Bildirim
★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (169. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
3 multiplayer maps 1 zombies map 5 new weapon (crossbow) diye okudum. -
-
Tam Black Ops tan bunaldım sıkıldım derken bu Stick and Stove modu ilaç gibi geldi geç farkettim ama adrenalin manyağı oldum hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum bu Mod da her oyunda ayrı bir aksiyon heyecan çıkmam artık bu Mod dan :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 16 Temmuz 2019; 3:12:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ps4'te yeni olduğumdan az geç kaldım sanıurım sorunumn lu elimdeki silahla bir şey yapamıyorum ama yerden bi silah buldumdu iyi gidiyor çok farklı bu silahlara nasıl ulaşa bilirim ? ücretsiz ulaşmanın bir yolu var mı yoksa parayla mı?
ayrıca o helipkopter ne ya oyun oynatmıyor sfdsdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bostik -- 20 Temmuz 2019; 18:43:6 > -
Zombisini oynayan varsa bana pmden yazabilir mi? Tüm ek paketlere sahibim ama gel gör ki adam bulamıyorum
Bu oyuna gelen updateler baydı beni artık. Ömrüm bu oyunun güncellemelerini indirmekle geçti
Ben oyunu yeni sayılır fakat güncelleme konusunda bence bir pubg olamaz :)quote:
Orijinalden alıntı: margornn
Bu oyuna gelen updateler baydı beni artık. Ömrüm bu oyunun güncellemelerini indirmekle geçti
Oyun indirimde aslında alasım geldi ama bu oyunda herkes general olmuştur ortaya alıp döver herkes beni :))
evet doğru rakiplerin gerçekten güçlü bunu bil. -
Apocalypse Z edition aldım şimdi en azından denemiş oluruzquote:
Orijinalden alıntı: Tacsizkral05
evet doğru rakiplerin gerçekten güçlü bunu bil.
Beyler bu oyunda zombie ve blackout için hiç oyun bulmuyor oynayan kalmadı mı bu modları
Oynayan cok mac bulmasi 3 saniyeyi gecmiyor tum modlardaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428
Beyler bu oyunda zombie ve blackout için hiç oyun bulmuyor oynayan kalmadı mı bu modları
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İnternetim sorunluymuş hocam hallettimquote:
Orijinalden alıntı: saetasdealtosbalcones
Oynayan cok mac bulmasi 3 saniyeyi gecmiyor tum modlarda
Alıntıları Göster
Arkadaş oyunun zombi modunda 4 kişi oynanıyor ama multiplayeri 4 kişi olmuyo bu nasıl saçmalık.Var da ben mi yapamıyorum?
crosbow aldım altın kutudan ölmeden 3 kill almak hayelken şimdi rahat bloodthirsty alabiliyorum -
Ya bu multiplayerdan oyuncu kartını nasıl değiştiriyoruz gidio seçiyorum üstüne basıp ama menüde hep aynı kart ve amblem var
multplayer modunda iken gamepad options tuşuna bas, menüden r1 veya l1 ile ilerle amplemlere x ile bas sonra şecimine göre x ile şeçim yaparak deyiştirebilirsin -
bu arada stingray ile crosbow nerf yemiş gözümüz aydın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X