|
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (59. sayfa)
-
-
Bloklayıp geçin hocam bu boş muhabbetleri. Dediğiniz gibi kimse kalmadı zaten. Forum öleli yıllar oluyor maalesef.
-
İlk defa platinium operatör kazandım, bundan sonra donumu bile yeşil giyerim.. tabii diamond ve üstü takılanlar bu salak ne anlatıyor diyebilir, onlardan ilk defa platinium olduğu günleri hatırlamasını rica ediyorum. özellikle solo oynayanlardan....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceandlove -- 1 Ocak 2025; 16:13:42 > -
😀 abi ne yaptın sen ya... ayrıca seni kıskandım şuan 20+ görünce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 1 Ocak 2025; 17:58:29 > -
doğum günün kutlu olsun Hamza ayrıca yukarıdaki iki arkadaşın da doğum gunleri kutlu olsun la ne oluyo ? konu doğum günü çocukları ile doldu taştı
-
doğum günün kutlu olsun hocam deadshot seninde doğum günün kutlu olsun Hamza seninde doğum günün kutlu olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 1 Ocak 2025; 17:59:53 > -
Teşekkür ederim hocam mutlu yıllar diliyorum
-
hocam kusura bakma da, senin fikrin de beni ilgilendirmiyor. paylaşma o zaman mı diyelim.
milletçe sakin olmayı, hoş görülü olmayı unuttuk. kimsenin ağzından güzel laf çıkmıyor. hep eleştiri marifet sanki.
-
Beyler bu bundlelar özünde sadece kozmetik değil mi ,Xp boost için battle pass mi blackcell mi almak lazım -
Haha öyle seneler hızlı geçiyor -
Kamka forumun sıkıntısı o
Benim dogum gününe 6 ay var lo -
Oyunun çıkışındaki heycandan eser kalmadi bende tek tesellim gamepass ile oynadigim icin oyuna para vermemek oldu...Ranked modunu bekledik klavye mauselu ekipler var oyundan cok chat kisminda bol bol yazisma kufurlesme asagilama mesajları görüyordum sezonu tamamladim ve oyunu noktaladim ne zaman girerim bilmiyorum ama alternatif oyuna ihtiyaç var delta force bekliyorum bi de insAllah Bf iyi bi çıkış yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 2 Ocak 2025; 8:45:52 > -
İki aydır oynuyorum bende oyunu. Fena değil, bence eğlenceli. Mw2 beni büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Haritalari hiç sevememistim o yüzden çok kısa oynadım. Mw3'ü ise hiç almadim bile. Bo6 daki haritaları beğendim. Genel olarak güzel ve oynaması zevkli. Şimdilik sıkmadı, umarım bundan sonra da sıkmaz. Arkadaşlarla girince ve takım oyunu oynayınca çok zevkli oluyor. Biz hep arkadaşlarla giriyoruz zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz bazen. Takım oyunu oynayan, dengeli seviyeli arkadaşlar birlikte oynamak isterse ekleyebilir. Psn: Ali80Tr -
Bunlarda oyunun multiplayer modundan aldığım kliplerden hazırladığım kısa videolar arkadaşlar, sizlerlede paylaşmak istedim. Birlikte oynamak isteyen, takım oyunu oynayan düzgün seviyeli arkadaşlar ekleyebilir.
-
Yeni BF biraz Kaliteli gelsede artık şu Coddan kurtulsak biraz iyi olucak ))
-
-
-
Bu oyuncuyu bilen var mı ? adama harbi helal olsun
instagramRockyNoHands on Instagram: "If only I had my hands to game with… #callofduty #blackops6 #gaming"https://www.instagram.com/reel/DB7ZXTvut2V/?igsh=YXVxdDZpdmo1MTd6
-
-
Call of Duty e harbj çok kızgınım
biz oyuncuları resmen enayi yerine koyuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X