Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
66
Favori
47.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kanıta gerek yok zaten hocam. redditte çok insan aynı şikayetleri paylaşıyor. özellikle yüksek ping ile oynayanlara geçmiş olsun diyorum.

0:57" de Huskerrs ın video kayıdı var.

• PS5 Pro aldık halâ ps4 oyuncuları ile beraber oynuyoruz. Grafikler hala çamur gibi. Artık activisonun şu eski nesilden kurtulması lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Süperbox ile bağlantı sağlayıp oynamaya çalışıyorum

MW3 de maçlarda 60-75 arası ping alırken BO6 geçtiğimden beri 90 105 arası alıyorum nedendir anlamadığım şekilde serverler inanılmaz yavaş ve oyunda ara ara takılmalar oluyor her sene oyun çıkarıyorlar 6 ayı zaten oyunun sorunlarını düzeltmekle geçiyor enteresan bir durum.

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Ben sırf Playstation 4 oyuncuları yüzünden artık Call of Duty satın almıyorum.. Ne zaman Call of Duty ler Sadece PS5 için çıkmaya başlarsa o zaman oyunu satın alacağım. zaten Delta Force da geliyor biz oradan devam ederiz anasını satim

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

hocam size helal olsun. 90 ms ping ile oynamak, kucağına taş alıp koşmak gibi bir şey. ben kendi adıma 80 ping üstü gördüğüm an oyundan çıkarım.

Ranked da Golddayım şuanda bu aralar pek vakit ayıramadım ama platini de görüp diamonda çıkacağımı düşünmüyorum bu ping ile

çeşke taş olsa sırtımda çuvallara savaşa gidiyorum CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

Dumaos r3 router tavsiye ederim reis😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gidavcak G kullanıcısına yanıt

mükemmel ürün CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

Süperbox da işe yarar mı 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

dostum sen neden böyle trollüyon etrafı. Koca koca insanlarız. YAPMA...

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

• yok. daş daşımaya devam CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

ben bu arkadaşı çok seviyorum.

• Omrumde cod4ten sonra en cok oynadigim cod multisi bu oldu herhalde, prestige 4 olmak uzereyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakışıklı iyidir ya adamdır harbidir

• Bu arada Warzone şu orta boy haritası yok mu ağa orada oyun kazanan bence bordo berelidir ölüp ölüp tekrar geliyorsunuz haritaya bir yere kadar ama orada solo win almak bence çok zor bir olay ben epey denedim ama alamadım

Efsane görünüyor

• Çoğu oyunda ayna yansıması olmaz çünkü hem onu yapmak oyun firmalarını çok uğraştırıyor hemde çok zahmetli iş ama silah çok iyi duruyor bence

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.