Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.413
Cevap
20
Favori
117.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem hk psnde hem de endo psnde pre order yap diyor bana bi türlü ayarlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta acilmis, sabah ise gelmeden bir el oynama imkani buldum.

Grafikler betadan kaynaklimi bilmiyorum ama texture sorunu var ciddi bir sekilde. Karakterlerin yine belli basli ozellikleri var yalniz hicbirisine bakamadim ama gameplay ayni klasik bir degisiklik yok.

Ana menude ve karakter secim ekranlarinda ciddi bir fps dususu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 3 Ağustos 2018; 9:21:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk Tr de Canlı yayın Arkadaşlar kanalıma abone olursanız sevinirim

• Birkaç oyun denedim görsel olarak bir advanced warfare değil grafik ve renklendirme bana göre başarısız olmuş. Hit marker'da pek olmamış, ne kadar erken ve isabetli vurmaya başlasanda mutlaka ciddi bir hasar alıyorsun çoğu zaman can basmaya bile vakit kalmadan ölüyorsun.Hayatta kalma süresi yine çok düşük. Mesela daha önce eleştirdiğim ve beğenmediğim sladgehammer advanced warfare hit sistemi dahil bu oyundan çok daha kaliteliymiş ki kaç sene öncesinin oyunu. Son 3 senedir çıkan oyunlardan keyif alanlar bu oyunu sevebilir benim gibi bo2 den sonra oynamayı yavaş yavaş bırakanlar için yine başarısız. "Şunu çok geliştirmişler,harika olmuş" diyebileceğim hiçbir şey yok oyunda.

• GtaV,Rdr2 gibi çok satacak oyunlarin çıktığı zamanlarda genelde diger firmalar oyunlarina çok önemsemiyor

Bo4 oldukça kalitesiz olmuş deneme şansım oldu, oldu bittiye gelmiş, ayni sekilde bfv de bf1den yararlanmis onda da yeni bir sey yok , gta v ciktigi zaman da boyleydi cos ghost cikmisti en kotu cod olarak anilmisti ,

Seneye muhtemelen hem bf hem cod iddiali gelicektir muhtemelen.

Oyuna gelirsek oyun sanki 480p gibi .menu cok sade , dusuk fps sorunu var duzelir muhtemelen , yenilik yok, silahlar gene birbirine benziyor, bu yil rdr2ye idare ederim artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaglefire -- 3 Ağustos 2018; 10:59:46 >
  • HK store da oyunu indirmeyi kapattılar. Betayı hk storedan indirip kardeşlikle 2 kişi oynayabiliyor musunuz? Yoksa sadece indiren hesaba mı izin veriyor?
  • Yorumlar kötü genel anlamda. Bu yıl ww2 ye devam edeceğim. İndirimde alırım gibi gözüküyor. Cod serisinin daha radikal değişikliklere gitmesi gerekiyor artık. Story modunu kaldırmak gibi saçmalıklar değil.
  • Oyunun bana göre en büyük problemi advanced warfare'den beri sanki Call Of Duty değil de başka bir oyunmuş gibi olması. Eğer elinizde eski Mw ve Black Ops diskleri duruyorsa ps3'te açıp bir bakın ne kadar evrim geçirdiğini göreceksiniz. Bunun sebebi uçma,duvarda yürüme vs... gibi şeyler de değil, oyun yapısını ve dinamiklerini tamamen değiştirerek daha farklı tarzda bir oyun yapmaya başlamış olmaları. Tamamen yerde geçen bir oyun isteniyordu buna rağmen tutmuyor. Eskiden daha ağır, taktiksel, simulasyon değil fakat olabildiğince gerçekçi bir tarzı vardı şimdilerde ise oyun tarzını quake 3 arena'ya benzetiyorum. Her yönden açık map'ler, aşırı hız, full kaos, non-stop action, kim kimi vurursa, bir nevi mahalle kavgası gibi.
  • Anlasilan core mod yine oynanmaz bu oyun da. Hardcore s&d devam.

• Oyun iyi yuzde 90 10 puanda pitbulllardan kesiyorum ☺

• Oyun cok les olmus ya.CoD mu oynadim Destiny-Halo mu anlamadim.Yine yere vurmalar,duvarin arkasini görmeler,kanca atmalar,alev silahi ile yakmalar,tuzak kurmalar,sok tabancasi ile bayiltmalar.

Söyle ucuk seyler olmadan biraz da agir bi CoD yapin be kardesim.Sacma salak bi kaos var oyunda,kim nerde nasil vuruyor anlasilmiyor.Belli ki Battle Royale cöpüne özenmisler bunu da laf olsun diye koymuslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Oyun cok les olmus ya.CoD mu oynadim Destiny-Halo mu anlamadim.Yine yere vurmalar,duvarin arkasini görmeler,kanca atmalar,alev silahi ile yakmalar,tuzak kurmalar,sok tabancasi ile bayiltmalar.

Söyle ucuk seyler olmadan biraz da agir bi CoD yapin be kardesim.Sacma salak bi kaos var oyunda,kim nerde nasil vuruyor anlasilmiyor.Belli ki Battle Royale cöpüne özenmisler bunu da laf olsun diye koymuslar.

Oyunu savunmuyorum sadece merak ettigim icin soruyorum. Hangi battle royale oyunun da bu sacmaliklar var dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 3 Ağustos 2018; 12:39:02 >
  • Leş yorumları gelmeye başladı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 3 Ağustos 2018; 13:3:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

quote:

Oyun cok les olmus ya.CoD mu oynadim Destiny-Halo mu anlamadim.Yine yere vurmalar,duvarin arkasini görmeler,kanca atmalar,alev silahi ile yakmalar,tuzak kurmalar,sok tabancasi ile bayiltmalar.

Oyunu savunmuyorum sadece merak ettigim icin soruyorum. Hangi battle royale oyunun da bu sacmaliklar var dostum.

Alıntıları Göster
    Mesajını anlamadım,battle royale oyunlarını mi övüyorsun cod'da royale modunun olmasını mi.

• İzlediğim kadarıyla fikrim şu:bf5'in ölüsü bundan iyidir .İndirmeye değer mi beta emin olamadım.

• Oyun Fps olarak Gayet güzel..

• WW2’ye devam etmek daha mantıklı oyun böyle olacaksa ben de beğenemedim

• quote:

Mesajını anlamadım,battle royale oyunlarını mi övüyorsun cod'da royale modunun olmasını mi.

Hicbir seyi övmüyorum, sadece oyuncu gozuyle bakiyorum. Battle royale modu yenilikci bi’ mod (tabi gozumuze gozumuze sokuldu son seneler de, artik bikkinlik getirdi) daha once sirf bu mod var diye oyun cikmadan cop denildi. Sadece bu moda olan ofkenin sebebi merak ediyorum, sizin gibi dusunen birsuru insan var hakli olarak

• ön sipariş yapmadan şuan için betayı indirebilmenin bir yolu yok sanırım?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.