Şimdi Ara

Call Of Duty : Black Ops CD-Key (RUS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet siteden aldıgım rus keyimi satıyorum 15 tl dir. 1 hafta oynadım ve begenmedim. alacaklara hayırlı olsun şimdiden

not:isteyene crysis 2 limited edition key satılır elimdfe 1 tane kaldı fiyatı 40 tl dir. kendime ayırdıgım key dir 1 hafta oynadım begenmedim yada ben oyuna adapte olamadım

2 sini alacak arkadasşlara 50 tl yaparım .

• Keyi kullandığınız zaman birdaha kullanamazsınız, hesabı satmanız gerekiyor.
  • 25 e bırak alayım
  • olusu 25 yapmaz be kardeşim biraz daha cık ortasını buluruz elımden cıksın bi şekilde bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Keyi kullandığınız zaman birdaha kullanamazsınız, hesabı satmanız gerekiyor.

• black ops key + steam hesabını veriyorum zaten hesap black ops için özel acmıstım.

güncel keyler mevcut hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: veciixx

black ops key + steam hesabını veriyorum zaten hesap black ops için özel acmıstım.

güncel keyler mevcut hala

Hala Güncel Mi
  • evet güncel
  • quote:

olusu 25 yapmaz be kardeşim biraz daha cık ortasını buluruz elımden cıksın bi şekilde bunlar

• 2 oyunuda begenmedim artık cod mv3 ve battlefield 3 kaldu hayallerim cd keyler duruyo güncel
  • quote:

2 oyunuda begenmedim artık cod mv3 ve battlefield 3 kaldu hayallerim cd keyler duruyo güncel

COD için PM attım
  • keyler güncel +++++++++++++++++++++++

2 key bir arada 40 tl satıyorum daha da indiremem bana yazık yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.