Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
12
Favori
112.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exvision

Black Ops ve World at War serinin en kral oyunlarından.

Hocam Bayramdan önce Battlefield 3 almıştım...Ve oynamaya başlamam Bayramda nasip oldu...Ve oyunun multisini gördükten sonra call of duty oynamamaya başladım...bi oyun bu kadarmı sarar...bi oyuna savaş atmosferi bu kadarmı güzel yansıtılır...codun multisinde ise hiç bi şey yok aksiyon dışında malesef...Sırf senaryosu içinde o kadar para vermek biraz saçmalık oluyor... Bf4 ne zaman çıkar bilemem ama o çıkana kadar Bf3 video oyun tarihinin 1 numarasıdır benim gözümde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 28 Ekim 2012; 0:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

quote:

Hocam Bayramdan önce Battlefield 3 almıştım...Ve oynamaya başlamam Bayramda nasip oldu...Ve oyunun multisini gördükten sonra call of duty oynamamaya başladım...bi oyun bu kadarmı sarar...bi oyuna savaş atmosferi bu kadarmı güzel yansıtılır...codun multisinde ise hiç bi şey yok aksiyon dışında malesef...Sırf senaryosu içinde o kadar para vermek biraz saçmalık oluyor... Bf4 ne zaman çıkar bilemem ama o çıkana kadar Bf3 video oyun tarihinin 1 numarasıdır benim gözümde...

Multiplayer olarak desen. Sen o geniş haritalarda taktik oluşturmayı seviyor olabilirsin ama COD oynayanlar dar haritalarda saf aksiyon görmek istedikleri için oynuyorlardır. Sadece senaryo için almıyorlar yani. Milyonlarca kişi multi oynuyor. Bu konuda bunu yazmanda abes.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

quote:

Multiplayer olarak desen. Sen o geniş haritalarda taktik oluşturmayı seviyor olabilirsin ama COD oynayanlar dar haritalarda saf aksiyon görmek istedikleri için oynuyorlardır. Sadece senaryo için almıyorlar yani. Milyonlarca kişi multi oynuyor. Bu konuda bunu yazmanda abes.

Yok yanlış anladın..Ben Codu zaten alacağım...Ama bu Codun 9 uncu oyunu olacak...9 oyundur en azından grafik anlamında baya gelişim göstermeleri lazımdı...Neyse umarım bu oyunda bişeyler yaparlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yanlış anladın..Ben Codu zaten alacağım...Ama bu Codun 9 uncu oyunu olacak...9 oyundur en azından grafik anlamında baya gelişim göstermeleri lazımdı...Neyse umarım bu oyunda bişeyler yaparlar...

Oyunda yeni ışıklandırma sistemi, biraz daha geliştirilmiş fizikler ve sesler ile daha iyi olacak

• Bu oyunda multiplayerda killstreak yerine scorestreak sisteminin gelmesi bence daha iyi olacak. Eskiden sadece adam öldürüp diğer işleri boşuna yapmak bazen canımı sıkıyordu. Treyarch baya iyi düşünmüş. Aslında zombi modunda da bi sistem yapmalılar. Belli bir puana ulaşınca bazı özellikleri kullanma. Mesela yayınlanan videodan zombi haritalarının büyük olduğu görülüyor. Belli sayıda puan kazanınca normal multi gibi chopper ac130 pawelow falan olabilir. Yada bir arabaya atlayalım. Puanı yapan aracı sürer diğerleri ateş eder. Oyun daha eğlenceli olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • activison'un ne zaman battlefield gibi grafiklere geçeceğini merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: black-color

activison'un ne zaman battlefield gibi grafiklere geçeceğini merak ediyorum

Yeni nesilde. Bu nesilde beklemeyin. Zaten şuan stabil bir motor ve çokta kötü değil. Yeni nesile bomba gibi gireceklerdir
  • onlıne oynamak ıcın orjınal oyun zorunlumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsead

onlıne oynamak ıcın orjınal oyun zorunlumu ?

Evet.
  • black ops serısı kırılmıyormu ? modern warfare de oldugu gıbı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsead

black ops serısı kırılmıyormu ? modern warfare de oldugu gıbı ?

Çıktıktan sonra Steam' de indirimler oluyor, o zaman alsanız daha iyi olur bence. Bu kadar oynamak istiyorsanız biraz biriktirin indirimde alın. Rahat rahat oynayın online olarak
  • Ana sayfaya Live Action Trailer eklenmiştir, izleyebilirsiniz. İyi seyirler
  • trailerdaki şarkının adını bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastech

trailerdaki şarkının adını bilen varmı ?

AC/DC- Back In Black
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hastech

trailerdaki şarkının adını bilen varmı ?

AC/DC- Back In Black

Teşekkürler Kardeş.
  • Live action trailerdaki karakterler.

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]
  • quote:

Live action trailerdaki karakterler.

fena Video İdi.
  • Oyunun Mp Menüsünden kare

• Oyun Dağıtımı Başlamış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastech -- 31 Ekim 2012; 18:32:16 >

• Ana menüden bir görüntü.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SteelSeries tarafından satışa sunulan mouse+pad ve Bigben firması tarafından PS3 için tasarlanan controller tasarımı.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zombi modunun ayar menüsünden.

Hardened Edition kutusunun arkası.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.