Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
12
Favori
112.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haien

bi patch geldi
    o patchden sonra ne oyun buluyor ne de adam gibi ping veriyor.
    3 çubuk sürekli

Bizi resmen oyunu oynayamaz hale getirdiler. Ya ülkemizde server kurun, ya da oyun satmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

bu grafikler herkesde mi böyle yoksa benim pcde bi sorun mu var

Senin 30 FPS ortalamayla oynadığını hesap edecek olursak, donanımın oldukça yetersiz olsa gerek. Bundan dolayı da ayar kıstığın için öyle görünebilir. Ya da oyunun orjinal olmadığı için de böyle olabilir. Çünkü korsan oyunlarda artık bu tür sorunlar oluyor. Aynısı MW3'te de olmuştu. Buna bağlı olarak, oyunun grafiklerini beğenmeyenlerin neredeyse tamamının oyunu korsan oynayanlardan oluşması tesadüf olmasa gerek.

normalde 40-45le oynuyorum ama arada 30lara düşüyor kasmış hissi veriyor. bende ayarlardan 30a sabitledim. ayarlarda genelde hepsi en yüksekte sadece gölgeyi düşürdüm.. sistemim imzamda yazıyor zaten.. evet oyun orjinal değil ama benim merak ettiğim arabalardaki kaplamalar herkeste mi böyle? çok kötü duruyor ve dikkat çekiyor. onun haricinde sorun yok grafiklerde klasik cod grafikleri zaten

• Bendeki oyun orjinal ve grafikleri öyle değil. Buna bakınca COD 2 grafikleri sandım bir an.
  • Black Ops II Steamde Hafta sonu için bedava ve %33 indirimle 40$. Oyunu denemek isteyenler için güzel bir fırsat.

Ayrıca Satın almak isteyenler Amazondan indirim kodu ile 30$ alabilir.

Link :http://www.amazon.com/Call-Duty-Black-Ops-Download/dp/B007Z3RN2I/ref=sr_1_1_title_0?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1361477441&sr=1-1&keywords=black+ops+2

Kod : CAGROCKS

• Birkaç gün önce kutulu versiyonunu aldım. Oyunu önce DVD'den kurdum. Multiplayer oynarken bazen görüntü takılıyor yalnız seslerden anladığım kadarıyla oyun devam ediyor. Mesela ateş edebiliyorum. Daha sonra oyunu silip bu sefer Steam'den indirdim. Hala aynı sorun devam ediyor. Oyunda performans anlamında sıkıntı yok. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı ?
  • Sistemini yazar mısın.
  • quote:

Sistemini yazar mısın.

AMD Phenom II X3 720 @3.5
    AMD Radeon HD6870
    8 GB Ram
    OCZ Vertex 4 128 GB SSD

Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Oynadığım oyunlar da Most Wanted, Crysis 3 beta, AC3 gibi güncel oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milenoux

quote:

Sistemini yazar mısın.

AMD Radeon HD6870
    8 GB Ram
    OCZ Vertex 4 128 GB SSD

Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Oynadığım oyunlar da Most Wanted, Crysis 3 beta, AC3 gibi güncel oyunlar.

grafik sürücün güncel değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

quote:

quote:

Sistemini yazar mısın.

AMD Radeon HD6870
    8 GB Ram
    OCZ Vertex 4 128 GB SSD

grafik sürücün güncel değil mi ?

13.2 Beta 4. Beta 6'yı deneyeyim.

Düzenleme: Fayda etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milenoux -- 22 Şubat 2013; 20:53:12 >
  • quote:

AMD Radeon HD6870
    8 GB Ram
    OCZ Vertex 4 128 GB SSD

PSU da yeterli ise donanımsal bir sorun olmasa gerek. Çünkü sistemin yeterli.
  • quote:

quote:

AMD Radeon HD6870
    8 GB Ram
    OCZ Vertex 4 128 GB SSD

PSU da yeterli ise donanımsal bir sorun olmasa gerek. Çünkü sistemin yeterli.

PSU Xilence XP750 Gaming Edition.
  • Kartın eski ama sürücü yeni. 12.11 betayla veya daha önceden sorunsuz oynadığın sürücülerle tekrar dene. Ama önceki sürücüyü silip bilgisayarı yeniden başlatmadan yeniyi yükleme. Ondan da hata verebiliyor.
  • quote:

Kartın eski ama sürücü yeni. 12.11 betayla veya daha önceden sorunsuz oynadığın sürücülerle tekrar dene. Ama önceki sürücüyü silip bilgisayarı yeniden başlatmadan yeniyi yükleme. Ondan da hata verebiliyor.

Ben daha yeni aldım oyunu zaten. Oyunu kurduğumda 13.2 beta 4 vardı. Şimdi beta 6 var. Ama 12.11'i de deneyim.
  • Steam'in 2 günlük bedava şeyinden yararlanıp indirdim.Fakat sanki silah çeşidi çok az geldi.Herkeste aynı tür silahlar,çeşit az.Mw3 ve Mw2'nin tadını veremedi multiplayer.
  • Arkadaşlar oyunda mouse acceleration nasıl kapatılıyor. Bi türlü adam akıllı oynayamadım. Win 8 kullanmıyorum ve windows fare ayarlarından fare hızlandırması (acceleration) kapalı. Farem Razer Deathadder V2
  • Multiplayerda 500 ping ilk defa bu oyunda gördüm, genel bir sorun mu acaba. Diğer serilerinde böyle bir şey hiç olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: randomZ

Multiplayerda 500 ping ilk defa bu oyunda gördüm, genel bir sorun mu acaba. Diğer serilerinde böyle bir şey hiç olmamıştı.

dünkü güncelleştirme ile oldu inşallah yakında düzeltirler bende ping 999 bile oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURHANN18

quote:

Orijinalden alıntı: randomZ

Multiplayerda 500 ping ilk defa bu oyunda gördüm, genel bir sorun mu acaba. Diğer serilerinde böyle bir şey hiç olmamıştı.

dünkü güncelleştirme ile oldu inşallah yakında düzeltirler bende ping 999 bile oldu :)

Mw2-3, BO dahil böyle bişey görmedim de multiplayerda. İlk defa bir cod almadım mw3'ten sonra, free diye deniyim dedim duran adamı bile vuramıyorum pingin maşallahı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

quote:

Orijinalden alıntı: mrt05

arkadaşlar bir bölümde otobüs üstümüze doğru geliyor ''Tab F to push'' yazıyor F tuşuna basılı tutuyorum basıp cekiyorum aynı anda TAB tuşuna basıpda deniyorum ama yinede geçemedim o bölümü yardımcı olurmusunuz

Yanlış hatırlamıyorsam seri seri F'ye basacaktın

evet sık sık f tusuna bas
  • Prestige Master'a 5 level kaldi sadece,amma oynadim yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 24 Şubat 2013; 15:05:48 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.