Şimdi Ara

Assassins Creed 2 Görevde Takıldı Yardım Lütfen (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
42.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrCowboy

sana win7 öneriyorum. sorun çıkmaz ;)

Alıntıları Göster
    bı gorevde takıldım yardım edın lutfen 4 tane codec bulmamı ıstıyor 3 u nu harıtada gosterıyor ama 4. harıtada yok heryere baktım ama bulamadım :S:S
  • quote:

sana win7 öneriyorum. sorun çıkmaz ;)

Alıntıları Göster
    bı gorevde takıldım yardım edın lutfen 4 tane codec bulmamı ıstıyor 3 u nu harıtada gosterıyor ama 4. harıtada yok heryere baktım ama bulamadım :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanko321

Alıntıları Göster
    Intel core 2 quad çift çekirdekli 2.33 Ghz
    2012 mb ram 533 Mhz
    Directx 9.0c
    Intel g41 express chipset 1024 mb ekran kartım var ve xp kullanıyorum ama oyun düşük sevide bile çok kasıyor nolur yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

Intel core 2 quad çift çekirdekli 2.33 Ghz
    2012 mb ram 533 Mhz
    Directx 9.0c
    Intel g41 express chipset 1024 mb ekran kartım var ve xp kullanıyorum ama oyun düşük sevide bile çok kasıyor nolur yardım edin

Alıntıları Göster
    quote:

4. sü kalenin dışında haritada gösteriyor.

• quote:

Arkadaşlar oyunu yükledim gayet güzel oynuyordum takılma olmadan. Leonardo Da Vinci'ye el silahımızı götürdüğümüz görevde Vinci silahı tamir edip bize veriyor aç da göreyim diyor. silahı seçtiğim anda oyun orada kalıyor. Adamımızın saçları biraz oynuyor ve kalıyor. Kilitlenme ya da atma yok sadece oyun videoyu açmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Çok zevkli bir oyun aslında ama ben çabuk sıkılıyorum oyunlardan. Bu oyunda da 9 kisiye suikast yapacağımız bölümde 3 kisiyi öldürdüm. Oyunun bitmesine daha ne kadar var. Bide codexlerden şimdiye kadar 12 tane buldum oyunu bitirmek için hepsini bulmak gerekiyomu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Çok zevkli bir oyun aslında ama ben çabuk sıkılıyorum oyunlardan. Bu oyunda da 9 kisiye suikast yapacağımız bölümde 3 kisiyi öldürdüm. Oyunun bitmesine daha ne kadar var. Bide codexlerden şimdiye kadar 12 tane buldum oyunu bitirmek için hepsini bulmak gerekiyomu.
    Evt hepsini bulman gerekıyor. o codexlerı bırlestırıp gidecegın Son yerı gosterıcek. Bu arada codex harıtasını bulursan codexlerı daha raht bulabılırsn. Codex harıtasını nerden buluyoruz diye sorma. Tam olarak hatırlamıyorum uzun zman oldu bıtırelı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Evt hepsini bulman gerekıyor. o codexlerı bırlestırıp gidecegın Son yerı gosterıcek. Bu arada codex harıtasını bulursan codexlerı daha raht bulabılırsn. Codex harıtasını nerden buluyoruz diye sorma. Tam olarak hatırlamıyorum uzun zman oldu bıtırelı.

Alıntıları Göster
    Ben Leodarno Da vinci ye Silah veriyorum Tamir edip verince oyun donuyor Lütfen Biri orayı nasıl geçecegimi yada Az ilerisinde olan vana save dosyasını verebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ammo11

Ben Leodarno Da vinci ye Silah veriyorum Tamir edip verince oyun donuyor Lütfen Biri orayı nasıl geçecegimi yada Az ilerisinde olan vana save dosyasını verebilirmi

Zaten ilk mesajda söylenmiş o yanlış hatırlamıyosam 2 tuşuna basıp geçeceksin tabi klavye ile oynuyosan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brandnew -- 13 Eylül 2010; 21:34:26 >
  • Codexleri bulmak için farklı bir haritamı var varsa nerde bulabilirim yoksa normal haritadanmi buluyoruz yerlerini toplam 20 tane bulmusum 10 tane eksiğim var tesekkurler
  • quote:

Codexleri bulmak için farklı bir haritamı var varsa nerde bulabilirim yoksa normal haritadanmi buluyoruz yerlerini toplam 20 tane bulmusum 10 tane eksiğim var tesekkurler

Kodexler sen oyunda ilerledikçe normal haritada simge şeklinde ortaya çıkacaktır , yani görevleri yapmadan kodexleri toplayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

quote:

Codexleri bulmak için farklı bir haritamı var varsa nerde bulabilirim yoksa normal haritadanmi buluyoruz yerlerini toplam 20 tane bulmusum 10 tane eksiğim var tesekkurler

Kodexler sen oyunda ilerledikçe normal haritada simge şeklinde ortaya çıkacaktır , yani görevleri yapmadan kodexleri toplayamazsın

Alıntıları Göster
    Görevleri yaptım zaten oyunun sonundayım sanırım, bir odaya girmek için tüm codexleri istiyor ya ordayım. Anladıgım kadarıyla tek tek bütün şehirleri gezecem normal haritadan bakacam neyse hafta sonu bitiririm artık.Teşekkürler

• quote:

