Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
12
Favori
112.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben oyuna giriyorum ama hiç ses yok ya en basından oyunun içine girdiğim zamana dek ses yok nasıl olacak bu iş :S kardeşim yüklemiş simgeyi gördüm abstım girdim ama ses yok yahu :D
  • Hepnize Öneririm Call Of Duty Black Ops 2 'yi dehşet bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

black ops bile daha heyecanlandırmıştı beni. rezil bişeye benziyor. inşallah yanılırım

bence çok heyecanlı olacak
  • Beyler bu ne tam anlayamadım ingilizcem yok denecek kadar az

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

• batuhanertgrl kullanıcısına yanıt
    Siz anlamıyor musunuz şu ilk mesajı alıntılamayın diyorum Lütfen mesajını düzenle ve alıntı kısımları sil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanertgrl

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Arkadaşlar bilgisayarım,6 GB ram İ5 460 M işlemci,1 GB Nvidia GT 420 M ekran kartı var.Laptop tabii.

Black Ops 2'yi steamdan almayı düşünüyorum,kasar mı ? Kaç FPS verir ?

Teşekkürler.

Bir yardım etseydiniz iyiydi beyler.
  • oyunu kaldırır gönül rahatlıyla alabılırsın

kaç fps verir bilemiyorum monitöründe önemi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJacket

Arkadaşlar multiplayer oynamak için almak istiyorum bu oyunu fakat Ghost çıkacakmış 3 ay sonra. Alsam mı sizce ? Yoksa Ghost'u mu beklesem? Multiplayer iyi mi hiç oynamadım bu oyunu ?

multisi bana göre ops2 çok iyi ghosttun nasıl olacagı bellı değil ama bugün 8-9 gibi video paylaşacaklar ona göre tercihini yapabilirsin
  • Beyler oyunun multiplayer'ı hakkında ortada bir bulanıklık var. Ben oyunu almak istiyorum ama sadece multiplayer için. Konuyu okudum eski mesajlarda hep ping sorunundan bahsedilmiş yeni mesajlarda ise ping diyen yok. 100 lira benim için fazla bir para o yüzden paramın karşılığını almak istiyorum şimdi ben bu oyunun multiplayer'ını yükleyip oynamaya başladığımda ping sorunum olacak mı ? Yoksa bu sorun düzeltildi mi ? Ek bilgi olarak 2 mbit Metronet kullanıyorum. Nadir olsa da Lol, Dota 2 de ping sorunum oldu. Vereceğim paraya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyrieMind

Beyler oyunun multiplayer'ı hakkında ortada bir bulanıklık var. Ben oyunu almak istiyorum ama sadece multiplayer için. Konuyu okudum eski mesajlarda hep ping sorunundan bahsedilmiş yeni mesajlarda ise ping diyen yok. 100 lira benim için fazla bir para o yüzden paramın karşılığını almak istiyorum şimdi ben bu oyunun multiplayer'ını yükleyip oynamaya başladığımda ping sorunum olacak mı ? Yoksa bu sorun düzeltildi mi ? Ek bilgi olarak 2 mbit Metronet kullanıyorum. Nadir olsa da Lol, Dota 2 de ping sorunum oldu. Vereceğim paraya değer mi ?

yok hocam hiç sanmıyorum.0 lagla oynuyorum ben.buda speedtestim karşılaştırın.
    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

Orijinalden alıntı: KyrieMind

Beyler oyunun multiplayer'ı hakkında ortada bir bulanıklık var. Ben oyunu almak istiyorum ama sadece multiplayer için. Konuyu okudum eski mesajlarda hep ping sorunundan bahsedilmiş yeni mesajlarda ise ping diyen yok. 100 lira benim için fazla bir para o yüzden paramın karşılığını almak istiyorum şimdi ben bu oyunun multiplayer'ını yükleyip oynamaya başladığımda ping sorunum olacak mı ? Yoksa bu sorun düzeltildi mi ? Ek bilgi olarak 2 mbit Metronet kullanıyorum. Nadir olsa da Lol, Dota 2 de ping sorunum oldu. Vereceğim paraya değer mi ?

yok hocam hiç sanmıyorum.0 lagla oynuyorum ben.buda speedtestim karşılaştırın.

Ping'le ilgili eski yorumları görünce biraz korkmuştum. Teşekkürler

• Yeni zombie modu PC için çıksa da oynasak.

• Beyler Cordis Die bölümünde takıldım.Kamyon sürüyoruz biraz ilerledikten sonra köprü yıkılıyor yanından geçiyorum ama başarısız sayıyor.Yardım bekliyorum.
  • black ops serileri her zaman bize aynı grafikleri sunu yo ya ben de buna ayar oluyorum
  • Uydunet ve Black ops 2:

forumda biraz araştırdım ama bir cevap bulamadım,

son 1-1.5 içerisinde ping değerleri yükselen oldu mu?

önceden istanbul'da 80-85 pingler ile oyun oynuyordum ama ne olduysa bu 40-45 günlük dönemde pingim 110-120 lere dayandı ve günün hiçbir saatinde düşmüyor yani gece 3 de oynadığım zaman epey iyi oluyordu gündüze göre ama hiç 85 falan göremiyorum, adsl ile hangi şehirden olursa olsun 80 li pingler ile oynuyor bütün tanıdıklar, uydunet tarafında sizlerde durum nedir?
  • bir şey sormak istiyorum adam 19 lwl ama an 94 kullanıyor core team death match da an 94 55 lwl silahı deilmiydi bu nasıl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lahmacun Küreği -- 28 Temmuz 2013; 15:54:24 >
  • Benim oyunun ping i hep 120 lerde.Diğer oyunlarda böyle değil ama Black Ops'ta ve Black Ops 2 de böyle sorunlar oluyor.Optimizasyon filan berbat zaten Black Ops'un.
  • blackops2 multiplayer almayın lagdan pingden hareket edemezsiniz
  • Beyler oyunu aldım mp'ye girdim ancak önümde benden habersiz giden adamı bile zaman zaman vuramıyorum oyunun mouse ayalarımı kötü yoksa bendemi sorun var yardım ederseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.