Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BlackTower_35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.176
Cevap
65
Favori
42.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben artık Call of Duty i sildim bundan sonra artık cs go da bir efsane olma yolunda kendimi buna adıyorum ve bunu başaracağım cs go da ki hile olmayan bütün pro playerlar bekleyin lan beni ben geliyorum sizinle bir hesabım var 😀

• Fps de rakabet güzel bir eylemdir
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Dostum sen bir resetlen bence. Kafan çok karışık ve işin içinden çıkamaz haldesin. Şuan bu durumda seni hiçbir oyun memnun etmez ve oynayamazsın.
  • Doom kullanıcısına yanıt

Pcde bi sürü sim varken cs esamasi okunmamali zaten. Escape from tarkov, arma, squad vs tonla oyun varken.

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    K.A.A.Nyoutube
    Unlost yeni cs go kasasından eldiven çıkartıyor! (komşu küfür ediyor)
    https://www.youtube.com/watch?si=41xpsorJjnHf31FQ&v=fhhnzTcNtNM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 22 Aralık 2024; 23:26:0 >
  • Bizlere yeni oyunlar bulun buldurun yoksa bende giriş yollu bir kasa dizip artık hileyle cs oynayacağım  

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

Sony den adam olmaz hoca

• Bu oyunun ranked modunu solo olarak oynayıp da crimson'a kadar ilerleyene şeref madalyası takmak lazım. Tecrübeliler daha iyi bilir solo oynayınca şartlar çok daha zorlaşıyor. Takım olarak oynamak isteyen varsa acil beni eklesin, gold 3'teyim. Baklava#6104606
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

bu sene öyle yapmışlar maalesef, crossplayer kapatılmıyor, hile ve server sıkıntıları çok fazla. microsoft cod severlerin içinden geçiyor

Az önce oyundan attı yetmez gibi utanmadan puan sildi o da yetmezmiş gibi belirli bir süre ranked giriş yasağı koydu. her şeye rağmen sarıyor. takım kurmak şart yoksa rezillik

Hayır hocam multi ranked. adamlar takım kurunca biraz da iyi oynuyorsa galibiyet başına 200 sr veriyor, 10 maç kazanıp platinium oluyo ben 50+ kazandım hâlâ gold 3'teyim galibiyete 30sr veriyor kaybedince de aynı 30 sr gidiyor... kısacası ranked modu takımsız oynamak sıkıntılı

• Ağa PlayStation da rekabetçi FPS kıtlığı var şuan Call of Duty zaten bitti oynanacak oyun yok cod eski sürümleri hileden geçilmiyor Black Ops 6 keyif vermiyor ne yabıcaz abi ? 😢

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 25 Aralık 2024; 18:43:51 >
  • instagram
    Delta Force Game on Instagram: "Strategy is key to success in Operations, so we’ve put together the following route-plan guide for Zero Dam 🗺️Let us know what you think, and add your own tips and tricks in the replies 👇#DeltaForce is the definitive free-to-play modern shooter - available NOW on PC: https://playdeltaforce.com #DeltaForceGame #DeltaForcePC"
    https://www.instagram.com/reel/DEAyW8iSrXl/?igsh=MXY4ZXhpOXRvYWszbQ==

• Oyun gayet akıyor haritalar çeşitli ama küçük. Oyun çeşitliliği de göründüğünden daha az.

Çoğu zaman 2.50 ratio üzeri oynuyorum. Oynayamayan arkadaşların kendisinde problem olabilir.

Onun harici tabi ki bir battlefield değil be abi..

Nerde şu oyun özledik vallahi.

• MW2 ve MW3'ü PS5'te oynayıp multiplayer modları beğenmiş birisi olarak BO6 hayal kırıklığı oldu.

Haritalar çok kötü. Sürekli rakibin önünde respawn olup ölüyorsun. Bu MW'lerde de olan bir problemdi ancak bu kadar sık yaşanmıyordu. Durmaksızın oluyor bazen.

Ek olarak helikopter olayı da aşırı asap bozucu. Rakip zaten önde bir de helikopter opsiyonu veriyorsun. Zaten haritalar küçük, respawn olduğun gibi ölmen an meselesi bir de helikopter tependeyken oyun iyice azap haline geliyor.

Grafikler vs. onlara pek girmiyorum COD'un FIFA'dan farkı kalmamış zira. Her sene aynı muhabbet.

Bu sene Gamepass'te olduğu için oradan denedim iyi ki 2800 TL verip almamışım. Parama yazık olurdu.

• Son zamanlarda çok fazla cronus kullanan kişi denk geliyor.Şuna bir türlü önlem alınamaması büyük rezillik.Böyle karaktersiz veletlerle uğraşıyoruz birde.
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Playstation 4 oyuncuların geneli kullanıyor. bazı Playstation 5 oyuncularından da şüpheliyim.. Delta Force u bekliyoruz umarım iyi olur Delta Force.. MW4 çıkınca belki Playstation 4 lere gelmez diye dua etmekten başka çaremiz yok. MW4 çıkana kadar Delta ile idare edelim diyoruz onuda Playstation 5 e ne zaman çıkartacaklar hala belli değil...

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.