Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
12
Favori
7.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahmin ettiğim gibi crossplay kapattıktan sonra oyundan aldığım zevk daha da artmaya başladı. Xbox sahibi herkesi bu ayarı kapatmaya davet ediyorum. Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] 

• Cross play kapamıyorum. Çünkü konsoldan yapıldığı için normal haline göre ping farkı olduğunu söyleyebilirim. Alıştıktan sonra pc cilere de karşı oynayabiliyorsun ama kesinlikle ps cilerin kendi içinde oynaması gibi bir ayrıcalığa sahip olmaması üzüyor xbox da.

Microsoft pc yi de kendi platformu gördüğü için xbox ve pc malesef ayırmıyor.

Oyunun single senaryosu ve oynanışı harika. Multiplayer da çok keyifli.

Nuketown haritasını ben de merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritalar oyunun ruhunu yansitamiyor maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Basit bir ayar için bu kadar menüden menüye atlamaya gerek olmamalı aslında. Cihazı tam kapatma seçeneği de uğraştırıcı. Series S'i dizayn etmeye kafa yorduklari kadar menülere de özen göstermeleri gerekirdi.

• BO6 Multiplayer için bi kaç arkadaşı ekledim, eklemek isteyenler için : BardaktakiAdam7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TofixGX -- 31 Ekim 2024; 16:44:19 >
  • TofixGX kullanıcısına yanıt

Search and destroy oynuyor musunuz hocam?

• fawkes81 kullanıcısına yanıt
    Bu aralar lv atlamak için genel de hardpoint, domination vs oynuyorum ama oynarız yani hocam sıkıntı yok. O mod da tek sevmediğim şey, ölünce yeniden doğamıyor olmak 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]

Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]

Bu sorun ile karşılaşan var mı? Ne yapmalıyım?

• Ethernet ile bağlayıp, tüm chooke leri silince halloldu.

• Anladığım kadarıyla konsol üzerinden cross play kapatsak bile PC'de xbox uygulaması üzerinden oyuna giren pc oyuncularını da xbox ekosistemi üzerinden sayıyor.Sadece steam ve battle.net kısmını engelliyor. Her türlü pc ile eşleşiyoruz.

• LinkX kullanıcısına yanıt

Bu olabilir çünkü oynadığım maçlarda bazen takma isimlerin yanındaki ikonlarda PC işareti görüyorum, ama çok nadir oluyor bu durum çapraz platformu kapatmadan önce ama sürekli olarak PC oyuncuları ile eşleşiyordum.

• LinkX kullanıcısına yanıt
    Evet , xbox network olarak geçiyor ben vazgeçtim kapamaktan

• ShinQda kullanıcısına yanıt

Bu bilgisayar mı konsol mu? Ben konsolda yaşıyorum bu sorunu ve sinir ediyor ne yapmak lazım konsol tarafında?

• Zombi modu oynuyorum eklemek isteyen Rüzgarhan

• Nuketown Haritası ve 4 Kasıma kadar sürecek 2XP etkinliği aktif olmuş deniyor.Ben daha bakamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozar35 -- 2 Kasım 2024; 1:6:55 >
  • mga93 M kullanıcısına yanıt
    Zombi modda daha 15 i gecemedik.Tek olumlu yani level atlamak için ideal bir mod...

• Sozar35 S kullanıcısına yanıt

pack a punch yapman lazım yoksa ilerleyemiyorsun

• series s de yaşadım. ethernet i takınca düzeldi.

wifi tarafında ise şimdilik abidik kubidik ayarlar yapmak gerektiğini yazıyor Ytube ve reddit tarafı.

• ShinQda kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, bana özel bir sorun mu diye düşünmüştüm ama değil o zaman. Ethernet kablom yok maalesef. Dün uzun süre yaklaşık 2-2,5 saat kesintisiz oynadım sonra üst üste 2 sefer yine aynı hatayı verdi. Hayır bir de geri açılması da sürüyor menü menü gezdiriyor zaten oyunda geriliyorum üzerine bir de hata iyice sinirleniyorum bırakıyorum 😀😀

• Merhabalar oyuna ne yaptıysam giriş yapamadım. Konsol güncel eternet ile bağlı.uyeligimi giremiyorum otomatik başka ekrana atıyor. Offline gir diyorum hata veriyor. Net ayarlarını falanda değiştirdim ne gördüysem yaptım olmadı. Ne yapmam gerekli daha?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.