< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 3 Ekim 2018; 15:10:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 3 Ekim 2018; 15:10:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ben artık Cod oyunlarında hikayeyi çok gereksiz buluyorum aynı zamanda BF de de öyle. Abanin kardeşim multiye bu oyunları ayakta tutacak olan multidir 3 5 saatlik hikaye değildir. Koyun bol bol içerik yelpazeyi geniş tutun kaldırın hikayeyi falan destekliyorum.
|
BV’i de görünce kararımı verdim. Zombi modu ve battle royale modunuda düşününce + (fiyatı daha ucuz) açık ara codbo4. Ön siparişimi verdim. Gönlüm rahat Özel beta erişimini bekliyorum. BattlefieldV’ide 49.99TLye düşünce alırız. :))) hemen düşüyor zaten.
|
Arkadaşlar selam,
yüksek oyun fiyatlarını protesto ediyoruz. Desteğinizi rica ediyorum. https://forum.donanimhaber.com/playstation-ingiltere-ye-fiyatlar-ile-ilgili-toplu-mail-atiyoruz-ilk-mesaj-guncellendi--135304674-39 |
Adam gibi cevap ver ! Sonra ps bolumunde cok konu acarsin “beni neden sevmiyorsunuz” “Benden ne istiyorsunuz” Diye
Evlat olsan sevilmezsin. Blok! |
15 dk kadar oynayip nasil boyle kesin hukum veriyorsunuz hayret.
Ayrica yerden topladiginiz seylerin ne ise yaradigini anlamak icinde 15 dk yetmez diye dusunuyorum anlamamaniz gayet normal. |
Sevgili @Dante yeni nick ile @TolgaTanyeli
Şu konuyu ilk açıldığından buyana takip ederim ama kardeşim gel gelelim iki satır bişey yazmak inan içimden gelmiyor. Ne zaman girsem ya birine atışıyorsun yada ben ağayım, paşayım gibi kelimeler kullanıyorsun pişman ederim gibi manası olmayan sözler sarfediyorsun kısaca ne zaman girsem sadece sorunsun şu konuda. Şimdi kalkıp ben hiç ölmeden bilmem kaç adam vurdum hadi sizde yapın diyorsun. Ya güzel kardeşim onu zaten şu oyunu sürekli olarak oynayan herkes yapmıştır bununla kimse övünmez kimse bununla kalkıp burda ego yapmaz. Sendeki bu ego nedir kardeşim? 8 kill i ilk kez mi alıyorsun hayatında? Adamlar buraya hergün 35-40 killi videolar atıp duruyorlar hiç mi izlemedin söylermisin lütfen? Bak sen bile tekrar yapamıyorsun yaptığın kill sayısını. Denk gelmiştir yapmışsındır bunda bişey yok ki..3-5 gün sonra yine denk gelir yine yaparsın bu ego nedir? Oyuna davet ediyorsun adamlar neden seninle oyun oynasın ego yapan sensin sonuç olarak KD oranında gördüğüm kadarıyla berbat neyin egosu bu? Kimse korktuğundan veya çekindiğinden senle maç yapmak istemiyor olay şu ki senin boş ego yapman.. At buraya boll kill videoları koy baba gibi KD ratio nu da yap egonu kimse bişey demez, diyemez. Ama sen kalkıp ağalık paşalık ve aldığın 7-8 kill ile egoluk taslarsan olmaz kusura bakma..Başta da dediğim gibi konunun paşası olmuşsun tebrik ederim seni sayende konuya giremez olduk bunun için de ayrıca tebrikler.. Paşam çok yaşa.. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 9 Mart 2018; 0:2:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |