Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
12
Favori
112.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunu aldım. Multiplayer ile ilgili bir konu varsa paylaşır mısınız?
  • Yaklaşık 2 aydan sonra yeni girip oynadım oyunu. Adamların yürüme ve koşma hızı artmış sanki. Yoksa bana mı öyle geliyor, söyleyin millet. Ping sorunu ise önceye göre oldukça düzelmiş.
  • Her biri 160MS Point, camo haricinde 3 adet farklı (EOD, red dot, ACOG) dürbün lensi ile geliyor.
    PS3 ve PC için gelecek ay çıkacak.
    Viper ve Dia De Muertos'u almayı düşünüyorum.

Youtube da videoları var daha detaylı bakmak isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gedo Mazo -- 19 Mart 2013; 12:33:43 >

• BO2 DLC var, fakat multiplayer de buradaki haritalar ile bir türlü eşleşme olmuyor, daha oynayamadık hala.
    Eksik yaptığım bir nokta mı var acaba?
  • Arkadaşlar multiplayer oynamak isteyen varsa birlikte oynayabilirsek ekleyin. Eklerken ne için olduğunu soylerseniz iyi olur. Kimseyi bulamadım son mesajları yazanlar hariç.

Steam ID : Glatua

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • central database colossus bölümünde fareyi yana kaydır işareti var kaydırıyorum bir türlü olmuyor ya yardım edin ne yapmam lazım ?
  • arkadaslar ben su hile olayini merak ettim dogrusu ama beceremedim gitti (ps3'te) :/ bilet arkadas vardir mutlaka bi yardim gelse sevinirim.... bu arada psn'im isen-huseyin ordan da yardimci olabilirsiniz... simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: isen-huseyin

arkadaslar ben su hile olayini merak ettim dogrusu ama beceremedim gitti (ps3'te) :/ bilet arkadas vardir mutlaka bi yardim gelse sevinirim.... bu arada psn'im isen-huseyin ordan da yardimci olabilirsiniz... simdiden tesekkurler

Hocam bildiğim kadarıyla ps3te hile olayı yok. Sebebide tam bir işletim sistemi olmayışı. (Program çalıştıramıyor)

• cod bo2'de 1v1 sniping hastasi olan (benim gibi :D) eklesin beni... pns: isen-huseyin (ps3 sadece)
  • Single oynamaya yeni başladım. Grafikler ve senaryo başarılı görünüyor..
  • quote:

arkadaslar ben su hile olayini merak ettim dogrusu ama beceremedim gitti (ps3'te) :/ bilet arkadas vardir mutlaka bi yardim gelse sevinirim.... bu arada psn'im isen-huseyin ordan da yardimci olabilirsiniz... simdiden tesekkurler

Hilelerden ve hile kullananlardan nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Single oynamaya yeni başladım. Grafikler ve senaryo başarılı görünüyor..

Oynayasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

quote:

Oynayasım geldi.

Nick'e bağırarak güldüm o nedir ya. Abuzer reyiz cCc
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

quote:

Oynayasım geldi.

Nick'e bağırarak güldüm o nedir ya. Abuzer reyiz cCc

Efsanedir dostum. http://www.youtube.com/watch?v=xTJav-ar6IQ

• Birlikte oynamak isteyenler ekleyebilir arkadaşlar.
    Zombieye geçen gün girdim. Fakat haritayıda bilmediğimden yalnız kaldım. Yardımlaşırız diye düşünüyorum. Multiplayer da dahil.

• single oynuyorum. ilk bölümlerdeyim.. laboratuvar gibi bir yerde çatıştık. sonra elimdeki mavi ışıklı parçayı bir adam aldı. ondan sonraki bölüme geçerken siyah ekran geliyor ama devam etmiyor. kapatmak için görev yöneticisini açtığımda ise işlemci kullanımı %95 - 100 lere çıkmış oluyor. Bunu nasıl aşabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

Sezon Pass almayı düşünenlere uygun bi şekilde yardımcı olabilirim.(Steam Gift olarak)

hocam ben o konulara hic girmedim o yüzden pek bilgim yok... o revolution'la gelen 4 maps'i hile yoluyla acmak mümkünmü...? oluyosa öyle bisey bi el atarim dogrusu...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

Sezon Pass almayı düşünenlere uygun bi şekilde yardımcı olabilirim.(Steam Gift olarak)

hocam ben o konulara hic girmedim o yüzden pek bilgim yok... o revolution'la gelen 4 maps'i hile yoluyla acmak mümkünmü...? oluyosa öyle bisey bi el atarim dogrusu...

Her seyi hile ile cozmeye ugrasiyorsunuz gordugum kadariyla. Hile istiyorsaniz yeni nesil oyunlarin bircogunu oynayamazsiniz.
    DLClerinde hileyle oynanmasi cok zor.

• Arkadaşlar ''Tüm forumlar » [Oyun] » Oyuna Özel Forumlar » Call of Duty Serisi'' buraya tıkladığınızda karşınıza gelen
    ''CALL OF DUTY'NİN YENİ OYUNUNUN TÜRKÇE OLMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILSIN.'' konusunu okumanızı istiyorum.
    Lütfen arkadaşlar açtığım konuda mesaj yazmayı ihmal etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertruzgar -- 28 Mart 2013; 22:45:27 >
  • Uprising DLC içeriği onaylandı. Hapishanede geçen zombie modu çok güzel olucak, Die Rise'a göre biraz daha geliştirmişler.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.