Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cod kendini tekrar ediyor deyip deyip duruyorduk ama bu oyunla eski codları aradım, hikaye berbat, atmosfer eskisi gibi oyuncuyu sarmıyor, gelecek temasının cılkı çıktı, hatta oyunda en çok ww2 sahnelerinde zevk aldım, cidden activision'un yeni nesil bir ww2 cod'u yapması gerekiyor, yenilik yapacaz derken iyice batırıyorlar seriyi, bu sene star wars battlefront önde gözüküyor
  • öğrendiğim kadarıyla almanyadan bağlananlarda da ping sorunu mevcutmuş ama 2 hafta ya düzelir diolar eski black ops lardada bu şeklmiş düzeltmişler yamalarla eski cod cular varsa doğrumudur bu bilgi acaba.
  • Merhabalar, ben de bu akşama kadar hikayesine berbat diyordum fakat problem oyunun hikayeyi anlatma konusundaki başarısızlığı, hikayenin en önemli kısımları bölüm başlarında kayan yazılar (Taylor'un raporları) ve oyundan önce çıkan çizgi romanda anlatılıyor.

Oynadığımız karaktere Taylor bağlandığına komadayız, eğitimimiz bittikten birkaç saat sonra ölüyoruz. Oyun aslında karakterin ölmeden önceki son birkaç saatindeki bir rüya. Taylor bağlandığında anıları bize geçmiş oluyor ve biz o hikayedeki yerleri değiştirerek hayal ediyoruz. Taylor normal bir askerken Singapur'daki patlamanın yaşandığı yere gidiyor fakat hepsinin katledilmiş olduğunu görüyor, buradaki kötü karakter ise Dylan Stone adında bir CIA ajanı. (ki bizim rüyamızda bu adamın yerine Taylor'ı, Taylor'ın yerine kendimizi koyuyoruz, aslında CORVUS denilen bir virüs de yok) Hikayenin geri kalanını zaten oyunu oynayanlar biliyor, ben sonuna atlamak istiyorum; Lotus Tower'da (oyunda sondan bir önceki bolüme) kadar Dylan'ı takip eden Taylor, onu öldürmeyi başarıyor fakat ağır yaralandığından robotik parçalar takılması gerekiyor, ayrıca Khalil ve başbakan Said de bu operasyon sırasında yakalanıyor ve Taylor'ın ekibi ve biz onları kurtarıyoruz ilk bölümde.

Basitçe anlatmak gerekirse: Sadece ilk bölümde oynadığımız karakter gerçekten hayatta, diğer tüm bölümler Taylor'ın anılarından ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker2010 -- 16 Kasım 2015; 2:16:26 >

• 520mb yama geldi ama halen online servislere bağlanamıyorum
  • 520mb yama geldi ama halen online servislere bağlanamıyorum
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Oyunun grafik ayarlarında render isminde bi ayar var.(bu normal çözünürlük ayarından farklı bir şey. Yani iki tane çözünürlük ayarı var. şu an telefondan yazıyorum, yoldayım) bu render ayarını ekran çözünürlüğünü yükseltin. O zaman grafikler düzelecektir. Bu ayar düşük çözünürlüğü yüksek çözünürlüğe uyarlıyor. Dolayısıyla onu 1980 1050 ye düzeltince görüntü düzelecektir . iki ayarda 1980/1050 olsun görüntü çooook daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dz.ikm.CavusTurk -- 17 Kasım 2015; 22:36:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 650 ti boost veya gtx 750 ti ayarındaki kartlarla ne durumda oynanıyor kaç fps alıyorsunuz varmı oynayan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dz.ikm.CavusTurk

Oyunun grafik ayarlarında render isminde bi ayar var.(şu an telefondan yazıyorum, yoldayım) bu render ayarını ekran çözünürlüğünü yükseltin. O zaman grafikler düzelecektir. Bu ayar düşük çözünürlüğü yüksek çözünürlüğe uyarlıyor. Dolayısıyla onu 1980 1050 ye düzeltince görüntü düzelecektir. Ve görüntü çooook daha iyi olacaktır.

