıyoz
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
quote:
Orijinalden alıntı: Rëaksiyon
quote:
Orijinalden alıntı: tanerergul
quote:
Orijinalden alıntı: Rëaksiyon
quote:
Orijinalden alıntı: tanerergul
quote:
Orijinalden alıntı: Rëaksiyon Oyundaki birçok kişi lag dan şikayetçi maalesef, birde anlık donmalar varki oda lagdan kaynaklanıyor gibi, optimizasyon ise MW 2 ye oranla berbat diyebilirim. MW2 de 90 FPS sabit aldığım sistemle Black Ops 60-90 arası dolaşıyor.
Sistemi yazarmısın? Işlemci ekran kartı filan.
AMD Phenom(tm) II X4 965 + ekran kartı ATI 5850 + 4 GB ram
Oyun ayarları ne peki ultra da mı oyunuyon?
Belkide ufak bi bug dan kaynaklanıyordur ani donmalar, bi patch ile fixlenir sorun bug ise.
Ultra değil rusca olduğu için ayar bile yapamadım, sadece ekran çözünürlüğünü değiştirdim, ama oyun içindeki yazışmalardan anladığım kadarıyla sistemi benden daha iyi olanlarda şikayetçi optimizasyondan.
Optimazyonda herhangi bir problem yok. Aşağıda sistemde FULL+FULL sorunsuz oynuyorum.(1920x1080p,ultra vs vs)
E8200 2.6Ghz 2 GB Ram HD4850
Oha...
Sistemin fena deil (hatta bu sistemle olması gereken ayarlar bence bu) ama herkesde ani fps düşüşleri varken senin pc nasıl coşuyo hayret valla! ! ! Herhalde senin pc şerbetli. :)))
OYUN SUPERDİ BENCE multiye girelim artik
Single Player kısa mı yine?
MW2'de 125'lerde dolaşan sistem Black Ops'da 0-60 arası dolaşıyor ayrıca anlık fps düşüşleri çok sıkıcı.Ateş ediyorum kasıyor bi bakıyorum ölmüşüm.
Yorumlara göre en iyisi 1-2 hafta beklemekte yarar var.
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Yorumlara göre en iyisi 1-2 hafta beklemekte yarar var.
1-2 hafta neyi bekliyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Çok ciddi sorunları olduğu söyleniyor.
Ama böyle bir bug olmamalıydı: Oyuna ciddi yamalar gelmeli.
şimdi o elmanın havada durması oyuna engelmi teşkil ediyor bende ciddi ciddi izledim bişey var diye
Kural dışı mesajlar temizlenmiş ve gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Konu içerisinde bu yönde mesajlar gelmeye devam ederse aynı işlem uygulanmaya devam edecektir. Herkese iyi oyunlar dilerim.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Arkadaşlar multiplayer lag durumu ne şuanlarda ona göre multiye girecem ?
Yamaya dair söylentiler var en azından bi arkadaş oyun içinde gördüğünü söylüyo.Ümit....
Arkadaşlar bir arkadaş multiplayer'ı botlu olarak da oynayabildiğimizi söylemişti doğru mu?
beyler oyun yandaki sistemde low bile olsa çalışırmı sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted
MW2'de 125'lerde dolaşan sistem Black Ops'da 0-60 arası dolaşıyor ayrıca anlık fps düşüşleri çok sıkıcı.Ateş ediyorum kasıyor bi bakıyorum ölmüşüm.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Çok ciddi sorunları olduğu söyleniyor.
Ama böyle bir bug olmamalıydı: Oyuna ciddi yamalar gelmeli.