Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WatchGuard

quote:

Orijinalden alıntı: capcuk

oyun firmaları bu şekilde optimasyon sorunlu oyunları piyasa sürüdükleri müddetçe kıraklı oyunların önünü açarlar

Kırak ne la

Aslında bu bkz..

Dilimizde sanal alemde kullanıldığı gibi geçen crack(ed)kelimesi "kırılmış" anlamına gelmektedir. Ücretli yazılımları ücretsiz kullanmayı sağlayan, program kırıcıları (cracker) tarafından yazılmış programcıkları ifade eder.

bazen de kürek diyorlar. Eline sağlık. Çok güldüm.

• hiç güzel durmuyor oyun yine gelecekte geçiyor,üstelik grafiklerde kötü ve boyutu 50gb felan,

indirimlerde eski cod oyunlarını almayı planlıyorum,cod,2cod4,black ops 1,bu üçü bence en güzel cod serisiydi...
  • ps4 te online olamıyorsum server sıkıntısı yüzünden abc hatası alıyorum. çözen var mı ?

redditten falan baktım, server numaraların degişmesini bekledim falan gene olmadı.

aldıgımla kalıcam şu oynu :(
  • Black Ops 3 Multiplayer'a girmeye çalıştığımda Online'a bağlanılamadı hatası veriyor sıksık. Bazense sıkıntısız Multiplayer'a giriş yapabiliyorum. Bağlanamadığımda bo3 server status' e bakıyorum ve pc de serverlarda sıkıntı olmadığını gösteriyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan ve ya çözebilen var mı? IP ile alakası var mıdır bilmem lakin birkaç kez modemi resetlediğimde girme fırsatı yakaladım ya da alakası yok öyle denk geldim.

Not: Giriş Ekranında 3.xx.xx.xx sürümlerini güncellemesini yapıyor ona rağmen girmiyor.
  • Prestige olayı ne oluyor arkadaşlar, en baştan level kasmanın esprisi nedir, getirisi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trise -- 12 Kasım 2015; 19:18:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkubix kullanıcısına yanıt
    Nat Type durumunda ne yazıyor?
  • Arkadaşlar her girdiğim oyunda minimum 100 ping görüyorum, var mıdır bir çözümü bunun?nat type open olmasına rağmen sürekli 30 40 pingli rakiplere karşı 100 pingle oynamaktan bıktım.8mbit bağlantım var ve diğer oyunlarda böyle bir problemim yok.
  • Bi kac sorum olucak nat typ nedir pinge bi faydasi varmidir varsa nasil yapariz bide sadece TR de mi ping sikintisi var cunki rakiplarin pingi hep dusuk ve ping sorunu icin sizce yama gelirmi simdiden saolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde pingim düzgün olsa neler yapıcam da onlarda bilio tabi :D
    Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: gesso

Black ops 3'te Fov farkları. Benim tercihim 83:

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]

Güzelde tab a bassaydın ya kaç adam aldın merak ettim o kadar izledik keyifle

• gesso kullanıcısına yanıt
    Modarate mi öyle birşey di. Nat type ta hiç sıkıntım olmadı. mw3, bo2, ghost hepsinde sıkıntısız multiye girebildim. Bunda da girdim fakat 1 haftada en fazla 3-4 kez bağlanabildim.
  • Oyun acayip bayıcı , yavaş ve sıkıcı. Single'yi bitiremeyeceğim galiba..
  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt
    multiye sıkıntısız girebiliyor musunuz?
    giriyorum da pingler bi garip oyunun için de bi 140 oluyor bi 50 bi 80 oluyor bi 90 acayip bişey anlamadım okuduklarımdan anladığım kadarıyla cod yapımcıları bi kere çıkarınca oyunu bidaha ugrasmıolarmıs ama buna umarım bi çözüm üretirler sizde durum nasıl sıkıntı varmı ?
  • birşey daha dikkatimi çekti sadece TÜRK oyuncularda ping problemi var gibi rakiplerin ping leri hep düşük bence bu bole gider gibi oduna para verdik gibi geliyo bana.
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler helll_599. Bu çok verimli bir maç olmamıştı maalesef. 22-6 bittiğini hatırlıyorum. Oynadıkça fark ettim ki artık Hellstorm ve Lightning Strike ile kill almak güçleşmiş. Emin değilim ancak Hellstorm bombalarının tesiri düşürülmüş olabilir. Lightning Strike ile 4-5 denememde hiç kill alamadığımı görünce onu kullanmayı da bıraktım. Bir yenilikte, artık Lightning Strike aldığımızda karşı takıma bu durum bildiriliyor ve siz henüz kullanamadan düşman kapalı alanlara yönelebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 15 Kasım 2015; 13:01:42 >
  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt
    Benim de ping durumum aynı. Geçmiş mesajlarda Uydu Net kullana biri 80 ping görüyorum demişti.
    Nat type Open olursa daha iyi ancak senin bağlantı durumunda çok kötü denilemez. Şu yaşadığım sıkıntı bana COD AW zamanı yaşadığımız sorunu hatırlattı. Onda da sunucu bağlanmaz, modeme yeniden başlatır girerdik. Sorunu nasıl çözeceğini bilmemekle beraber modemden port açmanı ve güvenlik duvarını kapatarak bağlanmayı deneyebilirsin.
  • hadi dedim indiriyim , belki cod serisine bu oyun ilegeri dönerim diye..50gb indirdiğime mi yanayım cod serisinin içler acısı durumuna mı yanayım anlamadım...
    Oyunu oynamam 5dk sürdü ve hazin son ..50 g b a elveda..yazık o kadar pc açık kaldı...
    Cod serisi benim için COD2 ve 4 ten sonra bitmişti..buna kesin kanaat getirdim bugün..

battlefield 4 ün gözünü seveyim ya...Kıymetini daha iyi anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 15 Kasım 2015; 9:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

hadi dedim indiriyim , belki cod serisine bu oyun ilegeri dönerim diye..50gb indirdiğime mi yanayım cod serisinin içler acısı durumuna mı yanayım anlamadım...
    Oyunu oynamam 5dk sürdü ve hazin son ..50 g b a elveda..yazık o kadar pc açık kaldı...
    Cod serisi benim için COD2 ve 4 ten sonra bitmişti..buna kesin kanaat getirdim bugün..

battlefield 4 ün gözünü seveyim ya...Kıymetini daha iyi anladım

BF4 ilk çıktığı günleri hatırlatmama gerek yok çünki halen hatalarla dolu bir oyun bende severek oynuyorum avatarımdan da bellidir sanırım ama 2 yıl oldu halen yerde diz çökmüş kayarak giden adamlar var daha başka bişey solememe gerek varmı bilmiyorum bence multisinden bahsedicek olursak tek sıkıntısı fps ve ping sorunları fps düzeltilirde ping sorunları kalıcı olucak gibi malesef.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.