Şimdi Ara

Assassins Creed 2 Görevde Takıldı Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
42.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yükledim gayet güzel oynuyordum takılma olmadan. Leonardo Da Vinci'ye el silahımızı götürdüğümüz görevde Vinci silahı tamir edip bize veriyor aç da göreyim diyor. silahı seçtiğim anda oyun orada kalıyor. Adamımızın saçları biraz oynuyor ve kalıyor. Kilitlenme ya da atma yok sadece oyun videoyu açmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

• arkadaşlar kendim sordum kendim çözdüm kusura bakmayın. kısayol tuşu ile çıkartmak gerekiyor. yani kılıcı seçmenize gerek yok istediği zaman direk 2 ye basın orayı geçin ;)
  • Kardeş bende bi Görevde Takıldım Yardım Edersen Sevınırım Paol Adlı Bir kadın Steal Yanı Hırsızlık Görevı Yapmamı Istıyor bu Hırsızlık Isını Nasıl yapabılırın?
  • @atakantr86

orda bahçeden dışarı çıkacaksın. space tuşuna basarak insanlardan parayı çalıp kadına geri döneceksin
  • bu assasın creed 2 de rakıbın sılahını dusurmek ıcın ne yapıyotruz görev varda
  • silahını almak için önce yumruğu seç sonra rakip saldırıken sol tık yap eleman aikido yapacak silahı alacaktır.
  • teşekkurler bı sorum daha olacak bır bölumde 2 adam var takıp etmemı ıstıyor öldurunce görev basarısız oluyor bu görevı nasıl yapıcam anlatırsanz sevnrm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sa Beyler carnavalda bı tane adamı takıp edıyorum öldurnce görev ıptal oluyor takıp edıyorum hartdadan cıkıyor yıne görev ıptal olyor ne ypmam gerek :S
  • Onun maskesini çalacaksın adamın yanına arkadan yanaş space ile altın maskeyi yürüt devam et
  • beyler bir görevde wall jump yanı duvara kosup tutmam gerekn yere atlamamı ısıtyor (while running up a wall,USE prees to jump ın the chosen direction dıyor bu yerden atlıyan varsa bı yardımcı olsn kafayı yıcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakantr86

beyler bir görevde wall jump yanı duvara kosup tutmam gerekn yere atlamamı ısıtyor (while running up a wall,USE prees to jump ın the chosen direction dıyor bu yerden atlıyan varsa bı yardımcı olsn kafayı yıcem

mezar görevide ise önca duvara koşacaksın tırmanır gibi olacak düşmeden zıplamak istediğin yöne basarak sıçrayacaksın.
  • arkadaşlar bnmde mrcowboy dostumuz gibi bir sorunum vardı ama bende adam koluna takar takmaz silahı, görüntü donuyo yani ben silahı falan seçmeden.... LÜTFEN yardım edermisiniz????
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCowboy

arkadaşlar kendim sordum kendim çözdüm kusura bakmayın. kısayol tuşu ile çıkartmak gerekiyor. yani kılıcı seçmenize gerek yok istediği zaman direk 2 ye basın orayı geçin ;)

Arkadasım cok saol ya bende orada takılmıstım yenı konu acıcaktım senın konuyu gorunce sorunumu cozdum.Bende oyun bozuk sanmıstım cok saol
  • Takıldıgın yer olursa pm at ss koy söylerim nasıl olcagını.
  • Bir Görev Var Günümüze Dönüyor Karakterimiz Sonra Halisilasyonlar Görmeye Baslıyor.Ve 1 Adamı Takibe Baslıyoruz.Kuleye Cıkıyor Ve Kapıyı Kapatıyor.Tabi Bizimde Tırmanmamızı İstiyor Kuleye Ama Bir Yerde Bir Isık Var Onun Baglı Oldugu Direğe Cıkmamızı İstiyor Ama Ben Bir Türlü Yapamadım Yardımcı Olabilirmisniz Acaba?
  • @ihsanlevent
    Orda direğin yanına doğdu tırman sonra da direğe doğru zıpla.
  • merhaba arkadaşlar

core 2 duo e4600 2400 mhz
    2 gb ddr2 667mhz ram
    8800 gt 512 mb
    1.5 tb hdd

sistem özellikleri bu oyun oynarken kasma oluyor benim sistemden dolayımı kaynaklanıyor yoksa oyundan dolayımı.
    sıcaklık değerleride gayet normal ama .
    teşekkurler
  • işletim sistemin ne? bilgisayarında düşük özelliklerde hiç kasmadan oynayabilmen gerekiyor. işletim sisteminden kaynaklanan bir sorun olabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCowboy

işletim sistemin ne? bilgisayarında düşük özelliklerde hiç kasmadan oynayabilmen gerekiyor. işletim sisteminden kaynaklanan bir sorun olabilir bence.

xp kullanıyorum..
    daha öncede böyle olmuştu ac1 de oyundan dolayı olmuştu başka birisini kurdum sorun geçmişti :D
  • sana win7 öneriyorum. sorun çıkmaz ;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.