bu senin kompleksin ama buna çözüm bulamaz kimse , oyunu oyun yapan grafik değil oynanıştır bu değişmez. ttk artar düşer onlar topluluk şikayetine göre şekillenir ama grafik için kimse cod veya bf almaz. |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (53. sayfa)
-
-
Ucretsiz deneme olurdu,bu sene yok galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
betayı oynadıktan sonra oyunun 3 aylık ömrü var demiştim. şu anda henüz ikinci ayındayız
-
Oyunun deneme sürümü eklendi mi mağazaya ? Baktım ama göremedim.
abi Black Ops 4 zamanı MW2019 zamanlarında Call of Duty forumları daha canlıydı çoğu artık yok
Black Ops 6 en son güncelleme aldıktan sonra kuruldu zaten PlayStation lara eğer sonradan oyunu kaldırmadıysan şuan yüklüdür cihazında
Oyun alacak.butceler yok artik galaktik hocam
Tskler bilgilendirme icin
kardeşlik var
Nerden indiriyoruz 1 haftalık bedava olanı
cihazınızda MW3 yüklüyse daha önceden ve sürekli güncelleme yaptıysanız Black Ops 6 şuan yüklüdür kullandığınız Playstation da saati gelince call of duty HQ menüsünden Black Ops 6 yı seçip oyuna girebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 13 Aralık 2024; 13:14:8 >
Bu akşam 21:00 de açılıyor canlar.
-
Hamza sende geliyor musun ağam ?
cod her zaman pahalıydı. ilk gün alanlardan bak geriye kimler oynamaya devam etmiş. sayfanın çoğu arkadaşım. yarısından fazlası sattı oyunu.
demirbaşlardan bi serhat kaldı onunda eli kulağında fifaya geri döner
-
Ben hastaneye gidiyrüm indirmeye acilinca bana mesaj atsana hocam indirem bari
Ama ps plus gerekiyor mu ki acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunda 2-3 gündür ciddi bir sorun var hem Pc hemde konsoldan giriyoruz grup olarak oyunda acayip bir kasma oluyor anlık fps düşüşü gibi takılıyor.Analoglar farklı tepki veriyor bunu yaşayan varmı ?
-
Call of Duty: Black Ops 6 & Warzone - Holiday Festivities Trailer | PS5 & PS4 Games
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/en-us/games/call-of-duty-black-ops-6/ Winter is arriving in Call of Duty: Black Ops 6 & Warzone. Get into the holiday spirit with festive map reskins, limited modes, and more. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #cod #callofdutyblackops6 #callofdutywarzonehttps://www.youtube.com/watch?v=dlEStpprPuA -
Plus ister evet
Demin indirmeye calistim olmadi ps storeda para istiyo
Gecen betada istemediydi hocam belki istemex?
İstese de almam cani cehenneme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X