Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.227
Cevap
65
Favori
45.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir skine sen al. LA yangınlara desteğini göster CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

• CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Oyun yokluğunda, oyuncular mecbur alacak. 3 aya kalmaz oyun ömrünü doldurur." pekte yanılmamışım.

Steam verilerine göre (konsol tarafında bilgi paylaşılmıyor malesef) tüm zamanların en düşük online oyuncu sayısı gördük. geçen seneye göre %35 oyuncu sayısı azalmış. Gamepass üzerinden oyun bedava ulaşabilmesine rağmen. Twitch de keza izlenme sayısı yerlerde sürünüyor.

oyuna ve oyuncuya yatırım yapmazsan, hile yapanların sayısı patlamış buna el atmazsan, bir oyun 40 ping alıp diğer oyun 90 ping alırsan, eski cod oyunlarına göre daha düşük tickrateli serverlarda oynatırsan, 3 aydır süren desync hatasıyla oyuncuyu başbaşa bırakıp, tek kaygın skin satmak olursa, ve skinlerinde berbat olursa; bu sonuç kaçınılmaz olur.

kedili, fareli, eşofmanlı skin alın bir tarafınıza sokun. Old school call of duty umarım geri gelir. Alternatifleri yokken bu hale geldiler. Bravo valla

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Mükemmel cevap hocam oyun çöp oğlu çöpe doğru koşar adım gidiyor.

Bir şey fark ettiniz mi bilmiyorum hatta 2 şey,

sizin dediğiniz gibi ping vs vs oyunda bazen nerden öldüğünü anlamıyorsun mermiler nerden geçiyor belli değil

1.Eski oyunlarda meta yerinde durmazdı sürekli meta silahlar oynanış biçimleri silah biçimleri değişirdi oyun çıkalı 3 ayı geçti halen Jackal denen salak saçma silah dışında meta bir tane silah yok

2. Eskiden ps tarafında bir albeni vardı cross kapatırdın cronus - xim denk gelmediği sürece kafan rahat güzel güzel oynardın şimdi oyuna giriyorsun kim cronus kullanıyor kim xim kullanıyor kim neyin hilesini kullanıyor anlayamıyorsun çünkü cross açık (ranked) ps almamın hatta oyun oynamamın tek nedeni olan bu güzel oyun eğer bu şekilde devam ederse kendime 4070 bir ekran kartlı kasa alıp bilgisayardan warzone yada cs2 oynamayı düşünüyorum.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

BO6 düzelir mi diye bekliyordum.

Bu kadar olumsuzluktan sonra Cold War'a devam.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.