Mw3 yüklü olmayanlar oynayamayacak mı hocam peki ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (54. sayfa)
-
-
Deneme acildi, mw3 falan istemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bune abi ya leş gibi oyun iyiki almamışım bunu MW3 deki hızlı oyundan sonra bu çok hantal geldi bana komple bedava da verse oynamam oynayan arkadaşlara iyi oyunlar ben MW3 ten devam Black Ops serisini oldum olası sevemedim zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 13 Aralık 2024; 22:22:12 >
Cihazında Modern Warfare 3 yüklüyse Black Ops 6 da otomatik yüklenmiştir demek istedim ben. bir güncelleme gelmişti en son otomatik Black Ops 6 yı da sana sormadan cihazına yüklediler ben şimdi Kaldırdım zaten oyunu, yanlız 80GB yer kaplamasına değmez
Kardeşim boşver üzülme 5 para etmez 2 maç attım direk sildim bende çok hantal bir oyun
Zombi modu tam istediğim gibi olmuş keşke MW3 de bu modlara sahip olsaymış. Multiplayer kısmı tam bir facia ücretsiz halini bile oynamak içimden gelmedi. Akıcı bir oyun yok. Sanki Call of Duty değil de başka bir oyuna girmişim gibi. 2800 TL vermeye değecek bir oyun olarak görmedim ben. İndirimde bin liraya düşerse alırım o da 3600 oyun parası birikmiş onları harcamak için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence o CP leri Modern Warfare 4 e sakla derim ben. hem o zamana kadar biraz daha birikir MW4 de ki en güzel şeyleri alırsınınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 14 Aralık 2024; 10:5:1 >
Öyle yapacağım hocam artık. İyi ki ön sipariş geçmemişiz. Yok bilmem kaç yıldır geliştiriliyor filan hikaye hep. Akıcı oyun istiyor cod oyuncusu. Yoksa Battlefield oynuyoruz zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu 5-6 arkadaş normal multiplayer modunda oynuyoruz fakat tam ölüp yeniden doğuyorsun iki adım attıktan sonra bizim base'de arkamda rakip adam doğup beni vurabiliyor. Bomba kurma-çözme gibi bir modunu oynadık onda da gelen rakipler saçma sapan yerlerde pusup bekliyor aşırı bayık bir hal alıyor. Battlefield gibi ölüp hemen doğsak bile sadece kendi bölgemizde spawnlanılan modu yok mudur bo6'nın?
-
Oyun çıktığında pc'de gamepass ile oynamıştım. Bir hafta bedavayken konsolda crossplay kapalı oynayayım dedim. Lobideki herkes playstation logoluydu ama bir oyuncunun oynayışından acayip kıllandım. Onun öldürdüğü killcamlara bakınca videodaki oynayışı gördüm. Kimse bana bu adamın hile yapmadığına ikna edemez. Bu olay minimap takibi falan değil arkadaşlar ki zaten adam da minimap takip edecek kadar iyi bir oyuncu gibi gözükmüyordu sürekli öldü arkadaş. Crossplay kapalı halde durum budur;
Yorumlarınızı bekliyorum...
-
Zombi modu için tekrar yükledim zombi modu için oynanır
Sadece ben yaşamıyor muşum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam hile
şu Delta Force un gözü kör olsun konsollara hala gelmedi :)
Black ops 6 yukledim aga fortnite oynamazsam oynarım bi ara :D
Hamza seninle ben Delta Force oynayacağız yakında kendini hazırla şimdiden DMZ modu yapicaz Delta Force DMZ modu
Ps4 pro kaldirmaz ki :(
Fortnite gelsene kankam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 14 Aralık 2024; 23:3:28 >
hodjam fortnite nedir ya cızgı filim :)
Nuketown haritasında bir bug var, bazen otobüsler vs. saydamlaşıyor arkasını görebiliyorsun. Muhtemelen o şekilde kendisine denk gelen bug'ı kullanmış.
Vault haritasında da nişan aldığın takdirde duvarın arkasındaki adamın ismi görünür hale geliyor, Skyline'da belli noktalara sıktığında rakipler vurulabiliyor.
BO6'da bu tip durumlar fazlasıyla var ne yazık ki. Zamanla düzelir diye tahmin ediyorum.
-
Hile değil, bu haritada bazen bug oluyor otobüs orda yokmuş gibi arkasını görüyorsun. Bana da denk gledi, bende bu şekildeydim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X