Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.036
Cevap
61
Favori
38.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En azından 32 inç alın ben Tv den 27 inç oled monitöre geçtim 1 yıllık boşuna tv çilesi çekmişim..

• Kabakdolması kullanıcısına yanıt

hiç büyük olmaz hocam. LG ile son 2 senedir temayül bu şekilde. 43' ile gayet güzel oynanır. önemli olan aldığınız ürünün oyun performansı.

• Call of Duty Black Ops 6 ile pay to win audio özelliği ile epey bir gözden düştü bence ses kasmak için ayrı para ödeme şaka gibi anası satim
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

Çok katılmayacağım

zaten ranked oynayan birisi iseniz ninja perki dahil herkes aynı perki ve loadoutu kullanıyor ses kasma gibi bir olay kalmıyor.

Kaldı ki control ve hp de zaten hiç hiç gerek kalmıyor ranked serüvenimde platine kadar 3 yada 4 oyun s/d denk gelmiştir.

Ama oyunda inanılmaz buglar inanılmaz derece server kaynaklı kasmalar ghost mermiler vs çok çok fazla bişeyleri parayla satmak yerine bişeyleri düzeltseler daha güzel olabilirdi.

• Bu sbmm damage olayı twitterda sürekli karşıma gelmeye başladı.Oyun içinde arada denk geliyordu anlık bağlantıdan dolayıdır diye düşünüyordum ama bu rezillik yurtdışındada konuşuluyormuş.Fifa'da momentum bundada bu hangi aklın ürünü anlamadım yani.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

SBMM damage olayı nedir acaba ?

• Bu oyunda ranked nasıl oluyor ? Daha önce hiç oynamadığım için soruyorum. Ranked girdiğimizde sbmm dedikleri olay ortadan kalkıyor mu ? Sadece kendi levelimiz ayarında oyuncularla mi eşleşiyoruz?

Bu ghost bullet dedikleri olay benimde başıma geliyordu. Beni bu şekilde vuran adamlara baktığımda genelde takımının en düşük kill almış oyuncuları oluyordu. Herkes adam vursun mutlu olsun diye yapılmış bir durum olabilir diye düşünüyorum.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

Ranked da sbmm kralı var bilgin olsun platin adam ile bronz adam eşleşebiliyor öyle rütbeye göre atalım edelim gibi bir durum söz konusu değil

oyun senin ne kadar çok oynadığın ile değil ne kadar yetenekli olduğun ile alakalı seni kafasına göre bir yere yerleştiriyor.

Ghost bullet kendi fikrimce sadece ping ve serverın sıkıntılarıyla alakalı ve birde koca duvardan geçen mermi bazen ufacık kanepeden geçmiyor CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

normalde ranked play 2. sezonda gelirdi her sorunu çözüp 2. sezonda ranked açarlardı bu sene 1. sezonda oyun çıkar çıkmaz ranked play açtılar sonuçlar böyle buglar ve saçmalıklar

oyunda gereksiz ve anlamsız bir kasma bulunuyor oyun oynarken bazen bağlantı hatası verip puanını siliyor

xm4 denilen silah yasaklı olmasına rağmen karşındaki adam xm4 ile girip oynayabiliyor ranked şuanda kanser edici derecede sinir bozucu

• piskopat417 kullanıcısına yanıt
    Matthew Coffeyyoutube
    This is getting out of hand. 7 hitmarkers. 7. With no attachments, the AMES does a minimum of 17 damage when over 55.9 meters away (119 damage for 7 shots). This would have been 23 body damage per shot for a total of 161 damage. Either way, both totals should have been more than enough to kill.
    https://www.youtube.com/watch?v=dmQl8PIzMgs
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Demek ki 3 4 maç üst üste kazandığımızda karşıya gelen adamların ölmeyişi bunun ile alakalı

bu kadar belirgin olup olmadığını bilmiyorum fakat gerçekten bazen adamlar ölmüyor şarjör bitiyor 1 kişi anca ölüyor

• 7/24 holiday nuketown dengesiz geçiyor 5 maçtan 3ü hemen hemen , sürekli bi taraf kaçıyor sıkıştığı için

• Joker ve Allame bana diss atmış 😁

• Oyundan zevk alamıyorum. Sürekli aynı callofduty baydı beni. Farklı oyunlar lazım artık Fps türünde
  • Modern Warfare 3 Shipment te 1v1 pro Warzone oyuncusu YouTuber rretkitt e 1v1 battle teklif ettim önceden tamam gelirim demişti bugün tekrar davet ettim şuan karşıma gelip benimle kapışmasını bekliyorum

lobiyi kurdum onun join olmasını bekliyorum ama hala join olmadı

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

rretkitt Warzone da bir efsane olabilir ama Shipment Battle warzone a benzemez isterse AR kullansın ben sadece Sniper ile oynuyorum yorumlara yazıyorum lobiyi kurdum ama cevap yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Aralık 2024; 0:42:28 >

• rretkit de tıraş çıktı Shipment te karşıma çıkmaya cesaret edemedi

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

Shipment battle Warzone a benzemez rretkit abim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Aralık 2024; 0:8:20 >
  • sırada Warzone YouTuber BunnyPlayz var onada 1v1 Shipment battle daveti yolladım o da gelmezse ardından youtuber Siya ya davet yollayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.