Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar şu nişan aldığımızda sağ tuş takılı kalıyor, ancak bir daha basınca nişangah iniyor onun ayarı nedir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Ya arkadaşlar şu nişan aldığımızda sağ tuş takılı kalıyor, ancak bir daha basınca nişangah iniyor onun ayarı nedir!

Sağ tuşu ads ye atayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz optimizasyon sorunu var. Gelecek Update ile çözülecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modern Warfare tadı var mı yok mu arkadaşalar? O hissiyatı verdi mi?
  • Silahlara ciddi denge ayarı gerekiyor. Pompalı nedir arkadaş!! kontrolsüz.. öte yandan lag'ı söylemiyorum bile.. çok kötü.. bir elde bakıyorsunuz 10 kişi öldürmüşsünüz bir sonraki el 1 kişi bile öldüremeden on kere ölmüşsünüz. Lag üzücü silah dengesi üzücü ama oyunun multisi önceki oyuna göre çok güzel. Single'ı önceki oyuna göre çok kötü. Zombi'si "biraz" karışık açıkçası..
  • black ops III tamamen hayel kırıklıgı olmus oyunun grafikleri berbat çamur gibi hepsini yüksek yaptığım halde istediğim gibi bir görüntü vermiyor oyunu oynarken yaptığım ayarlar sanki high değilde lowda oynuyormusum gibi hissettirdi.Birde oyun cok hantal mouseyi sağa sola döndürmek sanki 6-7 sn sürüyo
  • Yalnız zombi modu efsane olmuş. Farklı düşman türleri, yaratıklar vs baya vakit alıyor.
    Haritası da çok geniş ve detaylı, iyi arkadaş çevresi ile çok çok zevkli olur. Ben yabancılarla bile chat'i kullanarak baya zevk aldım.

MP kısmı alıştıkça daha zevkli hale geliyor, Redwood ve özellikle Infection mapini çok çok beğendim. WW2 zamanı modellenmiş fakat farklı, fütüristik bir atmosfer ile.
    Etrafa bakınca bir daha bakıyorsunuz. Aynısını zombi modu içinde söyleyebilirim. Mekan tasarımları çok güzel.

Grafiklere çoğu COD oyununda takılmadığım gibi bunda da takılmıyorum. Bir performans güncellemesi gelse yeter benim için.
    Oynadıkça oyundan aldığınız zevk artıyor, betada eleştirmiştim lakin oynanmaya değer haritaları var gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Kasım 2015; 0:10:10 >
  • GTX 660 ımla birlikte oyunu kurup denedik. Oyun takıldı biz üzüldük. Ekran kartıma hakaret ediyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravewalker

Singlesi nasıl gençler ?

Şu an Twitch'te MelihUçar oynuyor (SinglePlayer mod), izliyorum da çok berbat ötesi bir şey olmuş. Konu yok gibi zıplıyorsun, atlıyorsun -hem de bir insanın yapamayacağı yüksekliklerden-, silahların bazıları düşmanı direk gösteriyor saklansa bile radar mıdır, termal kamera mıdır nasıl bir sistem bilmem ama günümüze göre aşırı gelişmiş şeyler var. Bana asla zevk vermeyecek bir tür olmuş.

Nereden ulan o eski COD, bir de bu Twitchtekiler oyunu beğeniyor şaka gibi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crymone

quote:

Singlesi nasıl gençler ?

Şu an Twitch'te MelihUçar oynuyor (SinglePlayer mod), izliyorum da çok berbat ötesi bir şey olmuş. Konu yok gibi zıplıyorsun, atlıyorsun -hem de bir insanın yapamayacağı yüksekliklerden-, silahların bazıları düşmanı direk gösteriyor saklansa bile radar mıdır, termal kamera mıdır nasıl bir sistem bilmem ama günümüze göre aşırı gelişmiş şeyler var. Bana asla zevk vermeyecek bir tür olmuş.

Onları geçtim oyunun oynanışı çok tuhaf geldi.Vuruş hissi gitmiş artık ve aşırı hantal sanki oyun.

