Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mouse ayarını klasik cod hızına nasıl çekebiliriz ? SS atabilirseniz sevinirim.
  • SAPPHIRE Radeon R9 280 Dual-X OC Boost 3GB ile high ayarda sorun yok ama ultra yapılmasına izin veridği ayarları yaptığımda kasılmalar başlıyor hatta kilitleniyor. Normal mi bu 16gb ram de var.
  • Pascal.Nouma P kullanıcısına yanıt
    Extra ayarları sıkıntılı oyunun. Özellikle texture kısmını sağlam bir yama gelene kadar Extra'ya almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Kasım 2015; 12:57:50 >
  • Ben en son şu ayarlarda bıraktım. Fov 83.

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 10 Kasım 2015; 22:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rollerbob

quote:

Orijinalden alıntı: oFLidu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gravewalker

Grafiği kötü diyenlere katılmıyorum.Günümüz oyunlarının bir çoğunun aşırı sıkıcı olmasının sebebi herkesin önce grafiğe bakması.Oynanış ve ruh olarak kötü olduktan sonra o oyunun gerçek hayat kalitesinde grafiğe sahip olması beni ilgilendirmiyor.

ben bi oyunda ilk önce 3 şeye bakarım birincisi oynanış ikincisi hikaye ücüncüsü grafik oyun firmaları sadece grafiğe önem verip oyunu böyle piyasaya sunuyorsa biz ne yapalım

Hocam işte kendinle çelişiyorsun grafikleri kötü diye bu oyunu oynamam demeye getiren sen değil miydin üstteki mesajlarda? Benim demek istediğim de @Gravewalker ile aynı şeyler. Mesela bu 2015 senesinde bana cod1-cod2 havasını verebilecek bir senaryoya sahip oyun yapsınlar grafikleri de 2000'lı yılların başı gibi olsun ağzımı açmam koşa koşa o oyunu satın alırım. Misal GTA 5 oyunu örnek. Ben 8 sene boyunca aralıksız GTA San Andreas oynadım ve doyamıyorum oyuna ama GTA V'i 2 saat oynamaya dayanamıyorum sıkılıyorum. Olay bu.

tamamda hocam black ops III te doğrü dürüst bir oynanış yok ki optimizasyon sorunu olduğu için oyunda fps düşüp yükseliyor.Grafikler berbat,mouse sorunundan bahsetmiyorum bile kendimle nasıl çelişeyim.Ayrıca GTA V ilk cıktığında bu oyun gibi sorunlu değildi yağ gibi akıyordu herşeyi ile mükemmeldi benim için zevkler ve renkler tartışılmaz sen sevmişin bu oyunu ben sevmedim ben gta V i cok sevdim hala oynuyorum sen beğenmişsin oyunu ben beğenmedim olay bu :)Ayrıca oyun cok 4/4 lük olsaydı steam topluluğunda yerden yere vurmazlardı oyunu

Artık cidden sinirleniyorum. Anlamanızda ciddi sorun var. Yahu benim COD Black Ops 3'ü sevdiğimi nereden çıkarıyorsunuz? Siz bu oyunda sadece grafiğe göre yorum yapıp beğenmedim demişsiniz yani BO3'ün grafiği iyi olsaydı oynayacaktınız/sevecektiniz. Ben de dedim ki grafiğe değil senaryoya, konsepte bakın. Ben Black Ops 3'ü sevdim demedim hiçbir cümlemde. Aksine nefret ettim, COD Black ops 2'den sonrasını da oynamadım, bıraktım.

adama ne sinirleniyorsun birader adam haklı demiş sen oyun alırken grafikleri rezalet 2003 yapım grafiğe sahip bir oyunu alırmısın 2015 yılında istediği kadar senaryosu kılı tüyü sağlam olsun grafikler tatmin edici değilse o oyunu kimse almaz firmalarda bunu bilir senin kafan geri kalmış kendini 2003 yıllında sanıyorsun sen öyle rezalet grafiklere sahip oyunları oyna bizi ilgilendirmez ama artık teknoloji gelişti oyunlarda ona göre cıkıyo grafik oyunlarda önemli birşey hadi görüşürüz yiğenim.

Evet alırım bana cod1,cod2, vice city, gta3, ne bileyim işte eski tarz efsaneler gibi kurgusu, konsepti olan bir oyun çıkarsınlar ama grafiği 2003 yılı gibi olsun ağzımı açmam. Aynısını yukarıda da söyledim. Sizi gidi grafikçi yeni nesil bebeleri ...

yav hehe sen o külüstür bilgisayarın ile anca onu oynarsın zaten senden hala bebe mi var burda gevşek. Sen önce adam gibi konuşmayı öğren sonra millete bebe de liseli ergen hadi git sütünü iç yat yarın okul vardır sana

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Grafiği kötü diyenlere katılmıyorum.Günümüz oyunlarının bir çoğunun aşırı sıkıcı olmasının sebebi herkesin önce grafiğe bakması.Oynanış ve ruh olarak kötü olduktan sonra o oyunun gerçek hayat kalitesinde grafiğe sahip olması beni ilgilendirmiyor.