Arkadaşlar oyunu yükledim gayet güzel oynuyordum takılma olmadan. Leonardo Da Vinci'ye el silahımızı götürdüğümüz görevde Vinci silahı tamir edip bize veriyor aç da göreyim diyor. silahı seçtiğim anda oyun orada kalıyor. Adamımızın saçları biraz oynuyor ve kalıyor. Kilitlenme ya da atma yok sadece oyun videoyu açmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kasayı yan yatır olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decepticon -- 15 Eylül 2010; 23:30:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Kasayı yan yatır olur
    Arkadaşlar oyunun çoğu birbirine bağlı. Sadece kıyafet hariç. Oyunda görevleri yaptıkça yeni yerler açılacak. Codex ler ferman gibi bir simge ile haritada bellidir. Kapıdaki adamları halletmek istiyorsanız. Yere para atın insanlar paraların üstüne gelince kimse görmeden içeri girersiniz. Eğer ortalık dağılmadan çıkarsanız adamların ruhu duymuyor. Eğer geç kalırsanız. çift bıçakla adamları halledersiniz. 2 kalan adam zaten kolay. Ayrıca. şu sis bombası çok işe yarıyor. Asıl mekanınızı yani şehrinizi tamamlarsanız. şehirden kalan paranız artıyor. Resimler, kıyafetler. tüyler. şehrinizdeki 8 heykelcik. Şu anda kasa dolduğunda bende yaklaşık 60000 filorins veriyor. Şehirlerdeki bulmacalar oldukça kolay. Bende sadece tüylerin bir kısmı kaldı. onlarda en sondaki balta gibi silahta işe yarıyor sanırım. Yani silahları açmak için. Ayrıca resim satan dükyanlardan aldığınız haritalar şehirlerdeki bütün kasaları (para kasalarını ) göstermekte...

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Arkadaşlar oyunun çoğu birbirine bağlı. Sadece kıyafet hariç. Oyunda görevleri yaptıkça yeni yerler açılacak. Codex ler ferman gibi bir simge ile haritada bellidir. Kapıdaki adamları halletmek istiyorsanız. Yere para atın insanlar paraların üstüne gelince kimse görmeden içeri girersiniz. Eğer ortalık dağılmadan çıkarsanız adamların ruhu duymuyor. Eğer geç kalırsanız. çift bıçakla adamları halledersiniz. 2 kalan adam zaten kolay. Ayrıca. şu sis bombası çok işe yarıyor. Asıl mekanınızı yani şehrinizi tamamlarsanız. şehirden kalan paranız artıyor. Resimler, kıyafetler. tüyler. şehrinizdeki 8 heykelcik. Şu anda kasa dolduğunda bende yaklaşık 60000 filorins veriyor. Şehirlerdeki bulmacalar oldukça kolay. Bende sadece tüylerin bir kısmı kaldı. onlarda en sondaki balta gibi silahta işe yarıyor sanırım. Yani silahları açmak için. Ayrıca resim satan dükyanlardan aldığınız haritalar şehirlerdeki bütün kasaları (para kasalarını ) göstermekte...

Alıntıları Göster
    aRkadasLaRa kaTıLıoRum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CCBFF5D6E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaşlar Bende Assassin' Creed'e Başladım Bugün İlk Oyunu Savaş Çıkıyor Rampaların Ucundan Atlıyoruz Samanlara Biri Bacağını Kırıyor OOrda Tıkardım Yardım Lütfen

Orda kalaslardan karşıya geçiyosun, daha sonrada orda bi bina vardı oraya tırmancaksın. Yukarda odunlar felan vardı oları ordunun üstüne atıyosun.

• arkadaşlar ben hani geçmişe gidiyrsun sonra tekrar geleceğe giderken arda bir tane kız takip ediyorun o grewi nsıl yapcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldız hakan

arkadaşlar ben hani geçmişe gidiyrsun sonra tekrar geleceğe giderken arda bir tane kız takip ediyorun o grewi nsıl yapcam
    Byler bnimde Assassin Creed 2 bütün Codex Pageleri '30/30' topladım Villaya qldm Leonardoya verdm Codexleri.(!) Göreve gittim Marionun yanına qldm .Elindeki Top qibi bişeyi koydu.Sonra Bi Pano yeri qöründü.Shifte basınca Pageler qözüküyo onlarla bi şekil yapman gerekiyor yardım! pls cevaplarınızı bekliyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteStyLee

Byler bnimde Assassin Creed 2 bütün Codex Pageleri '30/30' topladım Villaya qldm Leonardoya verdm Codexleri.(!) Göreve gittim Marionun yanına qldm .Elindeki Top qibi bişeyi koydu.Sonra Bi Pano yeri qöründü.Shifte basınca Pageler qözüküyo onlarla bi şekil yapman gerekiyor yardım! pls cevaplarınızı bekliyorm

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben serial olayını bi türlü yapamadım siz yine iyi oyunda görevde takılmışsınız ben oyunu açamadım bile daha.. serial istiyo rica etsem bana yardım edermisiniz bu konuda

şimdiden teşekkürler ..

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldız hakan

arkadaşlar ben hani geçmişe gidiyrsun sonra tekrar geleceğe giderken arda bir tane kız takip ediyorun o grewi nsıl yapcam

Sadece takip et nereye giderse zaten takip etmen için bekliyor. Sonra kaleye çıkıyorsunuz orada bitiyor. Sanırım doğru yeri tarif ettim... Zaten başka yok sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.