Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geleceği bırakıp günümüzden devam etse keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The giant haritasına sahip olup birlikte oynamak isteyenler ekleyebilirler
  • Merhaba arkadaslar, oyunun Multiplayer kismindaki Scorestreaks sistemi ile ilgili bir video hazirladim, oyundaki butun Scorestreaks'leri tek tek acikladim, umarim yardimci olur bir cok arkadasa, eksik veya yanlis bir bilgi var ise kusura bakmayin arkadaslar, kimseyi yanlis yonlendirmek istemem, iyi gunler.

Link =====► Call of Duty Black Ops 3: Scorestreaks incelemesi #turkce

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]

• Şu gold skin açacam Sevda'sına kasıyorum ama şu cameleon skini açamadım nr yapacağım anlamadım 3 kere yapmışım devamı gelmiyor yardım edebilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.twitch.tv/berke_mart

canlı yayın actım ısteyen gelsın

link
  • bende yiğene yükledim ama oyunda SES yok nedenini bilen varmı acaba.
  • Fenerist- kullanıcısına yanıt
    Silaha hiç eklenti takmadan 50 kill alman gerekiyor. Bunun devamında silaha 5 eklenti takarak 50 kill alman gerekecek. Sadece silahla 5 defa, 5 killstreak yap ve 5 double kill al, diğer yapman gerekenler.
  • Bu oyunun optimal mouse ayarları nedir? Kafayı yedirtecek bana.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 12 Aralık 2015; 21:30:15 >
  • beyler oyun alacam da battlefield 4 mü bu oyun mu? yoksa başka bir CoD oyunu mu?

bu 2 seri hakkında bilgim sıfır. multi oynamak için alacam. multi için her ay ek para veriliyor mu onu da bir öğrensem iyi olcak (bunu bile bilmiyorum düşünün artık)

tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

abc.... hatası aldım sürekli ve 1 kere bile online oynayamadım.
    parayı geri yatırmalarını istedim ve ücreti geri iade oldu.
    hiç kasamam steam kusura bakma canım

Tabi yaptıysan okumaya da bilirsin A..B..C hatasını bende alıyordum, steam/kütüpane/Black ops3 üzerinde sağ tıkla özellikler/Yerel dosyaları doğrula seçeneğini seç doğruladıktan sonra eksik dosyaları kendi indirdi ve bir daha onlineda böyle bir hata ile karşılaşmadım...

• gesso kullanıcısına yanıt
    İyi denk gelmişler. Patlama sesi bi garip geldi.
    Hile durumu nasıl? 1 aya kadar başlıyorlardı önceki oyunlarda...
  • gesso kullanıcısına yanıt
    Bu video da güzelmiş.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Mürsel. Oyunu yüz saate yakın oynadım ve şimdiye kadar bariz hile yapıyor diyebileceğim birine rastlamadım ama şüphe uyandıran kişiler her zaman oluyor.

Oyunun grafik ayarlarında kaplama kalitesi ve gölge kalitesinde Ekstra ayarları vardı ve bu ayarlara çıkıldığında ekran kartının video bellek kullanımı 4 gb sınırını aşıyordu. Dün gelen güncelleme ile bunları artık en fazla High seviyeye alabiliyoruz ve video kullanımı daha iyi duruma geldi. Doku kalitesi High ayarlarda eskisinden iyi görünüyor.
  • yeni güncelleme ile baya bi özellik gelmiş ve birçok şey değişmiş. oynamak isteyenler ekleyebilir steamden. bir de bu bağış yaparak dlc alma türkiyede geçerli mi acaba? güncelleme notlarında bazı ülkelerde demiş
  • Steamda şöyle bir inceleme yazdım bir vakit buraya da yapıştırayım yazıyı;

Advanced Warfare'dan sonra gelen Bo 3'e alışmak açıkcası hiç zor olmadı. Black Ops 3 değilde Advanced Warfare 2 deselerdi daha yerinde olurdu. :) Daha prestij 14'e yeni gelmişken bu oyuna da el attım.

Önce ki Cod oyunlarında zombi, çoklu oyuncu, hikaye modu bölümleri arasında geçiş yapabilmek için oyunu kapatıp açmak gerekiyordu. Bu duruma el atıp hepsini birleştirdiler ve kesinlike yerinde bir düzenleme oldu.

Oyunda silahlarda ciddi kişiselleştirme imkanı mevcut, eklentilerini, kamuflajını vs. aynı şekilde bir çok çoklu oyuncu karakterlerinde dahi kendine has saldırı özellikleri olması Cod oyunlarında hiç görülmemiş derecede kişiselleştirme imkanı yaratmış durumda.

Oyunun optimasyonunu ben çok başarılı buldum, fps sorunu yaşatmadı, Nvdia GTX960 ekran kartını kullandığımı da belirteyim. 60 fps 'de gayet akıcı ilerliyor. Ara sahneler de 30 fps olarak ilerliyor.

Hikaye bölümünde dikkatimi çeken zorluk seviyesi ile ilgili oldu. Oyunda yeni kartlar, resimler açmak için en az zor seviyesinde oynamak gerekiyor.

Hikaye kısmında, yetenek ağacımız mevcut. Çeşitli ataklar yapmamızı sağlayan, yeteneklerimizi güçlendirebildiğimiz bir bölümde mevcut.

Karakterimizi bayan ya da erkek yapıp, modellemesini yani çeşit çeşit tipler arasından beğendiğimizi seçme gibi bir imkanımızda mevcut.

Şaşırtıcı derece de vahşet sahneleri de var, fazla ayrıntıya girmeyeyim. :) Sürükleyici bir hikayesi ve tavsiye edilir bir çoklu oyuncu bölümü var. Çeşitli zombi modlarıda eklenince tadından yenmez olmuş.

İsteyen dostlar ekleyebilir ; http://steamcommunity.com/id/xNeferx/

• bo3 almaya değer mi yoksa bo2 iş görür mü?
  • beyer konsol dan sıkılıp bir hevesle pc ye bo 3 ü aldım nedir öyle adam adamı görmeden vuruyo millet sinek gibi sagdan soldan görmüyorum bile konsolda en azından senı bırı gordugu zaman kacma şansın vardı en azından karşılık vermeyede vaktın oluyodu bunda çözemedim gitti levelimde çok düşük karsıma gelen adamlar ya hileli yada peygamber
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.