Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.232
Cevap
65
Favori
45.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Single player için demiştir hocam, multiplayer'da ki grafikler single player campaign kalitesinde değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Hocam sbmm bilmem ben açarım oyunu oynarım.
    Bo3 bo4. Ve cold es geçmiştim ben. En son aldığım cod mw 2 . Hala zevkle oynuyordum ama oyuncu bulmuyor bazı modlarda . O yüzden aldım 2 yıl idare eder bo6 beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 3 Aralık 2024; 0:30:43 >
  • Call of Duty: Black Ops 6 - 'Citadelle des Morts' Gameplay Trailer | PS5 & PS4 Games

PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/call-of-duty-black-ops-6/ Citadelle des Morts awaits. This abandoned medieval village and castle hides incredible power - and incredible danger. Survive the horde and overcome new horrors looking to claim their newest victims on December 5 in Season 01 Reloaded. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #cod #callofdutyblackops6
    https://www.youtube.com/watch?v=Lb7blDNGjf0
  • Herkese merhaba, yakın zamanda indirim gelir mi acaba? MW3 dönemi indirimler hangi dönemlerdeydi hatırlayamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • piskopat417 kullanıcısına yanıt

bendede öyle ping sorunu var. Süperbox kullanıyorum. Sabit ıp bile aldım. İşe yaramadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty: Black Ops 6 & Warzone - Season 01 Reloaded Multiplayer Maps | PS5 & PS4 Games

PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/call-of-duty-black-ops-6/ It's time for the holidays and Season 01 Reloaded Black Ops 6 maps are ready to be unwrapped on December 5. Hacienda (6v6) Racket (6v6 & 2v2) Nuketown Holiday (6v6) #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #cod #callofdutyblackops6 #callofdutywarzone
    https://www.youtube.com/watch?v=fsnLv5xSeGs
  • Peki kaç ping alıyorsun yada iyleştirme adına neler denediniz ve sonuç aldığınız oldu mu acaba ?

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

Birşey değişmedi aynı

• Bu arada Yeni gelenlerden en iyi operatör hangisi 2400 cp olanlardan bir tanesini almak istiyorum

• Arca ACAR kullanıcısına yanıt
    Operatörlerin oynanışa etkisi var mı hocam ben de onu sorayım konusu açılmışken

• Cafcaflı silah çıkarmaktan başka bir şey yaptıkları yok çalışmaya mı giriyorum silahıma bakmaya mı ağa nargile yapıyo böcek çıkartıyo operatörler zaten ağaç hayalet cart curt param olsa gücüm olsa mw2019 wz2019 u satın alır kendi sunucumu kurar sonsuza kadar oynanmasını sağlardım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu 1 haftalık bedava Black Ops 6 ne zaman başlıyor girip dağıtalım biraz oyunu 1 haftalık yargı dağıtalım zaten çoğu silahı level i BootCamp da açtım 😁 Sniper yargı lazım Black Ops 6 ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 8 Aralık 2024; 11:17:10 >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

aman belli olunca haber ver. anca beleşe oynanır bu versiyonu.

Öğrendim:

Call of Duty: Black Ops 6's Free Trial starts next Friday, 13th December, on Xbox, PlayStation, and PC. It'll continue into the following week, wrapping up on Friday, 20th December.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 8 Aralık 2024; 12:45:34 >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

ghost un back to the lone wolf dediği kişi benim

rumuz yanlız kurt

• Black Ops 6 harbi açılmasını bekliyorum sabırsızlıkla gün sayıyorum dakika sayıyorum sniper yargı coming soon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 8 Aralık 2024; 15:33:40 >
  • Töre nomız intikam

• Delta Force ne zaman gelecek PlayStation 5 e abi Call of Duty ye bağlı kaldık iyice yeni kan lazım yeni kan

• webtekno
    CS2 ve Valorant'a Rakip Duyuruldu: Fortnite Balistik
    https://www.webtekno.com/fortnite-5-5-takimli-taktiksel-catisma-modu-balistik-h153009.html

• Arkadaşlar iyi günler 43 inç 4k monitör alacağım. Pc'de Warzone oyununu oynarken çok büyük olacak ekran. Grafik ayarlarından Windows moduna alıp ekranı küçülterek oynasam herhangi bir sorun olur mu? Performans vs kaybı yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabakdolması -- 9 Aralık 2024; 16:41:10 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.