ben bi oyunda ilk önce 3 şeye bakarım birincisi oynanış ikincisi hikaye ücüncüsü grafik oyun firmaları sadece grafiğe önem verip oyunu böyle piyasaya sunuyorsa biz ne yapalım

Hocam işte kendinle çelişiyorsun grafikleri kötü diye bu oyunu oynamam demeye getiren sen değil miydin üstteki mesajlarda? Benim demek istediğim de @Gravewalker ile aynı şeyler. Mesela bu 2015 senesinde bana cod1-cod2 havasını verebilecek bir senaryoya sahip oyun yapsınlar grafikleri de 2000'lı yılların başı gibi olsun ağzımı açmam koşa koşa o oyunu satın alırım. Misal GTA 5 oyunu örnek. Ben 8 sene boyunca aralıksız GTA San Andreas oynadım ve doyamıyorum oyuna ama GTA V'i 2 saat oynamaya dayanamıyorum sıkılıyorum. Olay bu.

tamamda hocam black ops III te doğrü dürüst bir oynanış yok ki optimizasyon sorunu olduğu için oyunda fps düşüp yükseliyor.Grafikler berbat,mouse sorunundan bahsetmiyorum bile kendimle nasıl çelişeyim.Ayrıca GTA V ilk cıktığında bu oyun gibi sorunlu değildi yağ gibi akıyordu herşeyi ile mükemmeldi benim için zevkler ve renkler tartışılmaz sen sevmişin bu oyunu ben sevmedim ben gta V i cok sevdim hala oynuyorum sen beğenmişsin oyunu ben beğenmedim olay bu :)Ayrıca oyun cok 4/4 lük olsaydı steam topluluğunda yerden yere vurmazlardı oyunu

Artık cidden sinirleniyorum. Anlamanızda ciddi sorun var. Yahu benim COD Black Ops 3'ü sevdiğimi nereden çıkarıyorsunuz? Siz bu oyunda sadece grafiğe göre yorum yapıp beğenmedim demişsiniz yani BO3'ün grafiği iyi olsaydı oynayacaktınız/sevecektiniz. Ben de dedim ki grafiğe değil senaryoya, konsepte bakın. Ben Black Ops 3'ü sevdim demedim hiçbir cümlemde. Aksine nefret ettim, COD Black ops 2'den sonrasını da oynamadım, bıraktım.

adama ne sinirleniyorsun birader adam haklı demiş sen oyun alırken grafikleri rezalet 2003 yapım grafiğe sahip bir oyunu alırmısın 2015 yılında istediği kadar senaryosu kılı tüyü sağlam olsun grafikler tatmin edici değilse o oyunu kimse almaz firmalarda bunu bilir senin kafan geri kalmış kendini 2003 yıllında sanıyorsun sen öyle rezalet grafiklere sahip oyunları oyna bizi ilgilendirmez ama artık teknoloji gelişti oyunlarda ona göre cıkıyo grafik oyunlarda önemli birşey hadi görüşürüz yiğenim.

Evet alırım bana cod1,cod2, vice city, gta3, ne bileyim işte eski tarz efsaneler gibi kurgusu, konsepti olan bir oyun çıkarsınlar ama grafiği 2003 yılı gibi olsun ağzımı açmam. Aynısını yukarıda da söyledim. Sizi gidi grafikçi yeni nesil bebeleri ...

yav hehe sen o külüstür bilgisayarın ile anca onu oynarsın zaten senden hala bebe mi var burda gevşek. Sen önce adam gibi konuşmayı öğren sonra millete bebe de liseli ergen hadi git sütünü iç yat yarın okul vardır sana

Külüstür? Al bak resme iyi bak kör olma sakın he. i5 4690k, gtx970 ...

Normalde asla kullandığım ürünlerle, malımla hava atmayı doğru bulmam zorla kaşınıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rollerbob -- 11 Kasım 2015; 1:30:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Külüstür? Al bak resme iyi bak kör olma sakın he. i5 4690k, gtx970 ...

Normalde asla kullandığım ürünlerle, malımla hava atmayı doğru bulmam zorla kaşınıyorsunuz.

Boşver dostum.Bu tür adamlar offf grafiklere bak süper oyun bu ya kafasında olanlar.

• şu roundlar çok kısa sürüyor. bunun bi modu vs yok mu arkadaşlar? tam ısındın hoppa bitti.

birde extra ayarlarda bi sıkıntı var, high oynayın. grafikler leşe dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

fiyasko falan olmaz yeni nesil oynanış yeni nesil grafiklerlme ikinci dünya savaşı oynanmadı hiç halk istiyor toplum istiyor

aynen öle hocam yeni bi grafik motoruyla 2. dünya savaşı yapsalar tadından yenmez bide uzun olsa konu varya ooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: capcuk

oyun firmaları bu şekilde optimasyon sorunlu oyunları piyasa sürüdükleri müddetçe kıraklı oyunların önünü açarlar

Kırak ne la

Aslında bu bkz..