• artık csgo dan bayan bünyeme ilaç gibi geldi.

imzamdaki sistemde high ayarlarda, 60 fps rahatça aldım. matchmaking de problem yok, lag olayına pek rastlamadım. yani oyunun ciddi bir sıkınıtısını görmedim.

bir sürü oyun modu,single ve zombi derken içerik az denilemez. grafikler eh işte, sesler vasat. ama bunlar oynanışı baltalayacak cinsten değiller.

gidin koşa koşa alın demiyorum ama, benim gibi son aldığı cod oyunu mw2 olan ve csgo vs den bay gelen, farklılık arayan kişiler gidip alabilirler. böyle hoplamalı zıplamalı, hızlı oynanışı özlemişim şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

artık csgo dan bayan bünyeme ilaç gibi geldi.

imzamdaki sistemde high ayarlarda, 60 fps rahatça aldım. matchmaking de problem yok, lag olayına pek rastlamadım. yani oyunun ciddi bir sıkınıtısını görmedim.

bir sürü oyun modu,single ve zombi derken içerik az denilemez. grafikler eh işte, sesler vasat. ama bunlar oynanışı baltalayacak cinsten değiller.

gidin koşa koşa alın demiyorum ama, benim gibi son aldığı cod oyunu mw2 olan ve csgo vs den bay gelen, farklılık arayan kişiler gidip alabilirler. böyle hoplamalı zıplamalı, hızlı oynanışı özlemişim şahsen.

grafikler eh işte sesler vasat demişin bunlar oynanışı baltalayacak şeyler değil diyorsun nasıl değil bi oyunun grafikleri çamur gibiyken ben nasıl o oyundan keyif alıcam bal gibide grafikler oyunu baltalar sistemim sağlam olduğu halde gidipte çamur gibi bir oyun oynicaksam ve verdiğim paranın hakkını alamayacaksam bu oyunu oynamanın bir mantığı yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crymone

quote:

Singlesi nasıl gençler ?

Onları geçtim oyunun oynanışı çok tuhaf geldi.Vuruş hissi gitmiş artık ve aşırı hantal sanki oyun.

aynen oyun cok hantal mouseyi sağa sola döndürmek bile 5-6 sn sürüyo birde grafikler hiç olmamıs hiç değmedi verdiğimiz paraya tamamen fiyasko oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Ya arkadaşlar şu nişan aldığımızda sağ tuş takılı kalıyor, ancak bir daha basınca nişangah iniyor onun ayarı nedir!

Sağ tuşu ads ye atayın.

Hocam bu ads dediğinizne oluyor tam olarak bulamadım çünkü?
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    grafikleri çamur mu yazmışım? grafikler de sesler de idare eder işte. her cod serisinde olduğu gibi.

burada oyunu savunmuyorum. oyunu baltalamak nasıl olur anlatayım; batman gibi hayvani opt. sorunlu çıkar, mm sıkıntılı olursa, server side kopmalar olursa vs.

sana tavsiyem bf4 ün ilk çıktığı 10 günü bir incele. insanlar oyunu açamıyordu, hitmarker tamamen sıkıntılıydı. gerçi hala öyle diyorlar sonra server tickrateleri arttıracaklardı noldu bilmiyorum.

10bin lira kasa yapıp, grafikleri beğenmezsen, o kişinin bileceği bir iştir. ama tutup bu oyunun grafikleri çok kötü, oynayamıyorum dendiği zaman, içi boş bi laf olur.

fallout 4 mesela, resmen 2010 grafikleri. ee şimdi çöp mü bu oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 9 Kasım 2015; 15:37:38 >
  • quote:

grafikleri çamur mu yazmışım? grafikler de sesler de idare eder işte. her cod serisinde olduğu gibi.

burada oyunu savunmuyorum. oyunu baltalamak nasıl olur anlatayım; batman gibi hayvani opt. sorunlu çıkar, mm sıkıntılı olursa, server side kopmalar olursa vs.

sana tavsiyem bf4 ün ilk çıktığı 10 günü bir incele. insanlar oyunu açamıyordu, hitmarker tamamen sıkıntılıydı. gerçi hala öyle diyorlar sonra server tickrateleri arttıracaklardı noldu bilmiyorum.

