Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops'dan Durup Dururken Banlandım ACİL YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Sorunum Başlıkta Gördüğünüz Gibi Durup Dururken Call Of Duty Black Ops'dan Banlandım.Multiplayer'a Tıkladığımda Şu Hatayı Alıyorum:

This Account Has Been Permamently Banned From Playing On The Call Of Duty:Black Ops 2 Servers.

Neden Bu Hatayı Aldığımı Anlamadım.Hile Yapmadım,Modda Yüklemedim.Çıldırmak Üzereyim

Oyunumdan Banı Kaldırabilirmiyim ? Kaldırabiliyorsam Nasıl Yapıcam ?

Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derob07TR -- 28 Ekim 2014; 21:42:17 >

• Hocam turkce yama kurdunuz mu oyuna ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WonLt kullanıcısına yanıt
    BO1'in türkçe yaması var ama BO2'nin türkçe yaması çıktı mı ki?
  • Derob07TR D kullanıcısına yanıt
    VAC ban, sebebi ne olursa olsun kaldırılmıyor ama kolay kolay da kimseyi banlamıyor. Cümlede de, "Hesabınız, kalıcı olarak banlandı" diyor zaten.

Eğer hile yapıpta banlandıysan sevindim. Hile yapmadıysan üzüldüm senin adına...
  • Türkçe Yama Kurmadım.Ama Bir Keresinde Zombi Oynarken Bir Adam Hile Yapmıştı Oyundan Çıkmıştım Ama Liderlik Tablosuna Baktığımda Adamın Yaptığı Hile Liderlik Tablosuna İşlemişti Puanım Baya Yüksekti.Ben Hile Yapmadım.Bunu Steamın Yetkilileriyle Görüşerek Halletme Gibi Birşey Olmazmı
  • Aynı Hesabıma Call Of Duty'i Tekrar Alsam Oyun Çalışırmı Yoksa Yeni Bir Hesapmı Gerekli
  • hile yapmadıysanız steam'e ticket atın hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl Atılıyor Ticket.Biliyosan Anlatabilirmisin
  • seninki gene iyi black ops 2'nin multiplayer ve zombies modundan sınırsız banlanmışssın ben vac ban yedim hicbisey yapmadıgım halde diger oyunlarda gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.