Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çünkü senaryo ve canlardığımız oyuncu ve etrafındakiler çok sıradan rezaletin dibiydi bana göre bağlayıcı hiçbir şey yoktu. Beğenenlerde var senaryoyu ama yok kim ne derse desin serinin senaryo olarak en kötü oyunu.
  • Oyuna gelen son update ile ping im de ciddi düzelme oldu arkadaşlar. Genelde 90-100 oluyordu pingim güncellemeden sonra 65-70 lerde çok şaşırdım doğrusu ayrıca double cryptokey etkinliği basladı çok iyi fırsat değerlendirin.
  • Millet sadece dark matter için kastı sanırım çıktığından beri ben hem hero gear lar için kastım hem dark matter için Şu an nomad in hero gear ını açıyorum bugün biter reaper a geçerim. Silahlarıda smg, shotgun ve sniper lar tamam assault sınıfıda bitmek üzere kısa süre içerisinde dark matter da tamam olacak. Çok fazla oynuyorum ve garip bir şekilde sıkılmıyorum oyundan ya gerçekten anlam veremiyorum master prestige 120 lvl deyim şu an.
  • arkadaşlar bu oyun gerçek mi ?Grafik ayarlarını en sonda,full hd ve 0 kasma ile oynamama rağmen grafik kalitesi çok kötü ne biçim oyun yapmışlar böyle
  • Öncelikle sorum daha önce cevaplanmışsa özür diliyorum.

Oyunu Steam'den indirdim multiplayer girmeye çalıştığımda A,B,C.....Z harflerin yazılı olduğu bir sorun alıyorum ve girmiyor.Nasıl çözebilirim??
  • 1sorumvar 1 kullanıcısına yanıt
    Steam i komple kapatıp yeniden aç oyunu düzelmezse steam den oyunun önbellekte ki dosyalarının bütünlüğünü doğrulatma var onu yap düzelmesi lazım.
  • rockerboy-h kullanıcısına yanıt
    Multi için yeterli paşam grafikleri. Oyun ilk çıktığında ekstra ayar seçeneği vardı kaplama kalitesi için sorun yarattığı için extra seçeneğini sonradan kaldırdılar. Scale ayarını da %100 de ayarladın mı yoksa bulanık olur görüntü buna bak öncelikle yeterli gelmiyorsa anlatımı mı uygula ben bu şekilde yaptım.

Texture Quality' i extra yapma :

1. Adım : C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Black Ops III\players yolunu takip et ve buradaki config dosyasını notepad ile aç.

2. Adım : Aşağıda gördüğün iki dizinin olduğu yere gel ve "1" yazan kısımları "0" olarak değiştir kaydet ve çık. Bu işlem kaplama kalitesini ve efektini extra' ya yükseltiyor belirgin bir artış oluyor kalitesinde. Ama bunu yaptıktan sonra oyunun içinden ayarlar kısmına tekrar girmemen gerekiyor girersen eski haline geri dönüyor.

//Number of mips to drop on streamed textures, lower numbers are higher quality
    TextureQuality = "1" // 0 to 3

//Number of mips to drop on effects and dynamic decals, lower numbers are higher quality
    TextureQualityFX = "1" // 0 to 15