Dilimizde sanal alemde kullanıldığı gibi geçen crack(ed)kelimesi "kırılmış" anlamına gelmektedir. Ücretli yazılımları ücretsiz kullanmayı sağlayan, program kırıcıları (cracker) tarafından yazılmış programcıkları ifade eder.
  • 660m ekran kartında 1366x768 mediumda sürekli fps drop alıyorum bir önceki oyunu 1080p de oynamıştım bununda pek farkı yok önceki oyundan oyun cidden sorunlu beyler orjinal almayın düzelene kadar
  • aynen beyler orjinal falan almayın paranıza yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

660m ekran kartında 1366x768 mediumda sürekli fps drop alıyorum bir önceki oyunu 1080p de oynamıştım bununda pek farkı yok önceki oyundan oyun cidden sorunlu beyler orjinal almayın düzelene kadar

Ekran kartinin cod icin cikardigi surucuyu kurdunmu ben amd kullaniyorum 15.11 geldi cod icin high ayar 1080 p cok rahat oynuyorum bi dene istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 TL gibi kazık bir fiyatla oyunu almama sebep olduğu için önce ARAL' a bir selam çakıyorum umarım batarsınız bir günde biz oyuncular rahatlarız. Oyunun single modunu iki günde çok zorlanmadan hardened zorlukta bitirdim bitirdim ama bitene kadar ne kadar sıkıldım anlatamam hele ki son bölüm bitmeyecekmiş gibi geldi neredeyse bırakacaktım o kadar sıkıldım. COD serisinin en yüzü kara senaryo modu bu oyunda arkadaşlar senaryo için heveslenenler ağızlarının suyunu silsinler çünkü ne adam gibi bir senaryo var ne de adam bir karakterimiz var hafızamıza kazınacak.

1. GRAFİK : Kesinlikle AW nin grafikleri daha iyi hiç şüphe yok zaten inanılmaz bir optimizasyon sorunu var son bölümler de oyun sık sık kendi kendine kapanıyordu uyuz oldum.

2. SESLER : Sesler vasatın bile altında o kadar kötü yani karakter seslendirmeleri bir nebze iyi fakat geri kalan herşey vasat. Silah sesleri olsun patlama ve efekt sesleri olsun vasatın altında.

3. SENARYO : Çocuk saçması bir hikaye ve anlatımı var çok tahmin edilebilir gerçekleşiyor herşey şaşırtan ve aklıma kazınan hiçbir anı yok oyunun.

3. VURUŞ HİSSİ : Vuruş hissi mi o da ne oyunda yok öyle bir şey.

4. MULTI PLAYER : Oyunu tek kurtaran kısmı burası yoksa geri iade edecektim gerçekten. Multisi gerçekten güzel oyunun benim gibi aynı zamanda AW sahibi olanlar geçmeli mi bu kendi kararları sonuçta oyun çok pahalı.

• beyler biraz saçma olcak ama yerdeki silahı nasıl alıyoruz ? bulamadım bi önceki oyunlardaki gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

yok kardeş ya ben böyle cod istemiyorum.değişik değişik silahların olduğu cod istemiyorum. üstün teknoloji istemiyorum.uçan robotlar falan istemiyorum.

ben şu bölümün verdiği heyecanı :

şu bölümün verdiği coşkuyu :

şu bölümün verdiği hüznü istiyorum :

bırakın şu bf özentisi multiplayer modları falan. cod'u cod yapan singleplayer modudur. adam gibi singleplayer modu yapın yeter. 10 kere gene bitiririz.

Black ops 1 de çok güzeldi hocam . Soğuk savaşı konu alan başka fps oyunu yok bir vietnam bir küba

• quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

quote:

yok kardeş ya ben böyle cod istemiyorum.değişik değişik silahların olduğu cod istemiyorum. üstün teknoloji istemiyorum.uçan robotlar falan istemiyorum.

bırakın şu bf özentisi multiplayer modları falan. cod'u cod yapan singleplayer modudur. adam gibi singleplayer modu yapın yeter. 10 kere gene bitiririz.

Black ops 1 de çok güzeldi hocam . Soğuk savaşı konu alan başka fps oyunu yok bir vietnam bir küba

Aynen çok iyiydi senaryosu. Film gibiydi. Ters köşe olduk

• bu perk sistemini TÜRKÇE olarak anlatan bir video yada yazı varmı acaba hayrına biri solesin :)
  • Cod serisi benim için black ops'dan sonra bitti. Mw3 çerezlik bir oyundu. Şuanki oyunlara bin basar o ayrı. Mw1'i ps3'e almıştım çıkar çıkmaz. Oyun o kadar güzeldi ki 4-5 kez bitirmişimdir. All ghilled up görevi, fps oyunları arasındaki singleplayer nirvanasıdır mesela.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

quote:

Aynen çok iyiydi senaryosu. Film gibiydi. Ters köşe olduk

Oscar filmlerine aday olabilecek bir senaryosu vardı BO 1'in çok iyi hatırlıyorum DH'de aylarca uzun uzun sayfalar dolusu o oyunun senaryosunu tartışırdık, anlayana kadar beynimiz yanıyordu.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.