< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 6 Kasım 2024; 10:10:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Mrb arkadaşlar xbox game pas cod 6 kurdum oyun açılıyor oyun içinde buy now yazıyor anlamadım gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spawnlar rezalet, haritalar korkunç kötü, büyük harita resmen yok, recon perki dengesiz ötesi flank ve stealth gameplay’i bitirmiş durumda, silahlar geliştirmek sıkıcı ve enerji emici, klasik prestij güzel gunplay bagimlilik yapici o da desync olmayinca , crossplay opsiyonu olmamasi rezalet.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde multiplayer kısmında Battlefield'ı daha çok severdim fakat nuketown bağımlılık yaptı. Aşırı keyif veriyor oyun
-
cayır cayır kasarız
x (formerly twitter)CharlieIntel (@charlieINTEL) on Xhttps://x.com/charlieINTEL/status/1854569931343643004 -
-
-
pc de oyunu biraz denedim doğal olarak hiç alışamadım. çok hızlı akıyor. xboxta nasıl tavsiye ediyor musunuz
-
Aynı :) Cross-play kapatırsanız zıplayıverdim çekirge tayfası biraz daha azalıyor sadece. Oyun güzel ama biraz sabret, Fifa değil sonuçta :p
-
yaşlandım ben galiba
fifayı hiç sorma hocam her sene daha kötü oynuyoruz ya da bir şeyler değişiyor
-
Xbox olmasına rağmen pc üzerinden gamepad ile oynuyorum. Oyun zaten gamepad için tasarlanmış sanki , biraz zamanla alışılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Campaign bitti son görev ve bir kaç görev dışında ortalamaydı. Single kısmında zombi olmasını yadırgayanlar olmuş zombi ve mankenlerin hareket etme olayı treyarch'a ait oyunda kullanmaları ve bunu mantık çerçevesi altında yapmalarında anormallik görmedim. Black ops 1 nasıl bir çıta yarattıysa treyarch'ın kendisi bile yetişemiyor bu haliyle 8/10.
-
Alıştıktan sonra gamepad daha rahat geliyor.
-
Biz buraların yabancısıyız 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stakeout haritası fena sarıyor.
-
Stakeout tam bir gelişim haritası, Double XP haftasonlarında da kalırsa yeni Shipment haline gelir.
Yalnız oyun içi Cross-Play yerine Console-Play gibi bir seçenek olmasını bekliyorum artık.
PC'de hilenin önünü alamıyorlar, rekabet eşit koşullarda değil. Sadece PS/Xbox eşleşmesinin de gelmesi lazım diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 9 Kasım 2024; 13:11:23 > -
-
Pinky demon??? yıllardır görmüyordum bu ismi
-
Yıllardır ayrılmayan ekipsiniz güzel istikrar
-
Senaryo modunu oynamak istiyorum sürekli bağlantı hatası veriyor offline da aktif olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 12 Kasım 2024; 12:55:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X