• ArchLord kullanıcısına yanıt
    Doğrulatmayı yaptım, steamı açıp kapadım bir kaç defa denedim fakat yine aynı hatayı alıyorum :/
    Oyunu açtığında hiç bir tuşa basma ve bekle sağ üstteki sayıların değişmesi lazım ondan sonra devam etmeyi dene yine olmuyorsa internette kendin bir araştır bakalım çözümü var çözümsüz bir durum değil.
  • ArchLord kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki yine olmadı. İnternette arıyorum ama yararlı bir şey bulamadım. Çıldıraıcam :/
  • Artık bu optimizasyon meselesi sinirimi bozmaya başladı. MP'da yüksek fps almak için oyunu çamur gibi oynamak sinirimi bozuyor. PS4'ten oynayanlara gıpta edicek kıvama geldim Oyunda biraz yeniyim arkadaşlar yardımcı olabilecek beraber oynayabilecek arkadaşlar var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbcyber -- 24 Ocak 2016; 0:29:50 >
    Wi-fi ile bağlanıldığında böyle bir hata verdiği söylenirdi.
  • gesso kullanıcısına yanıt
    Masaüstü olduğu için kablo ile bağlı zaten.
  • Extra grafik ayarlarını kapatmışlar. Açıkçası sırf bu yüzden bile pek hevesim kalmadı. Oyunu lanse ettiğin şekilde piyasaya süremiyorsan bu kullanıcıda yavaş yavaş senden vazgeçecektir. Bütün Call of Duty oyunlarını orjinal almış ve bitirmiş birisi olarak, bundan sonra çıkacak call of duty oyunlarını almayı düşünmüyorum. Bu kadar güzel bir seri ne hale geldi yazık! Kutulu olarak D&R'dan almıştım. İş için yurt dışına çıktım. Dolayısıyla biraz geç başlamak zorunda kaldım. Fakat şu an yarım halde duruyor multiplayer olarak ise 2 saat civarı oynadım herhalde. İçimden gelmiyor oynamak...
  • Intimate Secretary kullanıcısına yanıt
    Hata yapıyorsun hevesin hiç yok yere kaçmış takıntı yapmayın bu kadar. Grafik ayarlarını kendim config dosyasından extra olarak ayarlıyorum geçenlerde update gelmişti unutmuşum düzeltmeyi bende. Low' a düşmüş grafik ayarı o şekilde saatlerce oynadım farkında değilim neden mi? Oyunun eğlencesi alıp götürüyor gerçekten grafiklere bakacak zamanın olmuyor ki. Ayrıca güncellemelerden önce Extra seçenek çok sorun yaratıyordu kart belleğini şişirip inanılmaz fps düşüşü yaşanıyordu ama artık sıkıntı yok en azından ben hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ve extra ayarda paşalar gibi oynuyorum performans olarak çok düzeldi oyun ilk zamanlarına göre çünkü. Size tavsiyem bu düşüncenizi bi kenara bırakıp oyuna devam etmeniz bugün double xp ekinliği başladı birde.

Şu an 200 lvl' i devirdim tüm karakterlerin bütün görevlerini bitirdim ve hero kıyafetleri açık. Assault, smg, shotgun ve sniper silahların tamamı diamond camo ve prestij 2 hepsi dark matter a az kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchLord -- 30 Ocak 2016; 3:58:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Hata yapıyorsun hevesin hiç yok yere kaçmış takıntı yapmayın bu kadar. Grafik ayarlarını kendim config dosyasından extra olarak ayarlıyorum geçenlerde update gelmişti unutmuşum düzeltmeyi bende. Low' a düşmüş grafik ayarı o şekilde saatlerce oynadım farkında değilim neden mi? Oyunun eğlencesi alıp götürüyor gerçekten grafiklere bakacak zamanın olmuyor ki. Ayrıca güncellemelerden önce Extra seçenek çok sorun yaratıyordu kart belleğini şişirip inanılmaz fps düşüşü yaşanıyordu ama artık sıkıntı yok en azından ben hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ve extra ayarda paşalar gibi oynuyorum performans olarak çok düzeldi oyun ilk zamanlarına göre çünkü. Size tavsiyem bu düşüncenizi bi kenara bırakıp oyuna devam etmeniz bugün double xp ekinliği başladı birde.

Şu an 200 lvl' i devirdim tüm karakterlerin bütün görevlerini bitirdim ve hero kıyafetleri açık. Assault, smg, shotgun ve sniper silahların tamamı diamond camo ve prestij 2 hepsi dark matter a az kaldı.

Insan nasil tekrar heveslendirilir sorusunun cevabi bu olsa gerek :) double xp etkinligi bu hafta sonu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Intimate Secretary kullanıcısına yanıt
    Evet paşam dün başladı salı günü gece 10 a kadar devam edecek.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.