Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guneyayhan

yanlış anlamadıysam bunda geçerli olduğu ülkeleri yazmış sıkıntı çıkarmaz umarım.

Tam tersi geçmediği ülkeler hocam.Türkiye için sorun yok.Siz ne kadara aldınız oyunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplayerde oldurme sayısını nerde yazıyor? Toplam sayısını demiyorum sadece öldükten sonra kaç kişiyi öldürdüğümü bilmek istiyorum var mı böyle birşey.

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    130 tl aldım ben
  • abc.... hatası aldım sürekli ve 1 kere bile online oynayamadım.
    parayı geri yatırmalarını istedim ve ücreti geri iade oldu.
    hiç kasamam steam kusura bakma canım
  • bir oyun bu kadarmı kötü olur şu an sırf bitirdim demek için oynuyorum ne kadar katlanıcam belli değil.call of duty serisinin ve oyun dünyasının en kötü oyunlardan biri grafik oynanış optimizasyon konu derinlik berbat+berbat bu oyun bence piyasadan toplatılmalı callf of duty 4 oynayın inanın bu oyundan 10 gömlek üstte ne bu robatlar bilmem neler zıplamalar çocuk oyunu gibi ya seriyi komple bitirin ya adam gibi oyun yapın sonuç uzak durun bu oyundan
  • bence o kadarda abartılıcak kadar değil benimde beğenmediğim kısımları oldu da siz baya öldürmüşsünüz :D

• KN-44 silahi gercekten cok guzel bir silah oyuna yeni baslayanlar icin.
    Link =====► Call of Duty Black Ops 3: KN-44 gameplay #3

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]

• Merhaba arkadaslar, oyunun Multiplayer kismindaki Perk sistemi ile ilgili bir video hazirladim oyundaki butun perkleri tek tek acikladim, umarim yardimci olur bir cok arkadasa, eksik veya yanlis bir bilgi var ise kusura bakmayin arkadaslar, kimseyi yanlis yonlendirmek istemem, iyi gunler.

Link =====► Call of Duty Black Ops 3: Perk incelemesi #turkce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextLevelTR -- 30 Kasım 2015; 20:11:56 >

• Arkadaşlar bu robotları hacklediğimiz gücü nasıl açıyoruz. Bende sadece koşma toz atma gücü aktif oluyor. Ana karargahta diğer güçleri açtım ama oyunun içinde kullanamıyorum.
  • Herşeyden önce Oyunun ruhu yok, hikâyesi çok absürt. Ayrıca eski codlardaki vuruş hissini yakalayamadım. Bir cod hayranı olarak şunu söyleyeyim oyun gerçekten cod oyunları içerisinde en kötüsüydü.

• maniQueDepresif kullanıcısına yanıt
    Evet yerdeki silahlar alınmıyor sadece kayalardaki silahları alabiliyorsunuz

• Merhabalar benim bir sorum olacaktı. Oyunu bilgisayarda oynuyorum ve elimdeki xbox 360 gamepadi ile oynamaya çalışıyorum. Kklavye mouse konusunda sıkıntım yok, 98 yılından beri klavye mouse'a öyle alıştımki gayet normal oynuyorum fakat iş gamepad'e gelince yerlerde sürünüyorum. Gamepad'i daha çok spor oyunları ve tpslerde kullanıyorum ama şu fps işine bir alışamadım. Bunun için tavsiyesi olan var mı? Cidden bazı zamanlar kontroller beni öyle delirtiyor ki gamepadi kırma noktasına geliyorum :) İnsan düşünüyo ps4 ya da xbox one alsam ben bu oyunu nasıl oynarım diye.
  • reverse.angle kullanıcısına yanıt
    Gamepadlar Xbox ve ps4te akıllı nişan alma diyebileceğimiz( orijinal ismini ben bilmiyorum en azından) bir özellikle çalışır. Hedefe yakın nişan almak için l2 tuşuna baktığınızda hedefe nişan alır. Pcde de bazı oyunlarda gamepad ayarlarından kapanıp açılıyor bu özellik. Bence bunu bi araştırın bo3te pcde var mi bu özellik diye.

• mcnulty M kullanıcısına yanıt
    Evet auto aim diye bir özellik var fakat ya ben kullanmayı başaramadım ya da bu özellik pcde çok sağlıklı çalışmıyor (bence ben kullanamıyorumdur, çünkü ben kendim de nişan almaya çalışıyorum bir yandan -el alışkanlığı). Bunun haricinde başka hiçbir numarası yok mu controller ile oynamanın çünkü gerçekten bayağı bir zor geliyor bana.
  • Arkadaşlar hepiniz o vasat bu kötü demişsiniz. Ben şunu sorayım, az önce g2a dan aldım oyunu sırf multi ve zombi için. hikaye artık sarmıyor beni. multisi olmuş mu? zombiyi çok kişi beğenmiş incelemelerde zaten de multi nasıl?
  • Arkadaslar umarim begenirsiniz.

Link =====► Call of Duty Black Ops 3: Zombie Modu #1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextLevelTR -- 4 Aralık 2015; 21:09:30 >

• bu nat type ı nasıl open yapacagız. moderate de kalıyor sürekli. maç bulamıyorum bu yüzden sanırım. bilen anlatabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.