Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
65
Favori
44.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok iyi bahsetmediler ama itopyada wolverine v2 pro 5800 tl. Düsünen bir baksın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LuffyBey kullanıcısına yanıt

Multisini oynuyorum ama zevk almıyorum. Şu spawn saçmalığı ve geç görme olayı çok can sıkıyor. Mavi perk olayını kullanıyorum ki en azından spawn olduğumda ona göre pozisyon alıyorum ya da arkalamaya çalışıyorum. O mavi perklerde olmasa çoktan bırakırdım oyunu çekilecek çile değil.

Kollar rezalet evet ben de aldıktan bir kaç ay sonra drift problemi yaşadım. En son artık denemek için bir kolu özelleştirme yapan bir yere gönderip hall efekt analog motor taktırdım. 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. Sony nin bu işi cozecegi yok. Kendi başımızın çaresine kendimiz bakacağız.

Haftaici giremem artık işten dolayı da haftasonu görürsem gelirim Serhat CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro alacaklara duyrulur CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024Insider Gaming (@InsiderGamingIG) on Xtwitter
    Black Ops 6 Will Be Enhanced on PS5 Pro on November 7 https://t.co/t7v9PW9DH6
    https://x.com/InsiderGamingIG/status/1853446576129077589
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Veteran geymır diyorsa birşeyler kesin vardır vardır bi düzenek

• Double XP akşam 20:00 de bitiyor bilginiz olsun, bugün prestige 2 ye kadar yolu var, dün akşam gözlerim adam seçemiyodu artık öyle bıraktım CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 black ops 2 den beri diamond yapacağım oyun olcak sanırım.

Pro için hemen güncelleme mi gelecek acaba ona göre sipariş verelim yada 120hz yi 4k verebiliyor mu acaba?

• Multiplayer da bazı oyuncularla karşılaştığımda çok seri şekilde hareket ediyor, sağa sola yanlayarak aim'den kaçabiliyorlar. Bunun kontrolcü hassasiyet derecesiyle ilgisi var mı? Örneğin 20/20 hassasiyet ayarında bunu sağlayabilir miyiz?

• Crossplayi kapıyorum ama bazen ps ambleminden farklı tvye benzer bir logo çıkıyor nedir bu dostlar?

• chakal131 kullanıcısına yanıt

MW3 de alıyorduk, Bu oyununda, pro olmadan ayni performansı vermesini beklerim.

• console-master kullanıcısına yanıt

Oyuna gir çık yapinca cross play kendiliginden açılıyor sikayeti var. Ara ara kontrol edin hocam

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Veteran reis i dinleyin o eğer gir çık diyorsa vardır bir bildiği onun adı veteran reyiz o bu işin piri

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

ahahhahha. yardımcı olmaya çalışıyoruz dostum CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

• Dün gelen güncelleme ile oyundaki renk platini düzeltmisler bazı haritalar karanlıktı düzeltilmiş kontroller düzeltilmiş oyun çok netleşmiş.

• Prestij 5'in başında 33/33 yaparak Black Ops 6 macerasını sonlandırıyorum CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

• ScRyedd kullanıcısına yanıt

Öncelikle hırsınız ve iradeniz için tebrik ederim.

Akşamları 3 saat hafta sonları 6 saate yakın süre ayırabiliyorum konsol oyuncusuyum çokta fena sayılmam ve artık camolarımı full açmak istiyorum.

Bana buradan yada özelden taktiklerinizi iletebilir misiniz.

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

Warzone geldiğinden beri Multiplayer modlarını sadece Camo kasmak için oynuyorum. Çalıştığım ve evli olduğum için hemen hemen bende sizin sürelerden belki biraz daha fazla vakit ayırabiliyorum henüz çocuk olmadığı için CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

Camoların neredeyse hepsini HC Faceoff Moshpit modunda Warhead ve Stakeout haritalarında yaptım. Basic camoları zaten oyunu oynarken dahi yapıyorsunuz 100 HS görevi çok ekstrem üzerinde durmanıza gerek bile yok. Örneğin shotgun için stakeout haritasında odada bulunan yatağın yanına geçin ve balkona doğru aim alın gelenlere rahatlıkla HS atabilirsiniz.

Launcher'lar için ise Nuketown modunda karşı rakibe sürekli olarak maçı domine etmelerini sağladım ve sürekli UAV-CUAV basmalarını sağlayarak havadaki uçakları vurarak yaptım.

Son olarak Melee için ise ölmeden 5 kill almam gerekiyordu bunuda HC Free-for-All modunda Ninja perki kullanarak ve yer yer ayak seslerine doğru odaklanıp tam kapıdan çıkacaklarken kapı kenarında melee ile ani saldırıları yaparak bitirdim.

Damascus, Orion, Interstellar tüm camoları yapmış biri olarak şöyle ki bu sene basic camoları kolay ama biraz Grind ve vakit harcattıran cinsten tutmuşlar. Normal şartlarda tüm Dark Spine'leri açtığında Dark Matter otomatik olarak tüm weaponlarda açılması gerekiyordu ama bu sene öyle değil tüm Dark Spine'leri açıyorsun ve sonra tek tek Dark Matter'ları bitiriyorsun.

Multiplayer sürekli oynuyorsanız acele etmeyin zaten kendiliğinden basic camoları bitireceksiniz zamanla eğer yine takıldığınız bir yer olursa bilgim dahilinde ise yazın yardımcı olmaya çalışayım. Ben ayın 14'ünde Warzone'a kaçacağım için biraz hızlı davrandım CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

Değerli bilgiler için teşekkür ederim konsol oyuncusu musunuz pc mi ?

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

Her ikiside mevcut asıl konsol oyuncusuyum ama bu sene Gamepass'e oyun bedava fiyata gelince bilgisayar üzerinden oynadım çünkü sadece bir camo için 3000'e yakın para vermek istemedim.

maşallah diyelim nazarlara gelme :)

• Sezon 1, Kasim 14 de basliyor.

• CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.