Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
12
Favori
112.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isen-huseyin

arkadaslar bugün bi program buldum season pass'la ilgili free kod veriyo ama sadece xbox ve pc icin ama benim konsol ps3 oldugu icin deneyemedim eger denemk isteyen arkadas varsa yollayim belki kod gecerli olur...

Denemesine deneyen çıkar tabiki. Fakat anlarlarsa hesap güme gider.
    Risk almamak lazım böyle şeylerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

Orijinalden alıntı: isen-huseyin

arkadaslar bugün bi program buldum season pass'la ilgili free kod veriyo ama sadece xbox ve pc icin ama benim konsol ps3 oldugu icin deneyemedim eger denemk isteyen arkadas varsa yollayim belki kod gecerli olur...

Denemesine deneyen çıkar tabiki. Fakat anlarlarsa hesap güme gider.
    Risk almamak lazım böyle şeylerde.

ps3 icin olsa aninda denerdim ama malesef :/

• Benim bir arkadaş almış oyunu keyini hediye atmıştı bana İndirdim oyun rusça çıktı bunu nasıl ayarlıyoruz ingilizceye? Dosyalarının linkini yada tutorial falan atabilecek var mı ?
  • arkadaşlar bu oyunu şirket bilgisayarına kurmak istiyorum fakat setup dosyalarına izin vermiyor. Usb bellek üzerine oyunu kurabilirmiyim? usb belleğe linux ubuntu yada windows kurarak olurmu? bilgisi olan?
  • Kütüphanedeye girip oyuna sağ tıklayıp özelliklere gir. Ordan da dili değiştir.
  • İşyerinde oyun oynaman, işlerin yapılmasına engel veya gecikmesine sebep olmayacak mı peki?
  • iş yerinin laptobu bende, eve götürüyorum akşamları ve haftasonları...
  • Öyle bir seçenek göremedim ??

http://prntscr.com/15b7sj
  • Unutmazsam, akşam evde bakar yazarım bir daha. Dil seçeneği birtek orda oluyor çünkü. Diğer sekmelere de bakmış mıydın?
  • Far Cry 3 Versem Bu oyunu veren olur mu ? Takas yapalım.
  • Arkadaslar yasak herhalde de, bu oyunu kurekli oynayan var mi online yani? Baya yaygin sanirim, sadece kurekli oynanica ne oldugunu soyleyebilir mi biri bilgilendirme amacli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Öyle bir seçenek göremedim ??

http://prntscr.com/15b7sj

Baktım. Bendekinde o pencerede dil sekmesi de var. Rus keyi olduğu için başka dil seçeneği yoktur belki de...

@Escape595:
    Sadece tek kişilik modu oynayabilirsin. Multi oynayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 18 Mayıs 2013; 5:13:43 >
  • yine bi dlc cikmis revolution nu almistim bunu bilmiyom almam gibi soyguncular hep 15-15 kosuyor oh
  • Arkadaşlar topic'de herkes host sorunundan bahsetmiş çok eski belki ama oyun daha yeni elime geçti ve sürekli atıyor port açtım olmadı güncelledim olmadı sorunu çözebilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ?
  • Dragon ve Cyborg kazanmis

Hangisini alsam kararsiz kaldim..
    Dragon calling card cok şekil onu alıcam galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar multiplayer oynamak için almak istiyorum bu oyunu fakat Ghost çıkacakmış 3 ay sonra. Alsam mı sizce ? Yoksa Ghost'u mu beklesem? Multiplayer iyi mi hiç oynamadım bu oyunu ?
  • bende kasıyor vay arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ilk mesajı komple alıntılamaktan ne anlıyorsun ? Oynamazsan oynama. Karşılaştırdığı oyuna bak
  • Arkadaşlar bilgisayarım,6 GB ram İ5 460 M işlemci,1 GB Nvidia GT 420 M ekran kartı var.Laptop tabii.

Black Ops 2'yi steamdan almayı düşünüyorum,kasar mı ? Kaç FPS verir ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Far Cry 3 Versem Bu oyunu veren olur mu ? Takas yapalım.

Büyük hata olur, Far Cry 3'deki gibi eğlenceli bir co-op başka hiçbir oyunda görmedim, mp olarak da güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Haziran 2013; 7:16:41 >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.