Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
12
Favori
7.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah gözümü açtım Xboxa 88 GB güncelleme gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Saat kaçta belli mi?

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Akşam herhalde bilmiyorum cloud'da yoktu bugün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Daha açılmadı mı

• MW3 de multiplayer için silah almaya warzone gibi bi şeye gidiyorduk sanırım çok hatırlamıyorum. Oradan istediğimiz silahı alıp helikopter ile çıkış yapıyorduk. Bunun gibi bi şey BO6'de de var mı?

• Campaign modunu ayrı yükleyebiliyoruz Allahtan 😀 multi ile işim yok. Gamepass sayesinde senaryo modunu oynayacağım inş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allah aşkına biri yardım etsin. Arkadaşlar oyun içinden bana istek yollasa da "Blocked" diyor ben de onlara istek yollasam da "Blocked" oluyorlar. Hiçbir ayarım kapalı değil, cidden anlamadım.

• Oyun bu sabah 08.00 de hem campaign hem Multi olarak oynamaya açıldı zaten.Multide tavsiyem ping problemini en aza indirmeniz için Hardcore modda oynayın.

• Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Biri sizi XBoxda sikayet etmiş olmasın.Sanki bahsettiğiniz problem Xbox sisteminden kaynaklanıyor gibi.Destek kısmına yazın probleminizi.

• dün 4 - 5 el oynama şansım oldu baya beğendim güzel olmuş yıllar öncesi MW 2 - MW 3 multisinde kaybolduğum günler gelir mi bilmem ama oynatacak kendini kereta Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] 

• Oyun enfes olmuş bayıldım. Campaign modundan bahsediyorum 😀 Grafikler inanılmaz iyi büyük para harcamışlar. Adamlar resmen yakmış dolarları 😄 Diyaloglardaki seçenekler güzel olmuş sanki rpg oyunu gibi 😀 Bilmiyorum önceki cod lara göre aşırı bir gelişim var gibi.

• Xbox game pass den yükleme yaptım ancak oyuna girmeye çalışırken 0x7 hata kodu alıyorum .Restore yapmaya çalışdım olmadı.Baştan komple silip yükledim olmadı.Nette bulduğum bazı çözümleri denedim yine olmadı.Varmı doğrudan bu işin çözümünü bilen?

• EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Dun 88 GB lik Xboxa güncelleme geldi.Bunu yaptinizmi? Bunu yapmanıza rağmen açılmıyorsa Xbox güncel sürüm yuklumu bunuda kontrol edin.Hala açılmıyorsa son seçenek XBox sisteminizi sıfırlayın,sistem güncellemesi varsa yapın,daha sonra oyunu yükleyin.Yine aynı hatayı alıyorsanız donanımsal problem olabilir.Servise başvurun...

• Sorun şöyle çözdüm,

Oyunun kurulu olduğu driveri değiştirdim yani başka bir diske taşıdım.
    Nvidia geforce experience de overlayi kapattım.Birde windows güvenlik ayarlarını inaktif ettim.Artık hangisi yediyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreDFace -- 27 Ekim 2024; 13:5:52 >
  • dün 4-5 saat oynadık ama bildiğin hile hile hile dolu. adam duvarın arkasından geldiğimi görüyor. aim inanılmaz hızlı. gerçekten şu tarz muhabbetlerin konsola sıçraması online oyunlardan soğutuyor.

• Oyun gayet güzel bir iki gün içinde alisiyor insan. İyi oyunlar herkese.

Düzenli olarak Fc25* ve Bo6 oynuyorum arkadaşlık için dm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteWolfTr -- 27 Ekim 2024; 22:19:36 >
  • SDEOEUS S kullanıcısına yanıt
    Xbox series x de oynuyorum crossplay de kapattım mis gibi konsol kullanıyorsan kapatmanı öneririm crossplay sadece ps ve xbox yani konsollar arasında olmalıydı saçmalık

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Crossplay nereden ve nasıl kapatılıyor? Detaylı aciklarmisiniz..

• Multiplayerda 2 maç attıktan sonra bir sonraki maçlarda oyun hafif stutterlı gibi oluyor. Var mı başka bu problemi yaşayan series x’de

• güzel bir başlangıç oldu Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] 

Call of Duty: Black Ops 6 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.