Veteran baş qan ne zaman açılıyor şu oyun sana |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (20. sayfa)
-
-
oyuna preorder vermek istiyorum. oynayan arkadaşlar nasıl beğendiniz mi?
-
Açık beta tarihleri (oyunu almaan denemek isteyenler için)
6 Eylül 20:00 ile 9 Eylül 20:00 @GalacticHope bu haftasonu kısmetse oynayacağız :)
@console-master hocam bekle bu haftasonu kendin denersin.
-
Veteran baş qan adamdır gerisi yalan dolan fisa fiso dur ke
-
saol kardeşim.
-
yok be abi :) , millet alıp duşa sokuyor yatağa doğru hareket çekiyor en masumu benim yaptığımdır.
-
Şu yoklukta oyun gayet güzel olmuş beyler.. Üstüne kalite olarak bişeyler konmuş..
Oynanış desen 1 tık daha keyifli geldi bana , Fiyatı hariç geri kalan olmuş bence
-
Onu seyrettim ya dus sahnesi cok fena
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x (formerly twitter)CharlieIntel (@charlieINTEL) on Xhttps://x.com/charlieINTEL/status/1830629420329283764
-
Betada oyuna ısındık ne güzel 24 ekime kadar kim bekleyecek şimdi. Çıkış tarihi çok geç değil mi sizce de?
-
Ps plus lazim mi benim plus bitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bir süredir Cod oynamıyordum. Geçen ay sıkıntıdan game pass aldım ve mw3'denen rezilliğe şahit oldum. Üzerine BO6 betası da geldi ona da biraz baktım hiç beğenmedim. Sonuç olarak mw2019'u geri yükleyerek huzuru tekrar buldum diyebilirim. Ben aktif değildir diye düşünüyordum ama şükür hala yerinde duruyor. 30 saniyede oyun buluyor. Abuk subuk skinlerden gözü kanayanlara, mekanik diye ittirilen ıvır zıvıra tahammülü kalmayana az daha oturaklı bir şey arayanlara tavsiye ederim.
-
hamza senin nasıl plas biter karşim PPPPpppppPAAAAaaaaaaaAAAiiiiiiiiiİİİİİİnnnnNNNNN
-
Hocam bu arada profil resiminde ki karakterin de Call of Duty Modern Warfare 3 yeni karakter olarak geldi
-
Gelmiştir şaşırmam. Bikaç saat takıldım insan dışında her türlü tipi gördüm oyunda. Ne gereği vardı saçma sapan şeyleri oyuna eklemenin.
-
yanılmıyorsam sen aynı zamanda pc oyuncususun. ekimde Delta Force PC ye çıkıyor. salt erkek oyunu. denemeni öneririm.
konsolarla çıkış tarihi belli değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X