Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok yanlış zamana denk gelmiş paşam yoksa PC' de de gayet zevkli multisi. Haftasonu oynaması bedava yaptılar ve bu günlerde böyledir COD' un PC'de hileciler dolar taşar. Prestige 6 lvl 44 ama bugün bana da oyun oynatmadılar sıkıldım çıktım lanet olsun bu hileyi yazanlara ve satanlara.
  • Anlamadıgım oyunu ilk başta deneme olarak yukledım gayet zevkliydi zaten ona güvenerek aldımda parama zamanıma internetime yazık oldu hayırlısı diyelim konsolla ne kadar istemesekte devam edicez anlaşılan bide oyundan nedense atıyo benı bir 2 dk sonra hoş geldin pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 21 Aralık 2015; 22:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne sorun var oyunda beyler?
  • Arkadaşlar daha önce bir kaç kez normal oynayabildiğim oyunda artık oynayamıyorum yardım edebilirseniz sevinirim Sorunum şu Oyuna giriyorum online bağlanıyorum multiplayera giriyorum oyun başlıyor haritada herkesle beraber doğuyorum ama oyun başladığında sağa sola dönmekten başka bir şey yapamıyorum ateş edemiyorum ve yürüyemiyorum rakipler beni öldürebiliyor sonra hareketsiz kaldığım için oyundan atıyor. Her seferinde aynı şeyler oluyor (bu sorun son büyük güncellemeden sonra ortaya çıktı)
  • The_MenTalisT kullanıcısına yanıt
    Oyun ayarlarından Klavye tuş ayarlarını varsayılan (reset to default) yapmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesso

Oyun ayarlarından Klavye tuş ayarlarını varsayılan (reset to default) yapmayı deneyin.

Teşekkür ederim söylediğinizi yaptım ve düzeldi.
  • Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]

''Combine'' adlı mapde böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Diğer maplerde bu tip bir soruna rastlamadım. Sadece bu haritada oyundaki arka plan anlık siyah oluyor tekrar düzeliyor. Maç içerisinde çok fazla sayıda oluyor ve gözüme batıyor.

Dediğim gibi diğer maplerde olmaması enteresan, DDU ile ekran kartının driverını tamamen sildim tekrar yükledim (GTX 970 - 361.43) sorun geçmedi. Steamden oyunun dosyalarını doğruladım. Gene aynı...

Player içindeki config dosyasını sildim. Hatta player dosyasını sildim gene aynı sıkıntıyı yapıyor aynı mapde. Tamamen silip kurmakta çok vaktimi alacak.

Sorun ne anlamadım, bahsettiğim driver sürümü ile benzer sıkıntıyı yaşayan var mı?

Kartta sorun olacağını düşünmüyorum diğer oyunlarda böyle bir duruma rastlamadım. Hatta dediğim gibi BO3'de tek bir haritada yapıyor bunu...

EDIT: Steam'de bir çok başlık açılmış bu görsel hata ile ilgili, en son çıkan Nvidia driverı sebep oluyormuş bu duruma. Bir önce ki driverı kurarak aşılabiliyor şimdilik. Nvidia fixlemeye çalışıyormuş. Yada oyun update alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 27 Aralık 2015; 10:35:32 >

• Black ops 3 tam bşr sorun. Oyun bir türlü girmiyordu fraps tarzı programları kapatıca açıldı. Sonra dvmlı kasmalar donmalar. 8 rami 16 yaptım. Azaldı ama bitmedi. 24 ram yapınca tam kesildi. Cod serisi ram optimizasyon olayını bilerek mi yapar ram firmalarıula anlaşması var anlmadım adv war da farklı değildi. Bir sonraki oyunlar 32 ram den aşağı çalışma heralde.

• arkadaşlar merhabalar

oyunu aldım ve 1.5 haftadan beri oynuyorum arkadaşımla

ayrıca twitchden yayınımızda devam etmektedir.

yayında h1z1 ve bo3 yayını yapmaktayız.

bu iki oyunuda oynarım diyen varsa beni steamden eklesin - steam id : EtoTheChef

twitch yayınımız isewww.twitch.tv/etocanfb
  • Arkadaşlar oyun dili ingilizce ayarlar kısmından dil bölümüne nerden gelebilirim kendınız menudn bakıp tarif edermısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]

