Oyunun yarısı indiği halde giremiyorum bir türlü, oynanabilir kısmı indi diyor. Nasıl hallediyoruz bunu? |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (56. sayfa)
-
-
Plus indiriminde 2100 şu an. Online free olarak bir süre oynadım ve fena gelmedi. Story mode iyi sanırım. Değer mi sizce bu fiyata ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sizde hala devam ediyormu ?
Ve bu anlık donma kasma sorununu yaşayan başka biri varmı burda.Dün 1.5 saat oynadım oyuna zor dayandım internetlik bir durum değil genellikle ms 38-50 arasındaydı ve grup halinde girmemize rağmen bende oluyordu sadece.Anlık saniyelik donmalar çok etkiliyor oyunu çözümünü bulamadım.
-
Bende dün indirimden aldım ve çok beğendim. MW serisini seven biriyim ama bu oyunu çok sevdim. Tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Betadan beri aktif şekilde oynuyorum niye beğenmediniz ya , ben fazlasıyla keyif alıyorum sıfır beklenti ile başladığımdan olabilir tabi ama bilemedim
-
teknoloji haberleri - shiftdelete.netCall of Duty Black Ops 6 severler oyunu bir bir terk ediyor! - ShiftDelete.Nethttps://shiftdelete.net/call-of-duty-black-ops-6-severler-oyunu-bir-bir-terk-ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar zombi mod girecek olan varsa psn'i iletsin 4'lü bir takım kuralım, ben de yeni başladım.
-
MW fanboy olarak ilk defa bir Bops'u MW serisinden daha beğendim. 1.5 aydır iyi sardık.
-
Oyun gerçekten bozuk. İlk defa bir CoD oyununda 10 ve üzeri killstreak yapamadım, yapamıyorum.
İşin ilginci maçlarımda yapan kişiye de denk gelmedim.
MW3 oynuyorduk iyi kötü hatta Cyber Attack gelmişti en son benim en sevdiğim mod Cyber Attack. bu Black Ops 6 çıktıktan bir zaman sonra onu da bitirdiler yani MW3 multiplayer modunu. Call of Duty nin yeni oyun çıktıktan bir süre sonra bir önceki oyunu baltalayıcı paralı adamları var veya bu adamlar kendi bünyesi firması altında çalışan adamlar tam emin değilim bilemem ama bu adamlar haritanın en köşesinde en sote yerlerde durup camp yapıp bir de üstüne hile açıp oyundan soğutan playerlar bunları sürekli görünce MW3 ten de soğudum. adamın clan tag $BO6 di hocam yani anlamı buy Black Ops 6 böyle adamları çok gördüm MW3 te. Call of Duty nin MW3 oyuncuları kışkırtıp bezdirip bu taktikle Black Ops 6 satın almaya teşvik edecek kadar MW3 te bencil şerefsiz oyuncuları oyuncuları üstümüze salmasını da görünce mecbur MW3 felan komple kaldırdım oyunu. bu kadar da olmaz anasını satayım gecen Modern Warfare 2019 a gireyim dedim hacker kendi doğduğu base den milleti vuruyor duvar muvar farketmiyor yani adamlar çıkın bu güzel oyunu size oynatmam diyor abi. Call of Duty harbi şerefsiz firma bu adamları kesin Call of Duty firması tutuyor veya yönlendiriyor adamlar istemiyor abi kimse eski serilerde kalmasın biz hangi oyunu çıkardıysak onu oynayacaksınız onu satın alacaksınız yoksa böyle adamlar gelir oyununuzu baltalar demeye getiriyor MW3 e en son getirdiği dual shotgun bile yaptığı diğer bir şerefsizlikti işte say say bitmez bunların serefsizligi Delta Force u bekliyorum bu aralar çıkarsa ona saracam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 21 Aralık 2024; 15:19:2 >
-
yani ben burada oturup sabah akşam Call of Duty e bindirsem haklıyım. Modern Warfare 2019 a para vermişim ben MW2 ye MW3 e para vermişim oyunları hile hurdadan oynayamıyoruz hayırdır abi ? eğer Call of Duty bu oyunlarda hile yapanları barındırırsa bunlara müdahale etmez ise benim eğlencemi bozuyorsa baltalıyorsa verdiğimiz para ile rezil oluyoruz bizi enayi yerine koymuş oluyor üstüne bir tane baba yiğit de çıkıp bu Call of Duty i dava etmiyor anasını satayım sırf bu yüzden bile bunlara dava açılabilinir diye düşünüyorum. ben bu oyuna para verdim bu oyunun multi-player modunu oynamak için tüm seriye para verdim eğer sen Call of Duty olarak en son çıkardığın oyun harici diğer serileri görmezden gelir o serilerin multi-player modlarını bozarsan benimde seni bir kullanıcı olarak dava etmem lazım değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 21 Aralık 2024; 15:5:46 >
ula biz Türkiye de dava etsek bunları bizim açtığımız dava da bir işe yaramaz iplemezler ama şu koskoca Amerika da İngiltere de ki Call of Duty oyuncularının hepsimi alayımı enayi abi şu anlattıklarım onlarında aklına gelmiyor mu ? şu Call of Duty firmasını bize sattığı oyunların Multi-player modlarını hile hurda oyuncularının oyunları baltalaması ve normal oyuncularının bu oyunu oynayamaması üstüne üstlük Call of Duty nin bu duruma el atmaması müdahale etmemesi adı altında bunlara bir dava açmadınız ya size de lafım yok anasını satim
MW2019 MW2 MW3 hepsine para verdim multi-player için ama şuan oynayamıyorum neden çünkü hile dolu peki bu oyuna para veren playerlar neden bu duruma sessiz kalıp bu Call of Duty i hala dava etmiyor bir türlü anlayamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 21 Aralık 2024; 15:20:34 >
CS Go alemi nasıl acaba orada aradığımız eğlenceyi bulabilir miyiz acaba ?
Şöyle adam akıllı CS Go oynatan bir kasa bize kaç bin TL maal olur hocam?
Dayanamadım yine aldım,yağ gibi akıyor multiplayer tek sorun deneme oynarken aldığım kupalar gelmedi, nuketown oynuyorum genelde aktif oynyan varsa ekleyebilir birlikte girebiliriz
oyun serverları hala 30 tick rate dicem, anlamayıp oyunu savunanlar basacak yine etrafı
-
Ben deli gibi cs go oynardım. Cs2 ile berbat ettiler oyunu, hitboxlar çöp durumda. 5 kişilik ekip yoksa takıma gelebilecek tek bir rus bile oyun zevkinin içine ediyor. 3 maçtan birinde mutlaka hile oluyor. Tavsiye etmem cs2’yi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X