Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops Grafik Ayarları Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler , bi sorum olucaktı Call of Duty Black Ops için bilgisayarımın en iyi grafik ayarlarını başka bi değişle en iyi derecede kasmadan nasıl kullanırım ?

Nvidia Geforce 9600 Gt Ekran Kartı 2 gb Ram var .

Cevaplarınızı bekliyorum

• deneyerrek.
    sistemler konusunda çok bir bilgim yok ama senin sistemin ortalama gibi geldi bana çözünürlüğü 800 lü bir şeyler yap diğerlerini de en sona düşür kasmaz sanırım
  • ya bazı oyuncular duşuk görüntü kalitesinde oynuyorlar nasıl bir duygu anlayamıyorum (tabi zevkler ve renkler tartışılmaz) sadece adam vurmak ayrı bir zevk bide silahdaki seri numarası detayıda ayrı bir zevk parlatmalar cilalamalar.Ayarları performans için düşürüyorlar caunter strike havasına bürnüyor ortam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal
    ya bazı oyuncular duşuk görüntü kalitesinde oynuyorlar nasıl bir duygu anlayamıyorum (tabi zevkler ve renkler tartışılmaz) sadece adam vurmak ayrı bir zevk bide silahdaki seri numarası detayıda ayrı bir zevk parlatmalar cilalamalar.Ayarları performans için düşürüyorlar caunter strike havasına bürnüyor ortam

20 fps ile cod yerine 60 fps ile cs oynuyor adam ne yapsın :-|

Asıl konuya gelirsek. Config dosyasıyla oynayarak specular map i kapatıp oyun menüsünden de gölge yi kapatıp kaplama detayını otomatik yapmak işe yarayabilir. Çözünürlüğü çok düşürmeye gerek yok orta çözünürlük ile rahat oynanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 18 Kasım 2010; 9:54:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

ya bazı oyuncular duşuk görüntü kalitesinde oynuyorlar nasıl bir duygu anlayamıyorum (tabi zevkler ve renkler tartışılmaz) sadece adam vurmak ayrı bir zevk bide silahdaki seri numarası detayıda ayrı bir zevk parlatmalar cilalamalar.Ayarları performans için düşürüyorlar caunter strike havasına bürnüyor ortam

Aynen öyle bende katılıyorum ama işte bazende bişeylerden feragat etmemiz gerekiyor ne yazıkki . neyse bakalım biraz düşürsem hiç kasmayacak gibi 800 dede oynanmaz yav
  • Fraps programını kurup kaç fps aldığına bakabilirsin. Oyun içinde Fps 30'un altına inmeyecek şekilde ayarları değiştir. Çözünürlüğü yüksek tutup diğer ayarları biraz düşür. Antialiasing'i kapat.
  • fps oyunlarda zaten çözünürlüğü en dibe dayasanda grafik kalitesi çok düşmüyor bence
    kendimden biliyorum :D
    eski pc de cod 4 en düşük ayarlardan başka çalışmıyordu buna geçtim full ledim aa kaplamaların güzelliğinden de farklı bir şey göremedim pek :D
    aynı oyun yani
    ama rpg oyunlarda grafik kalitesini düşürmek çok fark ediyor.
    asasins creed mesela :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gtx460 ekran kartıyla 1920x1080 cozunurlukte anti-aliasing'i 4x'den fazla yapınca goruntu çok bozuluyor. normal midir yoksa ayarlarda bir yanlış mı yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCooL -- 18 Kasım 2010; 23:58:13 >
  • patch gelmediği sürece akıcı oynayamazsın.

2,53 ghz core2duo, 9600GT, 4 gb ddr3 ramle min ayarlarda 20-40 fps alıyorum.
  • Beyler bende bu oyunu indirdim ama oyuna başlarken girilen adamımızın soru cevap videosunda bir süre sonra donuyo ( Araba patlama sahnesinden sonra ) bilgisayar özelliklerimi yazıcam ama acaba oynayabilir miyim yoksa oyunu silmem mi gerekiyor ?
    intel core duo cpu E6550 2.33 Ghz 1.00 Gb Ram nvida geforce 7300 SE/ 7200GS sizce özelliklerini ne yapmalıyım da bu oyunu oynayabiliyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.