10bin lira kasa yapıp, grafikleri beğenmezsen, o kişinin bileceği bir iştir. ama tutup bu oyunun grafikleri çok kötü, oynayamıyorum dendiği zaman, içi boş bi laf olur.

fallout 4 mesela, resmen 2010 grafikleri. ee şimdi çöp mü bu oyun?

fallout 4 ü bilemem hiç oynamadım ama cod un bütün serilerini oynadım yıl olmus 2015 ve oyunu bu grafiklerle karşımıza cıkararsın benden + puan değil - puan alırsın zaten steam topluluğundanda çogu kişi oyunun grafiklerinden vuruş hissinden senaryosundan ve optimizasyon sorunundan bahsetmiş yerden yere vurmuslar oyunu

• helll_599 kullanıcısına yanıt
    grafik olarak sanıyorum bir sıkıntı var. ayrıca bir iddiam da bir grafik seçeneğinin oyunun grafiklerini leş gibi yaptığı yönünde (ne olduğunu bilmiyorum). dün bende bu ne böyle dedim. tekrar resetledim ayarları, kısacası hepsini high vs. yaptım ve ideal grafiklere geldi. hatta bu grafik ayarının red dot scope un noktasını da blurlaştırıyor.

downscale vs. iyice kurcaladın mı bilemiyorum. şu an benim gördüğüm grafikler idare edecek nitelikte, ben iyi demiyorum zaten. cod çizgisinde devam etmiş sadece. mesela bir önceki oyunda vuruş hissi çok mu iyiymiş? single ını oynadım gerçi ama aynıydı.

uzatmanın pek bir alemi yok, herkes beğenecek diye bir şey de yok.
  • quote:

grafik olarak sanıyorum bir sıkıntı var. ayrıca bir iddiam da bir grafik seçeneğinin oyunun grafiklerini leş gibi yaptığı yönünde (ne olduğunu bilmiyorum). dün bende bu ne böyle dedim. tekrar resetledim ayarları, kısacası hepsini high vs. yaptım ve ideal grafiklere geldi. hatta bu grafik ayarının red dot scope un noktasını da blurlaştırıyor.

downscale vs. iyice kurcaladın mı bilemiyorum. şu an benim gördüğüm grafikler idare edecek nitelikte, ben iyi demiyorum zaten. cod çizgisinde devam etmiş sadece. mesela bir önceki oyunda vuruş hissi çok mu iyiymiş? single ını oynadım gerçi ama aynıydı.

uzatmanın pek bir alemi yok, herkes beğenecek diye bir şey de yok.

ben oyunu 30 dk zor oynayabildim sonra cıktım oyundan birdaha hiç girmedim akşama dedigin gibi ayarları bi sıfırlayıp senin yaptığın yöntemi deneyeyim dediğin gibi uzatmanın alemi yok zevkler ve renkler tartışılmaz iyi oyunlar :)

• Şu grafikler kötüyse ben oynamam diyenler yemin ederim küçükken arkadaşlarına mızıkçılık yapan çocuklar gibi, kusura bakmayın gençler biz zamanında ne gibi grafiklerle oynadık ve de gayet de zevk alırdık. GTA 3, Vice City, COD 1-2, MoH serisinin ilk oyunları vs bunlarda grafik mi vardı? Hayır ama hayatımıazda en çok zevk aldığımız oyunlardır. Grafikler oynanışı çok etkilemez eğer aşırı bir ışık karmaşıklığı ne bileyim görüşümüzü etkileyecek ciddi bozukluklar falan yoksa. Bu, grafik yoksa ben de yokum diyenler benim gözümde yeni nesil ergenleridir. Oyuna gelirsek sadece canlı yayınlardan izlediğim kadarıyla berbat ötesi, adam gibi bir senaryoyu geçtim oyunun bir konsepti bile yok doğru düzgün. Yazıklar olsun güzelim efsaneyi hiç edenlere.
  • Grafiği kötü diyenlere katılmıyorum.Günümüz oyunlarının bir çoğunun aşırı sıkıcı olmasının sebebi herkesin önce grafiğe bakması.Oynanış ve ruh olarak kötü olduktan sonra o oyunun gerçek hayat kalitesinde grafiğe sahip olması beni ilgilendirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 9 Kasım 2015; 19:24:45 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.