evet siteden aldıgım rus keyimi satıyorum 15 tl dir. 1 hafta oynadım ve begenmedim. alacaklara hayırlı olsun şimdiden not:isteyene crysis 2 limited edition key satılır elimdfe 1 tane kaldı fiyatı 40 tl dir. kendime ayırdıgım key dir 1 hafta oynadım begenmedim yada ben oyuna adapte olamadım 2 sini alacak arkadasşlara 50 tl yaparım .
quote:Orijinalden alıntı: Kaancer Keyi kullandığınız zaman birdaha kullanamazsınız, hesabı satmanız gerekiyor.
black ops key + steam hesabını veriyorum zaten hesap black ops için özel acmıstım. güncel keyler mevcut hala
quote:Orijinalden alıntı: veciixx black ops key + steam hesabını veriyorum zaten hesap black ops için özel acmıstım. güncel keyler mevcut hala Hala Güncel Mi
quote:Orijinalden alıntı: veciixx olusu 25 yapmaz be kardeşim biraz daha cık ortasını buluruz elımden cıksın bi şekilde bunlar
quote:Orijinalden alıntı: veciixx 2 oyunuda begenmedim artık cod mv3 ve battlefield 3 kaldu hayallerim cd keyler duruyo güncel COD için PM attım
keyler güncel +++++++++++++++++++++++ 2 key bir arada 40 tl satıyorum daha da indiremem bana yazık yahu