Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce almaya değer mi multiplayerı için daha önce mw3ün multiplayerını çok sevmiş bayaa oynamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHdeki Kel Adam

arkadaşlar sizce almaya değer mi multiplayerı için daha önce mw3ün multiplayerını çok sevmiş bayaa oynamıştım.

Ben de aynı soruyu sormak için girmiştim steam de şuan 179 lira bu parayı vermeye değer mi?
    1. Optimizasyon sorunundan basediliyor bu çözüldü mü?
    2. Çok hile açan oluyor mu mp de?
    3. Crysis e benzemiş diyolar bu doğru mu? Hiç sevmediğim bir oyun
  • JonnieWalker kullanıcısına yanıt
    Youtube' da orada burada o kadar video var ki kendin neden izleyip karar vermiyorsun? Optimizasyon çok düzeldi sıkıntı yok şu an. Hard Core modda hileci çok evet normal mod da fazla hileci yok. Crysis ile alakası yok kim attıysa kuyuya o taşı bilmiyorum çıkar kendin çıkarabilirsen.
  • Selamlar. Call of Duty®: Black Ops III - Season Pass aldım bugün. Sadece The Giant ve Season Pass eklentisi yüklendi. Lakin multiplayerda Nuketown haritasına giremiyorum. Bu map gözükmemekte . Season Pass açıklamasında 4 paketten bahsediyor lakin gelen 2 paket var. Bu konuda ne yapabilirim, anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?

Düzenleme;

Dostlar, şansıma bir İngilizce haber okudum ve support.activision sitesine bağlandım. Bir ticket oluşturdum ve anında Nuketown haritası için kod verdi. Böylece halloldu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 14 Şubat 2016; 1:44:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Youtube' da orada burada o kadar video var ki kendin neden izleyip karar vermiyorsun? Optimizasyon çok düzeldi sıkıntı yok şu an. Hard Core modda hileci çok evet normal mod da fazla hileci yok. Crysis ile alakası yok kim attıysa kuyuya o taşı bilmiyorum çıkar kendin çıkarabilirsen.

Kardeşim öncelikle laf sokma temalı cevabın için teşekkür ederim yine de merak ettiğim soruları cevaplamışsın zahmet ve rahatsızlık verdim kusuruma bakma. 2. olarak youtube ta aklına gelebilecek neredeyse her konu hakkında video vardır ozaman hiç bir konu açılmasın veya hiç bir soru sorulmasıın forumlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 14 Şubat 2016; 22:45:08 >
  • JonnieWalker kullanıcısına yanıt
    Zihniyet farklı olunca böyle cevap almam çok normal bizim insanımız neden hemen kötü düşünür bir türlü anlayamıyorum. Ne laf sokma çabam vardı ne seni küçük düşürme çabam vardı o tür zihniyetim olsa hiç cevap bile yazmazdım. Biraz takıntılı olsan sanırım o mesajdan seni öldürmek istediğimi falan çıkaracaksın sanırım
  • Arkadaşlar herkese merhaba, oyunda yeni sayılırım. Dark matter camo ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Açılması için anladığım kadarıyla bütün silahlarda gold camo'sunu açmak gerekiyor yani baya zor. 20-30 Levellik adamlarda görüyorum ama nasıl oluyor bu? Youtube'da yabancı kanalların bir sürü glitch videoları var ama hiçbir şey anlamadım. Oyunda herhangi bir glitch vs. var mıdır şuanda?
  • Multiplayer Starter Pack ücretsiz deneme imkanı.

http://store.steampowered.com/app/311210/
  • Oyunun sadece multisi 35 TL şuanda sanırsam oyunu oynayanlar ne düşünüyor oyun hakkında sıkıyor mu zevkli mi? nasıl birşey
  • merhaba 2 ayrı oyuncu olarak nasıl oynayabiliriz multiplayer değil kullanıcı gibi tek bilgisayar olunca :)
  • Steam de ki bedava olayından indirdim oyunu 10-15 dk oynayıp kapattım ve bu kadar kısa sürede maşallah baya bir hileci gördüm.Bana göre 5 para etmez bir oyun olmuş,Bf4'ten devam.
  • Jegande kullanıcısına yanıt
    Call of Duty Multiplayer seviyorsanız bunu da seversiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 26 Şubat 2016; 13:46:29 >
  • PerWer P kullanıcısına yanıt
    Steam Aile sistemini inceleyin.

http://store.steampowered.com/promotion/familysharing?l=turkish
  • emir_hks E kullanıcısına yanıt
    Bedava hafta sonu etkinliğini hile yaparak geçiren çok oyuncu oluyor. Böyle zamanlarda etkinlik bitene kadar oyuna girmemeyi tercih ediyorum lakin oyunu denemek, anlamak isteyenler için maalesef durum çok kötü. Sana hak veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 26 Şubat 2016; 13:46:50 >
  • Hocam oyuncu bulmada sorun yaşar mıyım? Malum cod oyuncuları yeni oyun çıktı mı hemen platformu terkediyorlar. Hele ki pcde zaten oyuncu az.
    Mp starter packi almayı düşünüyorum.
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkmış bir oyun olmasın karşın TDM, Domination gibi popüler modlar dışında oyuncu bulman güç. Bu durumu aşmak için sıklıkla Double xp etkinliği düzenleniyor. 35 liralık ekonomik sürüm de bu sorunun bir neticesi.

Starter Pack satın almak için yarın son gün.
  • Deneme olarak yukledim bu seyi
    Hayatimda gordugum en boktan grafiklere sahip bir sey olmus oyun demiyorum artik.
    Adamlarin grafiklerin kotu olmasi umurlarinda degil nasil olsa bu igrenc seyi alacak bir kitle var o yuzden her donem herifler para kazaniyor.
    Eskidenmis o guzel oyunlar.
    Benim gozumde call of duty serisi bu saatten sonra bitmistir.
    Adwanced warfare olsun, Ghost olsun her donem icine ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesso

Yeni çıkmış bir oyun olmasın karşın TDM, Domination gibi popüler modlar dışında oyuncu bulman güç. Bu durumu aşmak için sıklıkla Double xp etkinliği düzenleniyor. 35 liralık ekonomik sürüm de bu sorunun bir neticesi.

Starter Pack satın almak için yarın son gün.

O biraz sıkıntı işte. Normalde mw3 planlıyordum ama bu daha uyguna geliyor. Mw3 te oyuncu durumu nasıl biliyor musunuz acaba?

Son olarak alayım mı ne tavsiye edersiniz. Ben normalde bfciyim ama codu da severim.
    Elimde bf3 titanfall(oyuncusu yok) insurgency verdun gibi oyunlar var. Cod almamı tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.