< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 13 Kasım 2024; 8:33:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] (11. sayfa)

-
-
sana ne ? ne yaparsa yapar sana mı sorucak tinky pinky
-
wifi den mi bağlısınız ? ethernet ile deneyin birde, ben dahil bazı arkadaşların sorunu bu şekilde çözülmüştü.
-
Gerçekten bu kadar alakasız mesajlar yazmak zorunda mısınız? Bu kadar agresif olmaya gerek var mı?
-
Nihayet sezon 1 yarın başlıyor, battlepass geliyor. Oyunu çok beğendiğim için Vault a yükseltmiştim. Yarın ben de dönüş yaparım tekrar multiye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 13 Kasım 2024; 9:53:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Since 2012 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sizlede oynamak isteriz katilmak istermisiniz bize ☺️
Bugün düzeldi
Yıllardan beri oynadığım en kötü campaign bölümü = Emergence
sezon tam olarak ne zaman başlıyor yeni zellendaya çevirdim ama yemedi standart bir saatimi var sezonun acaba.
-
14.11.2024 tarihinde genelde 19.00 - 20.00 saatlerinde gelir. Bu saati beklemek gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Raskrainsezon tam olarak ne zaman başlıyor yeni zellendaya çevirdim ama yemedi standart bir saatimi var sezonun acaba.
Arkadaşlar oynayan veteran gruplar varsa katılabilirim veya oynanamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir gt : ShellBirch
-
70 gb update var
61,5 Gb indirmiş konsol arkada, sezon açıldı hayırlı olsun.
-
Başlıyoruz bu akşam, battlepassler hazır.
store dan hemen blueprint silahları almış millet, vault edition için gelen goblin mk2 blueprint i beğendim onla oynuyorum, ama oyun madem gamepass den geldi bi 5000 cod point alasım var.
-
Zombi modu zevkli , en fazla 22 rounda gelebildim , güçsüz kalıyorum , taktikleriniz var mı ne yapıyorsunuz bu modda ?
dual pistol + P.H.D. Flopper soda, 15. round öncesi Juggernog Soda, 25. round öncesinde 3 lü armor u almış olmak iyi olur pack a punch ve silah geliştirmelerini yapıp sodaları fullemek lazım.
-
Sağolasın cevap için ama sodalar ne oluyor bilmiyorum , rastgele oynuyorum biraz , YouTube da rehber filan varsa bakayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X