hocam yanlış anlama ama senin derdin nedir tam olarak, kafayı kırmışsın bu oyunla |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (52. sayfa)
-
-
Hocam benim derdim kime battle daveti atsam gelmiyor oynamaya anası satim o yüzden kafayı yedim altı üstü gelip 10 dakika Shipment te vs atıcaz ne var sanki yensen de yenilsense amaç eğlenmek Shipment Battle vs atmanın zevki keyfi çok başka bir güzel Daha heycan ve eğlenceli bu insanlar niye bu kadar bencil anlamıyorum oyun içinde onları vurduğum için bana durduk yere söven adamları bile davet ediyorum onlarda gelmiyor anasını satim bu insanlar neden bu kadar şu Challenge dan çekiniyor bir türlü anlamıyorum yensekte yenilsekte eyvallah amaç sadece birazcık adrenalin ve dopamin 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Aralık 2024; 6:54:54 > -
Youtuber pro Warzone oyuncusu rretkitt i çok severdim ben her videolarını izler like atardım çok ta izlenen bir adam değil aslında kendisi YouTube da ama çok güzel bir warzone oyuncusu harbi pro. çoğu bilmediğim ayarı onun sayesinde ayarladım oyun içi bilgilendirme videoları da mevcut kanalında cod setings ler ile ilgili.. başta bana tamam dedi sonra vs çağırınca yok deyince bu da benim zoruma gitti ne var sanki gelsen bir de bu izleyicin yani benle de oynasan bir 10dk ne olurdu yani biz senin sıkı bir izleyicinin değil miyiz rretkitt abi bizi neden başta ok deyip sonra ret ediyorsun :( neyse canı sağolsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Aralık 2024; 6:56:22 > -
O değilde bu ayın 13 kimler Black Ops 6 yı bedava dan ilk kez oynayacak? Haritalara alışmak bile nerdeyse 1 hafta sürer anasını satayım umarım 7/24 Nuke Town haritası bize de açık olur da girip biraz eğleniriz Challenge yaparız yoksa diğer haritalarda sıkıntı yaşarız baba gurban gelen vurur giden tokatlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Aralık 2024; 7:8:2 > -
Arkadaşlar şu video yu sabah sabah gördüm denk geldim biraz insanlık adına üzüldüm son sigarasını içen Rus askeri ve son sigarasını içmesine izin veren Ukrayna drone u biz burada eğlencesine Call of Duty oynuyoruz belki ama savaş gerçekten kötü bir şey
instagramSMurat Colak on Instagram: "Last hours, son sigara! #ukraine #putin —————————————————————————————————————————————————#howtodraw #photography #photooftheday #photo #photoediting #fyfy#fypシ #fypシ゚viral #viral #viralvideo #viralshorts #viralshort #viralvideos #viralreels ——-#fyp#bestoftheday#explore #explorepage #love-#photography #travelh #instagood #instagram#viral #wow #worthy #worth #worthformyface #worthformyeace"https://www.instagram.com/reel/DDZ8MRyNbhe/?igsh=MWJmODdzZWw0bjBvNQ==
-
hacılar bu ayın 13 ü bir sinerji yaratalım Black Ops 6 da buluşalım Hamza sensiz olmaz bu Black Ops 6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Aralık 2024; 10:19:5 > -
Zamanında yazdık buralarda
Kisiye özel değil, tüm kullanıcılar; redditte, twitterda basbas bağırıyor. Tr icin sorun, üstüne kötü ping gelmesi.
-
şöyle güzel bir kasam olsaydı CS Go ya geçmek isterdim orada biraz Sniper takılmak isterdim rekabetçi maçlar falan ah ulan felek şu iddia yı bir tutsa 10 numara oyuncu seti yapıcam kendime kasa koltuk masa mause monitör cs go belki bana iyi gelirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Aralık 2024; 12:4:41 > -
Hocam adres verem de bana kargola bi tane o zaman :D -
Hamza iddia kuponlarım gelsin sana varya gardişim PS5 pro mu istiyorsun? onu alıcam yada güçlü bir kasa mı istiyorsun rtx li 3080 li bilmem neli deli bir kasa anlıyomusun ? ondan alıcam gardişim delikanlı sözü :) benden sana harbi kıyaks gardişim yeterli kupon gelsin seni unutmayacağım Hamza konu dışında iki efsane Hamza ve Epsilon ben sizin hayranınızım abi 😀 anlıyomusun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Aralık 2024; 12:10:5 > -
Ahahahah eyvallah hocam
Epsilon hocam maalesef forumu bıraktı:( -
Epsilon u kim küstürdü? Büyük kayıp
-
Kendi kendine buranin zaman kaybı olduğuna karar verdi hocam -
Of The Grid oyununu deneyen oldu mu? ben şimdi gördüm biraz oynadım bence güzel eğlenceli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X