Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.596
Cevap
12
Favori
112.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben son prestij ve level 30'larda olmama rağmen 3-4 haftadır oynamıyorum. Yüksek ping sorunundan bezdim resmen.
  • prejtij basmak çok amaçok saçma boşa zaman harcamak mw2 ve mw3 bunu yaptım ama bu oyunda yapmayacağım ilk prejtiji kasmam yeterli olacak ne gereği ugraş dur silahları açmak için
  • Arkadaşlar rus keylerde sıkıntı oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Arkadaşlar rus keylerde sıkıntı oluyor mu ?

O işe bulaşma derim zaten şuan amazonda 38$ indirim kodu ile 30$ denk geliyor 53TL yapar, daha ucuzunu bulamazsın. :)

Link :http://www.amazon.com/Call-Duty-Black-Ops-Download/dp/B007Z3RN2I/ref=sr_1_1_title_0?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1361477441&sr=1-1&keywords=black+ops+2

Kod : CAGROCKS

• quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

quote:

O işe bulaşma derim zaten şuan amazonda 38$ indirim kodu ile 30$ denk geliyor 53TL yapar, daha ucuzunu bulamazsın. :)

Link :http://www.amazon.com/Call-Duty-Black-Ops-Download/dp/B007Z3RN2I/ref=sr_1_1_title_0?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1361477441&sr=1-1&keywords=black+ops+2

Teşekkürler böyle daha ıyı gıbı bu kod genel mı acaba yanı tek kullanımlıkmı süre sınırı vs. varmı :)

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler böyle daha ıyı gıbı bu kod genel mı acaba yanı tek kullanımlıkmı süre sınırı vs. varmı :)

Rica ederim, kod genel diğer indirimdeki oyunlarda da geçerli fakat bir kullanımlık mı bilemiyorum. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim, kod genel diğer indirimdeki oyunlarda da geçerli fakat bir kullanımlık mı bilemiyorum. :)

Tamam ozaman şuan düşünme aşamasındayım o yüzden sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: malkolik

arkadaşlar oyun başlarken bir intro var alex mason başta ölmüş gözüküyordu yangın, kız çocuğu falan sonra oğlan kendini keserken kız engel oluyor bu sahneyi pek anlamadım biri açıklayabilirmi ?

oyunu sonuna kadar oynarsan anlamış olursun :) şmdi olayı detaylı anlatırsam hiç tadı kalmz :) black ops2 deki asıl karakterimiz David Mason. Yani Alex Mason'ın oğlu. Evet Alex Mason ölüyor ve biz black ops2 de oyuna oğlu ile devam ediyoruz . :)
  • ANLAMADIĞIM BİŞEY VAR HARPER NASIL FRANK İN OĞLU OLUYOR YADA OYUN BOYUNCA WOODS NİYE HARPERA OĞLUM DEMİYOR VEYA HARPER BAĞSETMİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacriof24

quote:

arkadaşlar oyun başlarken bir intro var alex mason başta ölmüş gözüküyordu yangın, kız çocuğu falan sonra oğlan kendini keserken kız engel oluyor bu sahneyi pek anlamadım biri açıklayabilirmi ?

oyunu sonuna kadar oynarsan anlamış olursun :) şmdi olayı detaylı anlatırsam hiç tadı kalmz :) black ops2 deki asıl karakterimiz David Mason. Yani Alex Mason'ın oğlu. Evet Alex Mason ölüyor ve biz black ops2 de oyuna oğlu ile devam ediyoruz . :)

yok mason ölmüyor onu kuratara biliyoruz kurtarırsak oyunun sonunda çıkıyor oynarken keşfettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacriof24

quote:

BAK BUDA MASON UN YAŞLI YANİ OYUN SONUNDA ÇIKAN HALİ

• Arkadaşlar oyuna gelen son güncellemeden sonra ping bar yerine pingler yazmaya başladı malum. Önceden ping yüksek diye oyanamakta zorluk çekiyorduk malum. Ben arada pek bi fark göremedim ama sizdeki durum nedir acaba? Arada olumlu bir fark oldu mu yani sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

yok mason ölmüyor onu kuratara biliyoruz kurtarırsak oyunun sonunda çıkıyor oynarken keşfettim

Oyunu unutmuşum bile vallahi. Kurtarmak için ne yapmamız gerekiyor peki?
  • Oyunu bugün orjinal aldım 142 TL mi neydi.
  • Keşke Steam'den indirseydin veya inidirimden alsaydın. Fiyat yüksek kalmış. Ben 105 TL'ye almıştım mesela kutulu olarak. Steam'deki dijital satışla aynı fiyat yani hemen hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

Oyunu unutmuşum bile vallahi. Kurtarmak için ne yapmamız gerekiyor peki?

mason un ayağına 2 el ateş et ve kurtar
  • quote:

Keşke Steam'den indirseydin veya inidirimden alsaydın. Fiyat yüksek kalmış. Ben 105 TL'ye almıştım mesela kutulu olarak. Steam'deki dijital satışla aynı fiyat yani hemen hemen.

Nasıl ve nereden aldınız o fiyata? Ben de kutulu alacağım bu aralar eğer dediğiniz fiyatta olursa çok güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar alınca mutlaka bu oyunu edinecem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Nasıl ve nereden aldınız o fiyata? Ben de kutulu alacağım bu aralar eğer dediğiniz fiyatta olursa çok güzel olur

Denk gelmişti. Vata'ın % 30 indiriminden almıştım. Şimdi de % 25 indirimiyle alınabilir. Diğer türlü fiyatı balon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 26 Şubat 2013; 21:00:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Denk gelmişti. Vata'ın % 30 indiriminden almıştım. Şimdi de % 25 indirimiyle alınabilir. Diğer türlü fiyatı balon.

O zaman haftasonunu bekleyeyim ben de . Direk 150tl cok geliyor ama % 25 ile alirim. Ama bu vatandaki elemanlar haftaici oyun raftayken haftasonu bi anda yok ediyorlar oyunu. Gidip konussam mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.