Hay senden allah razi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dz.ikm.CavusTurk

Oyunun grafik ayarlarında render isminde bi ayar var.(şu an telefondan yazıyorum, yoldayım) bu render ayarını ekran çözünürlüğünü yükseltin. O zaman grafikler düzelecektir. Bu ayar düşük çözünürlüğü yüksek çözünürlüğe uyarlıyor. Dolayısıyla onu 1980 1050 ye düzeltince görüntü düzelecektir. Ve görüntü çooook daha iyi olacaktır.

teşekkürler hocam deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

cod kendini tekrar ediyor deyip deyip duruyorduk ama bu oyunla eski codları aradım, hikaye berbat, atmosfer eskisi gibi oyuncuyu sarmıyor, gelecek temasının cılkı çıktı, hatta oyunda en çok ww2 sahnelerinde zevk aldım, cidden activision'un yeni nesil bir ww2 cod'u yapması gerekiyor, yenilik yapacaz derken iyice batırıyorlar seriyi, bu sene star wars battlefront önde gözüküyor

Sami Onur'un 2010'da OyunGezer ile yaptığı bir röportajı geçenlerde izlemiştim, bu modernleşme fikri ilk olarak Infinity Ward'tan çıkmış fakat Activision kesin bir dille kabul etmemiş bu modernleşme fikrini fakat Infinity Ward bir şekilde ne yapıp ne edip Activision'u zar zor ikna etmiş yani kafalarına girmişler ve bunla birlikte Modern Warfare serisi başlamış. Modern Warfare tutunca (1 ve 2 tutmuştu) Activison tamamen eskiye dönme fikrini bırakmış yani daha yumuşak-ılımlı bakmışlar. İşte kısaca böyle bu modernleşmeyi abartan, cılkını çıkartan ve Activison'u kandıran Infinity Ward'tır.

• Arkadaşlar merhaba, Black Ops 3 ile ilgili bir sıkıntım var. Oyundan ses alamıyorum açılış menüleri dahil hiçbir şekilde ses gelmiyor. Oyunu tekrar yükledim steam üzerinden eksik dosyaları taratıp onarımıda gerçekleştirdim. Fakat yine de ses alamıyorum
  • Intimate Secretary kullanıcısına yanıt
    Ses icin ne kullaniyosun kulaklik , 2 arti 1 vs ses ayarlarinda hepsi icin bir tercih var sesi tv den aliosan belki ayarlar kulaklikta kalmisti sorun ondandir tabi emin deilim sadece tahmin.

• quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

Ses icin ne kullaniyosun kulaklik , 2 arti 1 vs ses ayarlarinda hepsi icin bir tercih var sesi tv den aliosan belki ayarlar kulaklikta kalmisti sorun ondandir tabi emin deilim sadece tahmin.

Problemi çözdüm ses karrtı driverını silip tekrar yükledim problem çözüldü. İlginiz için çok teşekkür ederim
  • Intimate Secretary kullanıcısına yanıt
    Pek yardimim dokunmamis ama olsun :)

• Oyuna Steam Vac koruması geldi.

http://store.steampowered.com/app/311210/
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesso

Oyuna Steam Vac koruması geldi.

http://store.steampowered.com/app/311210/

VAC'e güvenmeyin boşuna, CS'den biliyorum.
  • Zombi oynamak isteyen varsa ekleşelim :)

• Oyuna giriyorum, campaing, mp, zombies hepsi kapalı tıklayamıyorum.

Oyun orjinal neden böyle yapıyor anlamadım.

EDIT: Oyunun exesini silip steamden tekrar doğrulama yaparak çözebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 20 Kasım 2015; 17:12:07 >
  • selam arkadaşlar Black Ops 3 için Steam aktivasyon kodu mevcut ! ADET FIYATI 80TL olarak sunuyorum. Satışlar GARANTI BANKASI Hesaba Havale yada EFT şeklinde satılmakta. ilgilenen arkadaşlar pm !
  • Merhaba arkadaşlar,

İsmim Deniz. 'BO3 çalışmayı durdurdu' hatasını çok sık alıyorum. Daha oyunun başlangıcında, menüsünde yada bir odada oynarken devamlı alıyorum ve ardından Windows a dönüyor. Bu sorunla karşılaşan yada benim denediğim ama hala çözüm bulamadığım alternatif bir yol bilen arkadaşımız var mı?

Sistemim: Windows 8.1 Pro
    AMD FX-6200 Six Cores CPU AM3
    GIGABYTE GA-9701-UD3
    NVIDIA geforce GTX-560TI
    8 GB DDR3 RAM

Benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar olabilir, ortak bir noktada çözüm bulmakta fayda var.
    İlginize teşekkürler, herkese iyi forumlar dilerim...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.