Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psn : kfycuneyt eklersenız gorusuruz. bu da vıdeom

https://youtu.be/JQBmVzCY62E
  • kfycuneyt kullanıcısına yanıt
    Burası PC konusu PS konusunda yazarsan daha fazla kişi ekleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker2010

Merhabalar, ben de bu akşama kadar hikayesine berbat diyordum fakat problem oyunun hikayeyi anlatma konusundaki başarısızlığı, hikayenin en önemli kısımları bölüm başlarında kayan yazılar (Taylor'un raporları) ve oyundan önce çıkan çizgi romanda anlatılıyor.

Oynadığımız karaktere Taylor bağlandığına komadayız, eğitimimiz bittikten birkaç saat sonra ölüyoruz. Oyun aslında karakterin ölmeden önceki son birkaç saatindeki bir rüya. Taylor bağlandığında anıları bize geçmiş oluyor ve biz o hikayedeki yerleri değiştirerek hayal ediyoruz. Taylor normal bir askerken Singapur'daki patlamanın yaşandığı yere gidiyor fakat hepsinin katledilmiş olduğunu görüyor, buradaki kötü karakter ise Dylan Stone adında bir CIA ajanı. (ki bizim rüyamızda bu adamın yerine Taylor'ı, Taylor'ın yerine kendimizi koyuyoruz, aslında CORVUS denilen bir virüs de yok) Hikayenin geri kalanını zaten oyunu oynayanlar biliyor, ben sonuna atlamak istiyorum; Lotus Tower'da (oyunda sondan bir önceki bolüme) kadar Dylan'ı takip eden Taylor, onu öldürmeyi başarıyor fakat ağır yaralandığından robotik parçalar takılması gerekiyor, ayrıca Khalil ve başbakan Said de bu operasyon sırasında yakalanıyor ve Taylor'ın ekibi ve biz onları kurtarıyoruz ilk bölümde.

Basitçe anlatmak gerekirse: Sadece ilk bölümde oynadığımız karakter gerçekten hayatta, diğer tüm bölümler Taylor'ın anılarından ibaret.

Eline sağlık çok güzel yazmışsın bence de oyunun anlatımı sıkıntılı.Eğer adam gibi anlatsaydı sağlam oyun derdik ama kaçırdı bu treni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son çıkan oyunlar niye böyle oldu hep

bf ninkide call of kide kimse beğenmedi neden acaba
  • Oyunla ilgili eleştirileri bildiğim halde gidip aldım. Yarın akşama kadar inmiş olur sanırım. Multiplayer kısmını betada denedim. Prestijler falan atmasam da oynanır.

Advanced warfare'da prestij 15 'e geldim sayılır.

http://steamcommunity.com/id/xNeferx/
  • bu oyunda yerdeki silahlar alınmıyor mu ((
    steam kullanmıyorum .
    ama yerdeki silahları bir türlü alamıyorum.
  • SweetHome kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkürler, deneyeceğim ve buraya da bildireceğim...
  • SweetHome kullanıcısına yanıt
    Denedim ama yine çalışmayı durdurdu hatası veriyor...
  • Lütfen yardım edin
    Oyunu alma arifesindeyim pcde 4710hq işlemci 16 ram gt860m ekran kartı full ayarda olmasa bile medium high oynatır mı

• Lütfen yardım edin
    Oyunu alma arifesindeyim pcde 4710hq işlemci 16 ram gt860m ekran kartı full ayarda olmasa bile medium high oynatır mı

• Lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: DrOzanB

arkadaşlar bulaşmayın TaymekHoldem e her girdigi oyunda hile kullanıyor sizede ban yedirtebilir
    Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]

gulaklardan tut gulaklardan
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    kaldıra bilir gibi gözüküyor nerden alıcaksınız oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

kaldıra bilir gibi gözüküyor nerden alıcaksınız oyunu ?

G2a dan alacağım hocam 103 liraya.Steamde 150 lira pahalı geldi

• nasıl oynuyorum

https://www.youtube.com/watch?v=IL1XiGd3wqE

anladım kaldırmazsa iade edersiniz die sordum da g2a dan alırken dikkat edin ben bölge kodu olmayan bulamadım voidu dan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

anladım kaldırmazsa iade edersiniz die sordum da g2a dan alırken dikkat edin ben bölge kodu olmayan bulamadım voidu dan aldım

https://www.g2a.com/call-of-duty-black-ops-iii-steam-cd-key-preorder-global.html

Şu hocam.

yanlış anlamadıysam bunda geçerli olduğu ülkeleri yazmış sıkıntı çıkarmaz umarım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.