Steam Adresine Gitmek İçin Tıklayınız
    Oyun Sitesine Gitmek İçin Tıklayınız

Call of Duty: Black Ops III üç özel oyun modunu bir araya getiriyor: Sefer, Çok Oyuncu ve Zombi Modları ile hayranlarına şimdiye kadarki en derin, en tutkulu COD deneyimini sunuyor. Sefer, çevrimiçi 4 oyuncuya kadar oynanabilen ortak oyun ya da tek başına oynanabilecek sinematik bir gerilim tadında tasarlandı. Çok Oyuncu Modu, sıralamada yükselmenin yeni yolları, kişiselleştirmeler ve savaş ekipmanlarını kuşanma şekliyle serinin şimdiye kadarki en derin, en bonkör ve en cazip hali. Ve Zombi modu da kendine has anlatım tarzıyla insanın aklını başından alacak bir deneyim sunuyor. Adıyla dudak uçuklatan ortamların, görülmemiş silahların ve yeteneklerin, öngörülemeyen bir yenilik seviyesinin, gelişmiş bir sıvı hareket sisteminin habercisi durumunda.

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 3'ün PC sürümünde bulunacak olan özellikler hakkında açıklamalar yaptı. Oyunun PC sürümüne ekstra bir özenle yaklaştıklarını ve olabildiğince geniş bir kitleye ulaşmak istediklerini belirten Treyarch ekibinin yayınladığı listede gerçekten de normal bir PC oyuncusunun bir FPS oyunundan bekleyeceği şeyler yer alıyor. Liste şöyle,

- Dedicated server desteği
    - İki kişilik ayrık ekranda(split screen) co-op oynama
    - Kontrolcü desteği
    - Güçlü ekran kartı optimizasyonu, SLI, Crossfire optimizasyonu ve 4K çözünürlük desteği
    - Oyunun ayarlar bölümünde FOV ayar yapılandırması
    - İstenildiği takdirde oyuna FPS sınırlaması koyma
    - Daha güçlü chat desteği
    - Treyarch Anti Cheat özelliği

Firmanın yayınladığı minimum sistem gereksinimleri ise şu şekilde;

İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
    İşlemci: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
    Bellek: 6 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
    DirectX: Version 11

Call of Duty: Black Ops 3, Steam'de ilk olarak 99 TL'den satışa çıkmıştı. Serinin önceki oyunu Call of Duty: Advanced Warfare de aynı fiyattan satışa çıktığı için bu duruma pek şaşırmamıştık. Şimdiyse oyuncular için kötü bir haber geldi.

Call of Duty: Black Ops 3'ün Steam'de 99 TL olan fiyatı birden 179 TL'ye çıktı. Yani oyunun fiyatı ikiye katlandı. Eskiden season pass ile 170 TL'ye satılan oyun şu an bütün DLC'leriyle 300 TL'ye satılıyor.

Activision'ın neden böyle bir karar aldığını bilemiyoruz, ama bu fiyat artışı oyuncuların hiç hoşuna gitmeyecektir. Kuşkusuz bu durum Steam'de oyunu Türkiye'den satın alanların sayısına da büyük darbe vuracaktır.

Call of Duty: Black Ops 3'ün multiplayer betasıyla ilgili sızıntılar gelmişti. Activision konuyla ilgili resmi paylaşımları en nihayetinde yaptı.

Belirtilenlere göre Call of Duty: Black Ops 3'ün PS4 betası 19 Ağustos ile 23 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Oyunun PC ile Xbox One betası ise 26 Ağustos ile 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Betaya bir hafta kala Treyarch tarafı, betada hangi modların ve haritaların bulunacağıyla ilgili daha detaylı bir paylaşım yapacak.

Kullanmak isteyenler için imza:

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]

Call of Duty: Black Ops 3

[image]https://store.donanimhaber.com/b2/5e/ed/b25eedfd6262fa6b3da276ad6f708432.png[/image] 
    [size=2]Call of Duty: Black Ops 3[/size][/center]

Yardımları için XanthiN'e teşekkürler.
    Konuda Bölüm Sonu Canavarı haberlerinden alıntı yapılmıştır.

Bir daha cod serisi oyun almicam dedim yemin ettim cod:ghost'tan sonra. Ama dayanamadım; gerek özel karakterleri gerekse zombie modu için yine gittim uygun fiyata aldim bo3'u.

