Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana 16 gelmiş. Dosya doğrulama yapıcam indirdikten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: RxCan

Battle Edition sürümünü 80₺ gibi bir fiyata VPN ile aldım. 60-70 arası pingle (betada daha yüksek bir ping ile oynuyordum) rahat bir şekilde oynuyorum. Oyuncu bulma konusunda da sıkıntı yaşamadım. Şu an için her şey güzel görünüyor.
    o surumle avrupa sunucularinda oynuyabiliyor muyuz?
    bir de battle edition i alacagim sanirim, forumlarda key bulamadim istedigim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipihrz

Hocam o pingden değildir muhtemelen ben de 80 pingle oynuyorum zaman zaman 27-1 gittiğim oyunlar bile oldu. Karakter gelişimi ve oyuna alışmaya bağlı biraz o.
    Oyuna değil pinge alışmışsın sen bence
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Valla ben her oyunu minimum 70 pingle oynuyorum. 70 bence pek fark ettirmiyor. Rainbow 6 Overwatch COD4 hemen hemen her oyunda pingim 70 üstü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipihrz

Valla ben her oyunu minimum 70 pingle oynuyorum. 70 bence pek fark ettirmiyor. Rainbow 6 Overwatch COD4 hemen hemen her oyunda pingim 70 üstü.
    Ben BF serisinde ping den çok şikayetçi değildim ama Pubg de çok fark ediyor. Kayının arkasına geçip 2.silaha geçerken öldüğün sahnelere falan denk geliyorsun ki orada da yazan pink 70 falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 14 Aralık 2018; 23:23:18 >
  • tozparcasi T kullanıcısına yanıt
    Evet herhangi bir sorun yaşamadan oynuyorum aldığım günden beri.
  • Ben de Rusya VPN ile oyunu aldım birkaç gündür oynuyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok şuanlık. Ping konusunda da 30-70 ping arası gördüm hep, benim için bir sıkıntı değil multiplayerda özellikle. Blackout modunu 1 kere oynadım sadece. Genelde multiplayer oynuyorum.
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Pubg de aslında biraz görmezden gelinebilir. Oyunun kimi zaman online oyuncu sayısı 3 milyonu görüyordu. Gerçi Pubg nin mekaniklerde felaket hiç akıcı gelmiyor bana göre. Cod da bazen ping sorunu olabiliyor ama genel olarak memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bulma sorunu yine düzelmemiş. Yok mu bu işin bir çözümü

• Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    modemi değiştirmek tek çözüm
  • Oyunu indirdim, ilk defa çalıştırmak üzere playe tıkladım ve aşağıdaki hatayı aldım, bir pencere geliyor aşağıdaki yazılar yazılı olan ve hemen kapanıyor, nasıl düzelteceğim?

your game did not shut down properly during your last session, would you like to start in safe mode?
    note: safe mod will change your graphics settings

SORUNU DÜZELTTİM; EKRAN KARTI SÜRÜCÜMÜ GÜNCELLEDİM, AUTOHOTKEY'İ DEVRE DIŞI BIRAKTIM ŞUAN SORUNSUZ OYNUYORUM.. PİNGİM 40-65 ARASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTKE -- 15 Aralık 2018; 17:14:22 >
  • Ekran kartı sürücüsü son sürümmü onu 1 eskisi ile denediniz mi ?
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Son sürüme güncelledikten sonra sıkıntı kalmadı, hata aldığım sürücü oldukça eskiydi 2 3 aylık falan.
  • tamamdır.
  • oyun bulanik gozukuyor cok herturlu ayari denedim kistim vs bir cozum bulamadim resmen bir sis bulutunun icinde gibi oynuyorum oyunu
  • şu crosshair rengi değiştiremiyorum nası bi bug olduysa artık
  • Motion blur kapalı mı ? Bende herşey normal

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

şu crosshair rengi değiştiremiyorum nası bi bug olduysa artık
    Aynı olay bendede var, üçgene basın diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 17 Aralık 2018; 19:34:6 >
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Bilinen ve düzeltilmeye çalışılan bir hata. Redditte takip edebilirsiniz. Farkındalar yani.
  • Grafik ayarlarında Render Resolution ayarı 100 olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.