Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
12
Favori
112.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi oyun ve dlc leri %50 indirimde bende hiçbir dlc yok multiplayer için hangi dlc yi kesinlikle önerirsiniz (zombi değilde mp mapları daha önemli benim için)
  • benim aldığım dlc normal map dlc yani yeni gelen 4 harita mirage,downhill,hydro birtane daha vardı unuttum
  • İnternetten indirip oynamaya başladım. İlkini PS3 te oynamıştım ve çok hoşuma gitmişti. Ama bu daha yeni bir oyun olmasına rağmen çok kötü geldi bana. O kadar çok bug varki hangi birini anlatsam bilmem. Afganistan'da geçen bölümde atı sürerken kampa girmeden önce takılıp kalıyor, gitmiyor at (çözümünü öğrendim netten), etraftaki atların bir kısmı yarıs dışarda yarısı toprak içinde görünüyor. Yine aynı bölümde verilen görev konusunda ne bir açıklama ne bir yön işareti var. Kampı koru tankları vur diyor, bir tanesini vuruyorum diğerleri ortada yok, deli gibi dolaşıyorum her yeri, sonra zaman bitiyor, başarısız oldun diyor. Daha 2. görevde böyle ise ileriki bölümlerde neler çıkacak Allah bilir, resmen buz gibi soğudum oyundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 12 Mart 2014; 13:40:32 >
  • Arkadaşlar 30 dolara alınır mi black ops 2. Şu an steam de yarı yapıya indirimli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukk44

Arkadaşlar 30 dolara alınır mi black ops 2. Şu an steam de yarı yapıya indirimli

bende vardı zaten arkadaşta aldı beraber uprising dlc sini aldık pişman olmazsın
  • Türkçe yama hakkında bir gelişme var mı?
  • bunundami multisini kırmışlar yoksa benmi yanlış gördüm?
  • Türkçe yamayla birlikte çok zevkli olur story
  • arkadaşlar bu sıralar zombiye sardım yanlız bu elektrik adam çıkıyor ya hani şimşek gibi bişey onu alt etmenin yolu varmı.ne yaptıysam etkisiz hale getiremedim.lütfen yardııııımmm :(((
  • fallen angel bölümünde harper kapı ittiriyor otobüs geliyor diye. orda tuşa ne şekil basıpta kapıyı ittirerek açacağımızı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • oyunun içinden demolution modunu neden kaldırdılar 1.5 sene sonra kafaları mı iyi bunların?

ghosts dada demolution koymadılar zaten, seriyi iyice bitirme derdine girdiler.
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    oynanmayan bölümler oyundan kalktı sanırım demolution pek fazla oynanmıyordu son gelen güncelleme ile bende'de gitti
  • saçmalık, oynamayı bilmediklerinden oynamıyorlardı, tabi base rape yapanları da saymak lazım.
  • Satın almak isteyen, ihtiyacı olan varsa elimde steam key mevcut steam id:odinsohn07
  • Beyler bu multiplayer'de stealth chopper veya daha yüksek puan getiren scorestreakları çağırmanın bir püf noktası var mı? (Care package hariç)

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzsb

Beyler bu multiplayer'de stealth chopper veya daha yüksek puan getiren scorestreakları çağırmanın bir püf noktası var mı? (Care package hariç)

Perk 1 den Hardline perkini seçersen daha kolay çağırabilirsin.

http://i1.ytimg.com/vi/h7r3wbJNjqY/maxresdefault.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword61

quote:

Beyler bu multiplayer'de stealth chopper veya daha yüksek puan getiren scorestreakları çağırmanın bir püf noktası var mı? (Care package hariç)

Biliyorum ya zaten bende de hardline ve scavenger değişmez perkler :) Benim için sorun olan yetenektir. Maalesef bloodthirsty'nin üstünü goremedim(sadece 2 kere merciless)

• quote:

quote:

quote:

Biliyorum ya zaten bende de hardline ve scavenger değişmez perkler :) Benim için sorun olan yetenektir. Maalesef bloodthirsty'nin üstünü goremedim(sadece 2 kere merciless)

Başka yapabiliceğin şey, ilk iki scorestreak ı UAV ve Counter UAV seçersen puanın daha hızlı artar. Ölmemek en önemlisi tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başka yapabiliceğin şey, ilk iki scorestreak ı UAV ve Counter UAV seçersen puanın daha hızlı artar. Ölmemek en önemlisi tabi.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim beyler :) Asıl mesele ölmemektir bence de yoksa ölünce kazandığın puanlar ne işe yarar?

Not: bu arada dün ilk kez orbital vsat çağırdım

• sessiz sedasız mw4 hazırlıkları sürüyormuş hemde captain price varmış :)

kısa zamanda çıksa da mw zevkine devam etsek torrente düşer zaten hemen

efsane o oyunlar unutulmaz. makarov ölmeseydi daha zevkli olabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.