Fakat keşke almaz olaydım; oyun içerik olarak dolu dolu geldi. Ancak yine fps ve optimizasyon sorunu var !! Cod ghost'tan fazla üstelik. Neden bilmiyorum gtx770 4gb ve i7 6700k 16ddr4 sistemim var ama oyunu akici oynayamiyorum!! Özellikle ağırlıklı olarak multiplayer'da.
    Yardımcı olabilir misiniz beyler? Neden bu kadar kasiliyorr. Yapmam gereken bi şey var mı

• MassiveDeviL kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin olay oyun çıktığında vardı imzamdaki sistemle bende de full ayarlarda kasma yapıyordu ani fps düşüşleri oluyordu oyun kendi kendine kapanıyordu. Ama bir çok güncelleme geldi ve baya düzeldi oyun şu an bir sıkıntı yaşamıyorum yılbaşı tatili sebebiyle son zamanlarda güncelleme gelmedi hiç yakında yine güncelleme gelir. Ayarların ne peki oyun içerisinde?
  • Bu arada arkadaşlar oyunu düzenli ve güzel oynayan varsa eklesin beni Prestige 8 36 level oldum gidiyorum ama oyunda çok fazla kötü oyuncu var deli gibi oynarken 2-22 oynayan nooblar yüzünden yenilmek zoruma gidiyor

Steam : Head$hocK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Senin dediğin olay oyun çıktığında vardı imzamdaki sistemle bende de full ayarlarda kasma yapıyordu ani fps düşüşleri oluyordu oyun kendi kendine kapanıyordu. Ama bir çok güncelleme geldi ve baya düzeldi oyun şu an bir sıkıntı yaşamıyorum yılbaşı tatili sebebiyle son zamanlarda güncelleme gelmedi hiç yakında yine güncelleme gelir. Ayarların ne peki oyun içerisinde?

Çözünürlük 1920x1080p ama resolution%90.
    Texture ayarları high. Kenar yumuşatma off. Buna rağmen oyunda bi akicilik sıkıntısı var. Hissediyorum.

En iyi bu walla. Daha iyi olması lazım güncelleme şart

• ArchLord kullanıcısına yanıt
    Genelde 100-120fpsdeyim. Ama hissedilir bir sıkıntı var azda olsa

Haklısın hala sıkıntı var oyunda mesela grafik ayarlarında extra seçeneği vardı en son düzeltemeyince o ayarı kaldırdılar bellekler şişip oyun kapanıyordu çünkü hala bi akıcılık sıkıntısı var ve bunu ping de etkiliyor maalesef. Öldükten sonra izliyorum adam beni 1 saniye erken görüyor bildiğin. Yılbaşı tatili yüzünden update gelmedi hiç ama düzenli güncelliyorlar oyunu bakalım zamanla daha iyi olacaktır. Birde resulation 90 değilde 100 daha iyi olur görüntü açısından senin tercihin tabiki. Benim FPS oranlarım 125 ile 160 arası değişiyor.
  • Ben akıcılik olsun diye%90 yaptım. %100 yapıncada iyi oluyor en iyi optimize ayarı deniyorum sürekli. Akicilik gerçekten önemli çünkü cod'da. Senin de dediğin gibi adami en erken görmek çok önemli. Yoksa ben köşeyi dönüyorum adam beni çoktan görmüş izlemiş"ne yapıyor bu adam"bile demiş ;))
    Bakalim güncelleme bekliyoruz acill. Çünkü gerçekten çok azda olsa hissedilir bir bozukluk var. Benim monitör 144hz oyunda 100-120 fps alıyorum ama ona rağmen çok az kişinin sezebilecegi bi giciklik var.
    Ekran Kartın nedir hacim

İlk çıktığı güne göre konuştum ben aslında yani ilk günlerine göre şu an çok daha oynanılır hale geldi. Yoksa ki oyun hata dolu yığınla hemde :)

1. Eşleştirme sistemi hala saçmalıyor.
    2. Oyun hala kendi kendine kapanma yapıyor.
    3. Oyun oynarken ara ara sunucudan atıyor bazen çok sık yapıyor bunu.
    4. Optimizasyon hala yetersiz adam gibi bir yama gelmeli bu konuda.

Bunlar şu an en çok can sıkanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

İlk çıktığı güne göre konuştum ben aslında yani ilk günlerine göre şu an çok daha oynanılır hale geldi. Yoksa ki oyun hata dolu yığınla hemde :)

1. Eşleştirme sistemi hala saçmalıyor.
    2. Oyun hala kendi kendine kapanma yapıyor.
    3. Oyun oynarken ara ara sunucudan atıyor bazen çok sık yapıyor bunu.
    4. Optimizasyon hala yetersiz adam gibi bir yama gelmeli bu konuda.

Bunlar şu an en çok can sıkanlar.

Aynen hacım. Eşleştirme çok çok kötü. Komik oluyor bazen :)
    Bide combine haritasında görüntü bozukluğu oluyor. Siyah oluyor. Adama nişan alıyorum orası komple siyah :/
    Off offf şiştimm. Biran once güncelleme şart.

Bo3 ün ekran kartı rami kullanımı yüksek 1080p de 6gb a kadar çıkıyor sorununuz budur.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.