Bildirim
Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim Sistem Özelliklerim athlon x2 4200 oc (2.9 ghz)
ram 4 gb ddr2 800mhz
ekran kartı hd 4870 1gb rahat oynarmıyım acaba ön sipariş ettim bile oyunu :/ ltfen cvp verin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hastech
ram 4 gb ddr2 800mhz
ekran kartı hd 4870 1gb rahat oynarmıyım acaba ön sipariş ettim bile oyunu :/ ltfen cvp verin ?
Minimum Sistem Gereksinimleri :
İşletim sistemi: Windows Vista SP2 veya Windows 7
İşlemci: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz veya AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
RAM: 32-bit için 2GB, 64-bit için 4GB
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB veya ATI Radeon HD 3870 512 MB
Oynarsın oyunu, sorun çıkmaz diye düşünüyorum. -
-
Oyunu digital deluxe edition olarak en ucuz nerden alabilirim? (Rus key olmayan resmi satıcılardan.) -
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
quote:
ram 4 gb ddr2 800mhz
ekran kartı hd 4870 1gb rahat oynarmıyım acaba ön sipariş ettim bile oyunu :/ ltfen cvp verin ?
Minimum Sistem Gereksinimleri :
İşletim sistemi: Windows Vista SP2 veya Windows 7
İşlemci: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz veya AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
RAM: 32-bit için 2GB, 64-bit için 4GB
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB veya ATI Radeon HD 3870 512 MB
Oynarsın oyunu, sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
eywallah hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mdxceed
Oyunu digital deluxe edition olarak en ucuz nerden alabilirim? (Rus key olmayan resmi satıcılardan.)
ttnetten faturaya ek alın hocam 144 lira 12 liraya taksit yapıyor faturaya ek ben öyle yaptım. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mdxceed
Oyunu digital deluxe edition olarak en ucuz nerden alabilirim? (Rus key olmayan resmi satıcılardan.)
ttnetten faturaya ek alın hocam 144 lira 12 liraya taksit yapıyor faturaya ek ben öyle yaptım.
Ttnet kullanmıyorum zaten playstore normal fiyattan satıyor hiç bir avantajı yok. %10 ve ya daha fazla indirim olan bir yer yokmudur? -
ttnetlilere %25 indirim var bence ttnetli birini bulun. -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leetnock
quote:
quote:
Şu sistemlerden hiç anlamıyorum yardım edebilir misiniz zor kaldırır ama minimumda stabil oynayabilir miyim sizce ?
sisteminiz yeterli hocam.
cevap için teşekkürler hocam.Tabiki yine anlamıyorum ama black opsda çok sıkıntılar çektiğimi hatırlıyorum onun gereksinimlerinin daha az olması lağzım.Black opsda yaşadığım sorunlar optimizasyon özürlülüğünden mı yaşanıyor dersiniz ?
hocam işlemciniz benimkinden iyi valla ben black opsu sıkıntısız oynadım size tavsiyem 64 bit işletim sistemi kurun daha yararlı olacaktır kanımca.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Şu sistemlerden hiç anlamıyorum yardım edebilir misiniz zor kaldırır ama minimumda stabil oynayabilir miyim sizce ?
cevap için teşekkürler hocam.Tabiki yine anlamıyorum ama black opsda çok sıkıntılar çektiğimi hatırlıyorum onun gereksinimlerinin daha az olması lağzım.Black opsda yaşadığım sorunlar optimizasyon özürlülüğünden mı yaşanıyor dersiniz ?
hocam işlemciniz benimkinden iyi valla ben black opsu sıkıntısız oynadım size tavsiyem 64 bit işletim sistemi kurun daha yararlı olacaktır kanımca.
kurarım tabiki bilgim olmadığı için 32 bitin daha az yoracağını düşündüm değişiklik olsun diye 1 ay gibi bi süre önce değiştirmiştim.Ama 64 bit daha yararlı olursa yükleriz tabiki.Teşekkür ederim cevapınız için
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kurarım tabiki bilgim olmadığı için 32 bitin daha az yoracağını düşündüm değişiklik olsun diye 1 ay gibi bi süre önce değiştirmiştim.Ama 64 bit daha yararlı olursa yükleriz tabiki.Teşekkür ederim cevapınız için
rica ederim
-
Black Ops ve World at War serinin en kral oyunlarından. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exvision
Black Ops ve World at War serinin en kral oyunlarından.
Black Ops İyidir -
@Leetnock
8800GT şuanki oyunları oynatabilecek düzeydedir. Crysis 2' yi bile yükseğe yakın ayarlarda oynatabiliyor. BO2' nin grafikleri o kadar da olmayacağı için rahat oynarsın. Ben HD 4350 ile bile medium açıyorum -
quote:
@Leetnock
8800GT şuanki oyunları oynatabilecek düzeydedir. Crysis 2' yi bile yükseğe yakın ayarlarda oynatabiliyor. BO2' nin grafikleri o kadar da olmayacağı için rahat oynarsın. Ben HD 4350 ile bile medium açıyorum
Teşekkürler hocam. pre order aldınız mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
@Leetnock
8800GT şuanki oyunları oynatabilecek düzeydedir. Crysis 2' yi bile yükseğe yakın ayarlarda oynatabiliyor. BO2' nin grafikleri o kadar da olmayacağı için rahat oynarsın. Ben HD 4350 ile bile medium açıyorum
Teşekkürler hocam. pre order aldınız mı ?
Yok almadım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X