Bildirim
Call of Duty: Black Ops LAG videosu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel videoymuş. Türkiye şartlarına göre sürekli lag'lı ben oluyorum maalesef. -
Ülkemizin internet konusunda altyapı eksikliği çok büyük olunca böyle durumlarla bolca karşılaşırız.Umarım yeni planlanan internet hattı projesiyle böyle durumlar ortadan kalkar. -
Karşınızda 40-50 pingle oynarken , siz türkiye şartlarında ttnetin altyapısıda sağolsun 200 pingle oynadığımız zamanlar oluyor..
160 ms ping = 0.16 saniye fark yapıyor sanırım .. bu fark zaten bir insanın tepkime süresidir... videoda çok güzel anlatmışlar olayı..
-adamı gördüğüm gibi öldüm , kaçtıktan sonra vuruldum, bende sıktım vs... -
hergün başıma gelen bir olay, özellikle sniper kullandığım durumlarda ortaya çıkıyo, tam adamı eminim vuruyorum ama vurmuyo, kill camdan izliyorum alakası bile olmuyo -
Normalde 70-90 ms arası oynuyorum,normal silahlarda belli olmuyor ama kesinlikle sniperda belli ediyor yukarıdakine benzer bir durum...Yapabileceğimiz birşey yok ama napalım katlanıcaz keske trde server açılsada 10-15 ms ile oynasak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X